κουβεντα να γινεται

BAIKAL 1980

Re: κουβεντα να γινεται

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

PB687 Diamond Pigeon έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:kala re sintrofe, ego pou exo Beretta 687 Diamond Pigeon EELL Sporting Limited Edition tha leo oti exo enan oplo tou kolou. :)

Eshi kanena neo gia tis RC Sipe?
...εσυ που εχεις ενα οπλο με ονομα βραζιλιανου ηθοποιου σε τηλενουβελα...οπως τα ωραια που βλεπουμε στην τηλεοραση...να πα να αγορασεις ενα κουτι και να δωκεις λιες του κ. Λεφκιου να δοκιμασει να μας καμει την αναλυση του....εγω μονο remington ειπα θα παιζω με τον χαη κλας Baikal μου....εν δεχεται τιποτε λιγοτερο....!
To Baikal sou en high class oson ine o ahmed pou to kazakistan!!!! Theli je remington themas, malista!! Mes tin tilenouvela pou lalis, to oplou m en i vraziliana me ta megala viz@a pou fori to string dis je perpata stin copacabana san tin apara. esena en i mitsia pou doulefki mes tin kouzina je kamaroni to oplo mou je kami ta panta na tou miasi. :mrgreen: Rc Sipe, JK6, Lampro, starlight je Rocket file m en na kamoume tin doulia mas!![/quote]

...χαχα..γατακι...να ξερεις ομως πως παντα...η μικρη υπηρετρια πιανει το γιο του μαστρου τζαι μινησκει χασκοντας η ωραiα βραζιλιανα βιζαρου...!!!!

και λιγο ον τοπικ...καλα τα φυσιγγια που ειπες...αφου σου τα εισηγηθηκα τοτε ειναι σιγουρα!!! :D εκτος απο τις jk 6 που νομιζω δεν εχει και κατι να διαφερει που τα Κυπριακα...παρα μονο οτι εν πολλα ακριβη...!τωρα οσο για τις remington ειπα σου...επειδει ειμαι απλα περιεργος...θα παω την πρωτη Κυριακη με μονο τουτες....να σχηματισω αποψη...!!!αφου ξερεις με...η ολα η τιποτα!!!!!!! αλλα οντως για την sipe θα ηθελα να δω δοκιμες μετα που τουτα ουλα που γραφονται σε Αγγλια
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

BAIKAL 1980 έγραψε:και λιγο ον τοπικ...
Έτσι...
Si vis pacem, para bellum
BAIKAL 1980

marinos.a έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:και λιγο ον τοπικ...
Έτσι...

...οκ Μαρινο...και λιγος χαβαλες στις μερες που περναμε νομιζω δεν βλαπτει...ηρεμησε...δεν ειμαστε και παιδαρελια!και δεν νομιζω να μην ειμαστε σωστοι απεναντη στο φορουμ...αλλα απο οτι φαινεται ισως ειναι για λιγους αυτος ο χωρος
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Ρε συ φίλε Baikal πιανεσε πολύ εύκολα...

Έγραψα σου μια λέξη και έγραψες 50

Το φόρουμ δεν είναι για λίγους όπως το λες και το ξέρεις πολύ καλά.

Η δουλεια του Mod ειναι να ευθυγραμμίζει τα θέματα και ο κάθε ένας εχει το στιλ του.

Άλλοι σβήνουν δημοσιεύσεις και όποιο πάρει ο χάρος και άλλοι ευγενικά υποδεικνύουν
BAIKAL 1980

marinos.a έγραψε:Ρε συ φίλε Baikal πιανεσε πολύ εύκολα...

Έγραψα σου μια λέξη και έγραψες 50

Το φόρουμ δεν είναι για λίγους όπως το λες και το ξέρεις πολύ καλά.

Η δουλεια του Mod ειναι να ευθυγραμμίζει τα θέματα και ο κάθε ένας εχει το στιλ του.

Άλλοι σβήνουν δημοσιεύσεις και όποιο πάρει ο χάρος και άλλοι ευγενικά υποδεικνύουν

...εγινε Μαρινο φιλε μου...ληξε το εδω γιατι θα μου πουν οτι φταιει η κρεατινη παλε!
συμφωνω με τα οσα λες και συμφωνω πως η δουλεια ενος adm ειναι να ευθυγραμμισει τα θεματα.....αλλα την ειρωνια δεν την μπορω φιλε...οχι για ενα αστειο...στο κατω κατω...για φυσιγγια μιλουσαμε με τον chris...αν ειπαμε και 2 κουβεντες για αστειο...δεν εγινε και κατι...

και αλλο το ευγενικα...και αλλο το ειρωνικα...!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BAIKAL 1980 την 03 Οκτ 2013, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Να κλείσει η κουβεντα, ναι. Ειρωνας δεν υπήρξα ποτέ και σίγουρα δεν έγινα σήμερα. Αν καμιά φορά τύχει να γνωριστούμε θα δεις πόσο λάθος έχεις

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4
BAIKAL 1980

Re:

marinos.a έγραψε:Να κλείσει η κουβεντα, ναι. Ειρωνας δεν υπήρξα ποτέ και σίγουρα δεν έγινα σήμερα. Αν καμιά φορά τύχει να γνωριστούμε θα δεις πόσο λάθος έχεις

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4

..ισως ρε φιλε αν με γνωρισεις και συ να δεις πως δεν πιανουμε χωρις λογο...!
απλα μια παρεξηγηση....δεν τρεχει κατι...εκτος αν επειραχτηκες που ειπα για τα beretta σας!!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

http://wikipedia.qwika.com/en2el/Irony

Μην θεωρείτε την ειρωνεία κακό πράγμα
Ποιος δεν ειρωνεύεται αυτά που γίνονται τις μερες μας για παράδειγμα ;)
Ο Μαρίνος δεν ειρωνεύεται
Εγώ ναι
Όλοι θα γνωριστούμε και υπάρχει χώρος για όλους και όλα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
istriano ®

Re:

Δημοσίευση από istriano ® »

Γιατρός έγραψε:http://wikipedia.qwika.com/en2el/Irony

Μην θεωρείτε την ειρωνεία κακό πράγμα
Ποιος δεν ειρωνεύεται αυτά που γίνονται τις μερες μας για παράδειγμα ;)
Ο Μαρίνος δεν ειρωνεύεται
Εγώ ναι
Όλοι θα γνωριστούμε και υπάρχει χώρος για όλους και όλα
Γιατρε κοψε το γιατι θα αγγριστω :?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Re:

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

istriano ® έγραψε:

Γιατρε κοψε το γιατι θα αγγριστω :?
Χουέβερ χας φλάι κετς φλάιντ. :lol: :lol:
Απάντηση