REMINGTON EXPRESS LONG RANGE 35,5GR

Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: REMINGTON EXPRESS LONG RANGE 35,5GR

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

BAIKAL 1980 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:αλλη ισως ισαξια της μπορει να ειναι και η rio pichon απο οτι διαβαζω σε διαφορα φορουμ...ενα φυσιγγι που κατασκευαστηκε ειδικα για περιστεροβολια και ως γνωστο τα κοστη για αυτο το αθλημα ηταν τεραστια....για οσο επιτρεποταν...ισως στη λατινικη αμερικη υπαρχουν ακομα χωρες που το εχουν σαν αθλημα...δεν ειμαι σιγουρος...αλλα στη περιστεροβολια το συγκεκριμενο ειδος περιστεριου ηταν πολυ σκληροτραχηλο και παμπονηρο που ηθελε ενα φυσιγγι με αριστη συγκεντρωση και σκληρο για να ριξει το περιστερι στα πλαισια του σκοπευτηριου...αν επεφτε εξω απο αυτο απλα πηγαινε σπιτι του ο αθλητης...οποτε αυτο το φυσιγγι ισως ειναι μια καλη επιλογη...αν το δοκιμασε κανεις και αυτο ας πει τη γνωμη του...ειχα διαβασει και κατι δοκιμες που εκανε ο κ. Σολωνας στο φορουμ και ηταν καλα τα αποτελεσματα του φυσιγγιου αυτου...αν μπορει να μας πει 1-2 κουβεντες παραπανω ...βρηκα και αυτο το θεμα στο φορουμ για το short range ομως...πολυ σημαντικα τα οσα αναφερονται...και ψηνομαι πολυ για τα συγγεκριμενα φυσιγγια...
ΦΙΛΕ ''BAIKAL''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ RΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ RΙΟ (LONG RANGE) ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ. http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 22&start=0
...ευχαριστω πολυ κ Σολωνα για την απαντηση σου....το θρετ που μου εστειλες το διαβασα!!!τα rio long range θα ειναι σιγουρα στις επιλογες μου...οσο για τα short range δεν ειμαι και σιγουρος αφου καποιος απο εσας στις δοκιμες ειχε ενα θεμα με τα πιστονια...καπου το διαβασα αλλα δεν μπορω να θυμηθω....και οι κατανομες του φυσιγγιου αυτου εδειχναν κενα στο χαρτονι... οσο για τις remington...στη Λευκωσια δυσκολευομαι πολυ να τις βρω...στην Παφο υπαρχουν αποθεματα??αν γνωριζεις οντως δεν θα υπαρξει αλλη παραλαβη φετος?
Ο Σόλων είχε κάνει την δοκιμή φίλε!

Εδώ είναι το τόπικ.

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... =20&t=3125
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

Ο Σόλων είχε κάνει την δοκιμή φίλε! Εδώ είναι το τόπικ. http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... =20&t=3125[/quote]

...νασαι καλα φιλε μου...γιαυτο ακριβως το τοπικ μιλουσα...δεν βλεπω και τοσο καλη κατανομη στο 2 χαρτονι...αλλα απο οτι λες και συ στο τοπικ που το δοκιμασες στο ενδυμικο...ειναι αρκετα αξιολογο φυσιγγι....
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

BAIKAL 1980 έγραψε:Ο Σόλων είχε κάνει την δοκιμή φίλε! Εδώ είναι το τόπικ. http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... =20&t=3125

...νασαι καλα φιλε μου...γιαυτο ακριβως το τοπικ μιλουσα...δεν βλεπω και τοσο καλη κατανομη στο 2 χαρτονι...αλλα απο οτι λες και συ στο τοπικ που το δοκιμασες στο ενδυμικο...ειναι αρκετα αξιολογο φυσιγγι....[/quote]

Να σου πω φίλε,

Τα κυνήγησα δύο χρονιές μόνο και όχι συνεχώς, άρα δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Δηλαδή ίσως έριξα καμιά 25αριά φυσίγγια από τα οποία ναι, έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Να σου πως όμως ότι οι αποστάσεις που τα έριξα δεν ξεπερνούσαν τα 25-30 μέτρα. Ίσως τα πιο πολλά να ήταν γύρω στα 20μ. Απόσταση που γενικά ένα μεγάλο ποσοστό φυσιγγίων αποδίδει καλά. Φέτος έριξα ένα σε ένα αγριοπερίστερο και μου άρεσε.

