ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ
-
- Full Member
Re: ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ
φιλοι μου ενα μπικολ αφηκα γιατι ο ενας μου εδουλεπσε καλα περσι τους αλλους εδωκα τους και φετος σκεφτομαι να κυνηγησω με αυτον τον ενα αλλα προσπαθω να βρω σκυλους για του χρονου..!!! μου αρεσουν οι σκυλοι ΑΡΤΟΥΑ,,ΓΙΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙΕΓΗΣ.......οπως ειπα θελω σκουλους 2-3 μηνων,χωρις λεφτα και στην επαρχια παφου.....παρακαλω βοηθηστε 

Εχει εναν συναδελφο στις μερκες σου που αλλασει σκυλια καθε 5-6 μηνες, λογο του οτι ψαχνει τα απολυτα λαγοσκυλλα. Νομιζω επερασαν απο τα δοκιμαστικα του ολες οι φυλες που σε ενδιαφερουν. Πιαστον που κοντα τζιε μπορει να σε κανονισει 

-
- Full Member
vohthate liooo kalitera filoi m

- APOLLON_1
ρε φιλε σανα που εν λιγο οι πολλά παράλογα πράγματα που ζητάς κόψε λίγη ταχύτητα τσε ακόμη λιγο ένα να μας πεις να σου δοκούν τσε λεφτά πουπανω
EPANIEL POWER
-
- Full Member
φανταζουμε θελεις το ναν καθαροαιμος με χαρτια - τσιπ- εμβολια -που δυνατα γεματα γονιους φωθκια????
και κυριως κοντα και μουχτην!!! εν θελεις να σου πλερωνουμε τα φαγια σου 1 χρονο και να σου το δουλευκουμε κιολας να το πιασεις ετοιμο

και κυριως κοντα και μουχτην!!! εν θελεις να σου πλερωνουμε τα φαγια σου 1 χρονο και να σου το δουλευκουμε κιολας να το πιασεις ετοιμο

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- KALLITZIA
- Full Member
-
- Full Member
ΨΑΞΙΜΟ ΣΚΥΛΟΥ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟΥ....ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΩΡΟ
-
- Full Member
Exw ena filo pou perimenei genna...na se enimerwsw meta gia tis leptomeries.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-
- Full Member
ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ε ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ
ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΤΣΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ 

- Artemis G.
- Full Member
Φανταζομαι και ο λογος που γραφεις μεσα στο φορουμ ειναι επειδη ειναι χωρις λεφτα ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