Βιντεος απο Κυνηγι
- SilverPigeonS
Re: Βιντεος απο Κυνηγι
Αυτές οι διαφημίσεις της beretta είναι το κάτι άλλο!
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα θα μου άρεσε ένα κυνήγι πχ για μπεκάτσες με το Gordon και την γυναίκα μου στο δάσος!
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα θα μου άρεσε ένα κυνήγι πχ για μπεκάτσες με το Gordon και την γυναίκα μου στο δάσος!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- sotiris!129
- SilverPigeonS
Μια τέτοια στιγμή να ζήσει ο κυνηγός την μέρα του κυνηγίου και δεν θέλει τίποτα άλλο για να ευχαριστηθεί!
Απίθανα αυτά τα σκυλιά!
Απίθανα αυτά τα σκυλιά!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- kanaris
- Full Member
φιλε μου λυπουμαι αλλα εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!! και δεν εισαι μονος σου!απιστευτο βιντεο πραγματικα απο τα καλυτερα που εχω δει!εφανταστηκες να τον εκαλλικωννεν???!ηταν να τον φασιν τον τυπο τζαι να εχουν τζαι δικιο!SilverPigeonS έγραψε:Μια τέτοια στιγμή να ζήσει ο κυνηγός την μέρα του κυνηγίου και δεν θέλει τίποτα άλλο για να ευχαριστηθεί!
Απίθανα αυτά τα σκυλιά!

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- SilverPigeonS
Ακόμα που είσαι φίλε! Όσο κοντεύει ο καιρός τόσο παραπάνω μας πιάνει! Όταν δεν κράτησε το πουλί από την πρώτη λέω αμάν είναι κρίμα τα σκυλιά!kanaris έγραψε:φιλε μου λυπουμαι αλλα εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!! και δεν εισαι μονος σου!απιστευτο βιντεο πραγματικα απο τα καλυτερα που εχω δει!εφανταστηκες να τον εκαλλικωννεν???!ηταν να τον φασιν τον τυπο τζαι να εχουν τζαι δικιο!SilverPigeonS έγραψε:Μια τέτοια στιγμή να ζήσει ο κυνηγός την μέρα του κυνηγίου και δεν θέλει τίποτα άλλο για να ευχαριστηθεί!
Απίθανα αυτά τα σκυλιά!
![]()
Θα επανέλθω με νεότερα! Έχω δυνατή λίστα! !
- kanaris
- Full Member
ατε φορτωσε περκημον περασουν πιο γρηγορα οι μερες!SilverPigeonS έγραψε:Ακόμα που είσαι φίλε! Όσο κοντεύει ο καιρός τόσο παραπάνω μας πιάνει! Όταν δεν κράτησε το πουλί από την πρώτη λέω αμάν είναι κρίμα τα σκυλιά!kanaris έγραψε:φιλε μου λυπουμαι αλλα εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!! και δεν εισαι μονος σου!απιστευτο βιντεο πραγματικα απο τα καλυτερα που εχω δει!εφανταστηκες να τον εκαλλικωννεν???!ηταν να τον φασιν τον τυπο τζαι να εχουν τζαι δικιο!SilverPigeonS έγραψε:Μια τέτοια στιγμή να ζήσει ο κυνηγός την μέρα του κυνηγίου και δεν θέλει τίποτα άλλο για να ευχαριστηθεί!
Απίθανα αυτά τα σκυλιά!
![]()
Θα επανέλθω με νεότερα! Έχω δυνατή λίστα! !
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- kyriakos304
- kyriakos304
-
- Full Member