Όμως και μένα με προβλημάτισαν οι δοκιμές του φίλου Σόλωνα και με βάζουν σε δεύτερες σκέψεις.
Θα τα ρίξω και φέτος. Ειδικά πέρυσι προς το τέλος της σεζόν είχα επιτυχίες 4 στα 4. Είναι και θέμα ψυχολογίας πολλές φορές. Απλά αν ήταν σε 7 δεν θα το άλλαζα με τίποτα, θα κάλυπτε τα καινά!

Έχουμε και τις τάπες μας στο κάτω κάτω που δεν υπάρχει θέμα να μας προδώσει κανένα πιστόνι.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
BAIKAL 1980

SilverPigeonS έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:Ο Σόλων είχε κάνει την δοκιμή φίλε! Εδώ είναι το τόπικ. http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... =20&t=3125
...νασαι καλα φιλε μου...γιαυτο ακριβως το τοπικ μιλουσα...δεν βλεπω και τοσο καλη κατανομη στο 2 χαρτονι...αλλα απο οτι λες και συ στο τοπικ που το δοκιμασες στο ενδυμικο...ειναι αρκετα αξιολογο φυσιγγι....
Να σου πω φίλε, Τα κυνήγησα δύο χρονιές μόνο και όχι συνεχώς, άρα δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Δηλαδή ίσως έριξα καμιά 25αριά φυσίγγια από τα οποία ναι, έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Να σου πως όμως ότι οι αποστάσεις που τα έριξα δεν ξεπερνούσαν τα 25-30 μέτρα. Ίσως τα πιο πολλά να ήταν γύρω στα 20μ. Απόσταση που γενικά ένα μεγάλο ποσοστό φυσιγγίων αποδίδει καλά. Φέτος έριξα ένα σε ένα αγριοπερίστερο και μου άρεσε. Όμως και μένα με προβλημάτισαν οι δοκιμές του φίλου Σόλωνα και με βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Θα τα ρίξω και φέτος. Ειδικά πέρυσι προς το τέλος της σεζόν είχα επιτυχίες 4 στα 4. Είναι και θέμα ψυχολογίας πολλές φορές. Απλά αν ήταν σε 7 δεν θα το άλλαζα με τίποτα, θα κάλυπτε τα καινά! Έχουμε και τις τάπες μας στο κάτω κάτω που δεν υπάρχει θέμα να μας προδώσει κανένα πιστόνι.[/quote]

....φιλε ευχαριστω πραγματικα για τη βοηθεια σου....αλλα καπου σε εχασα...εσυ μιλας αποκλειστικα για την short range ετσι δεν ειναι??επειδει το κυνηγι μου εμενα στις φασσες δεν μου προσφερει και πολλα πουλια κοντινα...ταπες και διασπορας φυσιγγια ποτε μου εν χρησημοποιω...και αν χασω και καμμια δεντρομενη το πρωι χαλαλι...οσο αφορα τις Long range τις εχεις δοκιμασει??για τις short r απλα ειδα πως δεν ειναι και τοσο ανοιχτα φυσιγγια οσο αυτα με ταππα γιαυτο ψηνομαι να την χρησημοποιησω...και μετα απο αυτα που μου εγραψες....ενα πακετο θα το παρω μαζι μου την πρωτη Κυριακη
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

