Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sergios

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Sergios »

Eγω νομίζω εννα τες κάμω να κλάψουν σε 20 μέρες :D χειμώνα πέφτουν πιο εύκολα που το καλοκαίρι ;)
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Sergios έγραψε:Eγω νομίζω εννα τες κάμω να κλάψουν σε 20 μέρες :D χειμώνα πέφτουν πιο εύκολα που το καλοκαίρι ;)
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ αφου εχεις μιροκου :D εν να κλαψουν ρε!! εγω σε 22 μερες εν να σπαζω τα κοκκαλα τους :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

καποιος να με παιξει...η αρρωστια μου προχωρησε στο απροχωρητο...ουτε για πολεμο να ετοιμαζομουν...
Σας παραθετω τα πολεμοφοδια μου...και δεν υποσχομαι να ειναι μονο αυτα μεχρι την εναρξη(αν δεν παω φυλακη)...εχω και 2 τσαντες περσινες...ελπιζω να με κανεσουν!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Εικόνα
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φανταζομαι να μην υπηρχε κριση, :!: :!: :!: :!: τι θα αγόραζες φιλε Baikal :o :o :o
BAIKAL 1980

Πανικος Setter έγραψε::o :o :o
περαστικά φιλε μου
ωραίος :D

ε θελω να γιανω... :roll:

@κ. Λεφκιε εχεις απολυτο δικαιο...δεν ειμαι ουτε κανενας πλουσιος...ουτε τιποτα...εχω αυτην την αγαπη που λεγετε κυνηγι και θα την παρω μαζι μου οπως την πηρε ο μακαριτης ο γερος μου....ενα δωρο του εαυτου μου για την καθημερινη βιοπαλη νομιζω αξιζε να το κανω...και αν και μετα απο την αγορα σκεφτομουν πολυ τα χρηματα που εδωσα...δεν θα το μετανιωσω καθολου και ελπιζω να απολαυσω τις βολες που φανταστηκα...εδω να πω πως πρωτη φορα στη ζωη μου πιανω τετοια φυσιγγια και κυριως εξωτερικα...πρωτη φορα θα τα παιξω και ελπιζω να τα ευχαριστηθω...
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

BAIKAL 1980 έγραψε:καποιος να με παιξει...η αρρωστια μου προχωρησε στο απροχωρητο...ουτε για πολεμο να ετοιμαζομουν...
Σας παραθετω τα πολεμοφοδια μου...και δεν υποσχομαι να ειναι μονο αυτα μεχρι την εναρξη(αν δεν παω φυλακη)...εχω και 2 τσαντες περσινες...ελπιζω να με κανεσουν!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Εικόνα
έχει και πιο πελλους που μένα τελικά ενομιζα ειμουν μόνος μου τελοσπαντων εγω έχω ιδι την κασια μου και εννα πιάσω αλλο 3-4 πακεττα να νιώθω εξασφαλισμένος να μου πείτε εεεε κανει ολαν πόσες εννα συρεις κι εγώ απαντώ

1. Και να μεν τις συρω εν χαλούν
2.Αν μεν έχεις όνειρα οτι μια μέρα εννα δωκουν πάνω σου κοπαες και θα είναι στιγμή ζωής γιατί να μεν τες έχω να μου καταστρέψουν τα όνειρα?
3.Μπορεί να μεν κοφκει η μια να κοφκει η άλλη εν είμαι Θεός να ξέρω που πριν τον καιρό ούτε οι ειδήσεις και τα site εν αξιόπιστα

Πάντα για Φασσες ομιλούντες
BAIKAL 1980

Sergios έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:καποιος να με παιξει...η αρρωστια μου προχωρησε στο απροχωρητο...ουτε για πολεμο να ετοιμαζομουν...

Εικόνα
έχει και πιο πελλους που μένα τελικά ενομιζα ειμουν μόνος μου τελοσπαντων εγω έχω ιδι την κασια μου και εννα πιάσω αλλο 3-4 πακεττα να νιώθω εξασφαλισμένος να μου πείτε εεεε κανει ολαν πόσες εννα συρεις κι εγώ απαντώ

1. Και να μεν τις συρω εν χαλούν
2.Αν μεν έχεις όνειρα οτι μια μέρα εννα δωκουν πάνω σου κοπαες και θα είναι στιγμή ζωής γιατί να μεν τες έχω να μου καταστρέψουν τα όνειρα?
3.Μπορεί να μεν κοφκει η μια να κοφκει η άλλη εν είμαι Θεός να ξέρω που πριν τον καιρό ούτε οι ειδήσεις και τα site εν αξιόπιστα

Πάντα για Φασσες ομιλούντες

...εισαι λεβεντης φιλε Σεργιε!!!αλλα πρεπει να παραδεχτουμε οτι τουτο εν αρρωστια...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ!!!!

Όλοι μας ανεξαιρέτως :lol: :lol: :lol:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
BAIKAL 1980

στιγμιοτυπα απο την σημερινη μας αναγνωριση...ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!!!!

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
beretta686-special
Full Member

Δημοσίευση από beretta686-special »

Πολλά ωραίο θέαμα! Αλλά σάννα τζε ψηλοπετούσιν :) :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”