Νασαι καλά. Πολύτιμο το σχόλιο σου.DIMITRISF έγραψε:Φιλε οπως αναφεραμε και πριν εμεις που χρεισιμοποιουμε Orizo ειμαστε πολυ ευχαριστιμενοι. Ενας απο την παρεα μου χρεισιμοποιει το μποτακι που εδειξες και ειναι καταευχαριστιμενος. Εγω προτιμο το ψιλο και λογο προστασιας γιατι ειμαι στο βουνο ολοχρονα. ειναι θεμα γουστου. απο θεμα αδιαβροχωπιοισης δεν ειναι cor tex αλλα δεν ειχαμε ποτε προβλημα σε βρεγμενα χορτα και ειδικα τον καιρο της τσιχλας στα πιλα. Υπαρχει και ενα sray που χρεισιμοποιουμε εμεις καθε τοσο για συντηρηση και το κανει οπως το cor tex. Τωρα αν κυνηγας ποταμους και μενεις μεσα για καρτερη που δεν νομιζω τοτε δεν σου κανει. εκει θες cor tex. Φιλικα παντα.savvis25 έγραψε:1) Για τα άρβυλα ORIZO τί γνώμη έχετε?? Όσον αφορά την Αδιαβροχοποίηση κυρίως έχω τις αμφιβολίες μου.
http://must-dive.gr/eshop/index.php?mai ... s_id=13936
2) Τα Chiruca τα έχει κάποιος δοκιμάσει για να μας πει την άποψή του??
http://www.stochosltd.com.cy/chiruca.html (husky high)
ΑΡΒΥΛΑ
-
- Full Member
Re: ΑΡΒΥΛΑ
-
- Full Member
Τιποτα φιλε μου. Μακαρι να βρεις αυτο που θα σε ικανοπιοισει.savvis25 έγραψε:Νασαι καλά. Πολύτιμο το σχόλιο σου.DIMITRISF έγραψε:Φιλε οπως αναφεραμε και πριν εμεις που χρεισιμοποιουμε Orizo ειμαστε πολυ ευχαριστιμενοι. Ενας απο την παρεα μου χρεισιμοποιει το μποτακι που εδειξες και ειναι καταευχαριστιμενος. Εγω προτιμο το ψιλο και λογο προστασιας γιατι ειμαι στο βουνο ολοχρονα. ειναι θεμα γουστου. απο θεμα αδιαβροχωπιοισης δεν ειναι cor tex αλλα δεν ειχαμε ποτε προβλημα σε βρεγμενα χορτα και ειδικα τον καιρο της τσιχλας στα πιλα. Υπαρχει και ενα sray που χρεισιμοποιουμε εμεις καθε τοσο για συντηρηση και το κανει οπως το cor tex. Τωρα αν κυνηγας ποταμους και μενεις μεσα για καρτερη που δεν νομιζω τοτε δεν σου κανει. εκει θες cor tex. Φιλικα παντα.savvis25 έγραψε:1) Για τα άρβυλα ORIZO τί γνώμη έχετε?? Όσον αφορά την Αδιαβροχοποίηση κυρίως έχω τις αμφιβολίες μου.
http://must-dive.gr/eshop/index.php?mai ... s_id=13936
2) Τα Chiruca τα έχει κάποιος δοκιμάσει για να μας πει την άποψή του??
http://www.stochosltd.com.cy/chiruca.html (husky high)
ΑΡΒΥΛΑ
Τα καλυτερα αρβυλα εν κεινα που τραβα η πουγκα μας ειδικα ετσι καιρους..στην αγορα υπαρχει τεραστια γκαμα απο μαρκες ποιοτητες και τιμες..ο καθενας πιανει πρωτα με γνωμονα την πουγκα και μετα με την χρηση και εφαρμογη..
Βλεπεις τιμες που 80-350 σιουρα τα ακριβα εχτος που ονομα κατι περισσοτερο σου προσφερουν..στην εκθεση ειχε αρκετα σε διαφορες τιμες και αρκετα καλα με συμβατικες τιμες μεταξυ 150-180..ο καθενας μας προτινει τα δικα του αλλα οι πουγκες μας δεν ειναι ολους ιδιες..επιασα κ γω τα οριζο προπερσι λογω πουγκας 100 ευρω και παει ακομα αλλα εχει μειονεχτηματα οπως βαρος και σκληροτητας..προσεχω για να εχω ομως..
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Βλεπεις τιμες που 80-350 σιουρα τα ακριβα εχτος που ονομα κατι περισσοτερο σου προσφερουν..στην εκθεση ειχε αρκετα σε διαφορες τιμες και αρκετα καλα με συμβατικες τιμες μεταξυ 150-180..ο καθενας μας προτινει τα δικα του αλλα οι πουγκες μας δεν ειναι ολους ιδιες..επιασα κ γω τα οριζο προπερσι λογω πουγκας 100 ευρω και παει ακομα αλλα εχει μειονεχτηματα οπως βαρος και σκληροτητας..προσεχω για να εχω ομως..
- APOLLON_1
πουσ......α.... εχει 4 χρονια που τα φορο και εν εχουν υποθεσηaxerkwtis έγραψε:Τα καλυτερα αρβυλα εν κεινα που τραβα η πουγκα μας ειδικα ετσι καιρους..στην αγορα υπαρχει τεραστια γκαμα απο μαρκες ποιοτητες και τιμες..ο καθενας πιανει πρωτα με γνωμονα την πουγκα και μετα με την χρηση και εφαρμογη..