BAIKAL 1980 έγραψε:
....φιλε ευχαριστω πραγματικα για τη βοηθεια σου....αλλα καπου σε εχασα...εσυ μιλας αποκλειστικα για την short range ετσι δεν ειναι??επειδει το κυνηγι μου εμενα στις φασσες δεν μου προσφερει και πολλα πουλια κοντινα...ταπες και διασπορας φυσιγγια ποτε μου εν χρησημοποιω...και αν χασω και καμμια δεντρομενη το πρωι χαλαλι...οσο αφορα τις Long range τις εχεις δοκιμασει??για τις short r απλα ειδα πως δεν ειναι και τοσο ανοιχτα φυσιγγια οσο αυτα με ταππα γιαυτο ψηνομαι να την χρησημοποιησω...και μετα απο αυτα που μου εγραψες....ενα πακετο θα το παρω μαζι μου την πρωτη Κυριακη
Ναι φίλε μου μιλώ αποκλειστικά για την Short Range. Την Long Range την έριξα παλιά, είναι πολύ συγκεντρωτικό φυσίγγιο. Για φάσες πιστεύω θα είναι καλή επιλογή.

Για το Short Range ένα πουλί έριξα με αυτό στη φάσα και ήταν περίπου 30μ. Αν είναι όπως λες και τα πουλιά είναι μακρινά νομίζω δεν θα σου δουλέψει και τόσο καλά. Δεν την χρησιμοποιώ σε μακρινές αποστάσεις.

Είναι φυσίγγιο που δεν το χρησιμοποιούν πολλοί. Αν θες να σιγουρευτείς υπάρχει λύση. Δοκιμή στο σκοπευτήριο στην απόσταση που θές και με το choke σου για να είσαι πάντα μέσα.
BAIKAL 1980

SilverPigeonS έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:
Ναι φίλε μου μιλώ αποκλειστικά για την Short Range. Την Long Range την έριξα παλιά, είναι πολύ συγκεντρωτικό φυσίγγιο. Για φάσες πιστεύω θα είναι καλή επιλογή.

Για το Short Range ένα πουλί έριξα με αυτό στη φάσα και ήταν περίπου 30μ. Αν είναι όπως λες και τα πουλιά είναι μακρινά νομίζω δεν θα σου δουλέψει και τόσο καλά. Δεν την χρησιμοποιώ σε μακρινές αποστάσεις.

Είναι φυσίγγιο που δεν το χρησιμοποιούν πολλοί. Αν θες να σιγουρευτείς υπάρχει λύση. Δοκιμή στο σκοπευτήριο στην απόσταση που θές και με το choke σου για να είσαι πάντα μέσα.

...προτιμω να παω αναγνωριση παρα στο σκοπευτηριο!!! :lol: ...εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου αλλα αμα περνεις 1-2 γνωμες απο ανθρωπους που το δοκιμασαν στο κυνηγι...εχουν ιδιαιτερη βαρυτητα!
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Ηβρε τις κανένας Λαρνακα; Ή έστω Λευκωσία;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
BAIKAL 1980

kyriakos304 έγραψε:Ηβρε τις κανένας Λαρνακα; Ή έστω Λευκωσία;

φιλε βρηκαμε 3 πακεττα στο ζυγι...αλλα επιαμε και τα 3 :D
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

BAIKAL 1980 έγραψε:
kyriakos304 έγραψε:Ηβρε τις κανένας Λαρνακα; Ή έστω Λευκωσία;

φιλε βρηκαμε 3 πακεττα στο ζυγι...αλλα επιαμε και τα 3 :D
Αχάριστοι...΄:)
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
BAIKAL 1980

φιλουι μου αν δεν εβρεις μετα χαρας να σου δωκω το ενα απο τα 2 πακετα που εχω...ειμαστε 2 ατομα και επιαμε 3 πακετα να τα δοκιμασουμε...ποτε δεν τα ξαναδοκιμασαμε και απλα θελαμε να τα δουμε μετα απο τα τοσα που ακουσαμε!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”