EPANIEL POWER
- Γιατρός
- Full Member
ΑΡΒΥΛΑ
Όπως δεν αξίζουν κάλτσες 8 ευρώ δεν αξίζει άρβυλο 80€ κοκ
Καλύτερα φυλάξετε και πάρτε κάτι καλό όπως και με το όπλο και φυσίγγια
Κάθε 25€ που βάζετε πάνω αλλάζει δραματικά το τι παίρνετε
Η ταπεινή μου άποψη
Καλύτερα φυλάξετε και πάρτε κάτι καλό όπως και με το όπλο και φυσίγγια
Κάθε 25€ που βάζετε πάνω αλλάζει δραματικά το τι παίρνετε
Η ταπεινή μου άποψη
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
-
- Full Member
συμφωνω με τον γιατρο, οτι δινεις-παιρνεις. εγω εχω τα CHIRUCA Husky και ειμαι υπερευχαριστημενος διοτι μπορω να περπατησω χιλιομετρα χωρις να ταλαιπωρηθω.
canastas έγραψε:Αρβυλα της Ε.Φ. σαφως τα ανωτερα.... ;P
...σαφως ε να γινεις πουλλουι αν παεις σε τοπους με αυξημενη υγρασια η ποταμους οπως εμεις...τζαι αν θελεις να ρεξεις που την αλλη ε να πρεπει να φκαλεις φτερα

- kanaris
- Full Member
φιλε εγω ειχα orizo τα ψηλα-αντεξαν με το ζορι 2χρονια και ηταν και αβολα στις μεγαλες κλισεις του βουνου. μετα πηρα beretta poggio χαμηλα-αντεξαν σχεδον 4 χρονια και μολις πηγαν να ανοιξουν τα πηγα σε εναν "παπουτσιη"-ο θεος να τον κανει!τα καταστρεψε ο τυπος και τα πετεξα. πηγα και πηρα τα ιδια! εμενα με καλυπτουν σχεδον 100%. απλα σε καποιες σπανιες περιπτωσεις χρειαζεται η λαστιχοποδινα! για εμενα ο,τι και να διαλεξεις να εχεις παντα τον εξης κανονα:ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΦΡΕΣΚΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΟΙΑ ΣΟΛΑ ΣΤΑ ΟΡΗ!!! 

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- spyrosspyrou851
Είβρα τα HART, θα πάω το Σ/Κ να δω τι τιμές έχουν οι μπότες τους από καουτσιούκ. Πάντως από το ίντερνετ είβρα τα 55-65 Ευρώ που δεν είναι απαγορευτικές για μένα. Τώρα να δούμε στην Κύπρο πόσα θα τις έχουν. Η μόνη μου έννοια εν το size 46 max που φκαίνουν.