κουβεντα να γινεται

PB687 Diamond Pigeon

Re: κουβεντα να γινεται

Δημοσίευση από PB687 Diamond Pigeon »

BAIKAL 1980 έγραψε:
giorgos80 έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:...Γιωργο γιατι το λες τουτο για τους 12αρες καλυκες???τι σημασια εχει στο αν σφινωσει ενα φυσιγγι?
ετυχε και με αλλα φυσιγγια σπορτινγκ αλλα σε μικροτερο βαθμο.δηλαδη αν με τα λαμπρο εκανε μου το 1 στις 5 με τα αλλα εκανε το 1 στις 10.επηρα το στο λακη κυνηγο για επισκευη απο τοτε εκανε μου το 2-3 φορες αλλα εριξα πανω απο 200 φυσιγγια.γενικα εσυ πρεπει να ξερεις τι λενε για τα μπαικαλ με αυτοματους εξολκεις.οσες φορες εγινε ηταν με 12 μιλιμετρα μεταλλο με 16 και πανω ποτε.σκεφτομαι να γυρισω τες βιδες να τους κανω απλους αλλα δεν ξερω αν εχει αποτελεσμα

...τι να σου πω ρε φιλε...εν ειχα ποτε μου τουτο το προβλημα...ουτε με τον 30αρη ουτε τον 28αρη τον Baikal
φαινεται εδωκα πανω στη περιπτωση ,μαλλον ειμαι..... κακτος :lol: :lol:[/quote]

..xaxaxa...καμε οτι ε να καμω τζαι γω φετος...ε να πιαω μονο remington...τζαι αν μεν κοφκουν η μαγκωνουν...ε να τον σηρω πας τη κκελε του θκιαμαντοπεζουνου τζαι να κυνηγω με το Beretta του...!!!!! :lol:[/quote]

makria apo to beretta m re palioverka!!!!! :D
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

marios10 έγραψε:εν μου ετυχε ποτε ετσι προβλημα με χαρτουτσια καινουργια μες το οπλο..Οι μονες που εσφινωναν μες το οπλο μου ηταν οι παλιες jk6 οι χαρτενες και οι belon..
πρωτος παραγοντας που σφινωνουν ειναι η υγρασια οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω..
Στο εξωτερικο υπαρχουν ειδικα κουτια για χαρτουτσιες που με υγρασια μπαινει με τιποτε εν ειδα στην Κυπρο ακομα...

Οσο για εμας τους Κυπραιους τα λογια ειναι περιττα :D :D :D

...ατε παλε με εμας τους Κυπραιους?? :D

τι διαφορα εσιει το Εγγλεζουι που μενα δηλ??απλα τζινος γοραζει χρηματοκιβωτιο για τις χαρτουτσιες του τζαι γω βαλω τις στο αρμαρι διπλα που το κλουβι του σιηλου και απλα ελπιζω να μεν κατουρησει πανω τους!!! :lol:
BAIKAL 1980

..xaxaxa...καμε οτι ε να καμω τζαι γω φετος...ε να πιαω μονο remington...τζαι αν μεν κοφκουν η μαγκωνουν...ε να τον σηρω πας τη κκελε του θκιαμαντοπεζουνου τζαι να κυνηγω με το Beretta του...!!!!! :lol:[/quote]

makria apo to beretta m re palioverka!!!!! :D[/quote]

...σιγα τα ωα...εσυ και το beretta σου...που να κλαιεις τζαι να οδηρεσε...την βερκα μου εν την αλλασω για 5 σαν το δικο σου!!!!! εσενα ενε τρανσφορμερ να γινεται και ματσουκα για κανενα αγρελουι!!! :D
PB687 Diamond Pigeon

BAIKAL 1980 έγραψε:..xaxaxa...καμε οτι ε να καμω τζαι γω φετος...ε να πιαω μονο remington...τζαι αν μεν κοφκουν η μαγκωνουν...ε να τον σηρω πας τη κκελε του θκιαμαντοπεζουνου τζαι να κυνηγω με το Beretta του...!!!!! :lol:
makria apo to beretta m re palioverka!!!!! :D[/quote]

...σιγα τα ωα...εσυ και το beretta σου...που να κλαιεις τζαι να οδηρεσε...την βερκα μου εν την αλλασω για 5 σαν το δικο σου!!!!! εσενα ενε τρανσφορμερ να γινεται και ματσουκα για κανενα αγρελουι!!! :D[/quote]

Einai je to diko mou transformer!!! dias to mesa je pianis 5 rossides gia mian eftoma full board sto four seasons!!!
BAIKAL 1980

PB687 Diamond Pigeon έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:..xaxaxa...καμε οτι ε να καμω τζαι γω φετος...ε να πιαω μονο remington...τζαι αν μεν κοφκουν η μαγκωνουν...ε να τον σηρω πας τη κκελε του θκιαμαντοπεζουνου τζαι να κυνηγω με το Beretta του...!!!!! :lol:

...σιγα τα ωα...εσυ και το beretta σου...που να κλαιεις τζαι να οδηρεσε...την βερκα μου εν την αλλασω για 5 σαν το δικο σου!!!!! εσενα ενε τρανσφορμερ να γινεται και ματσουκα για κανενα αγρελουι!!! :D[/quote]

Einai je to diko mou transformer!!! dias to mesa je pianis 5 rossides gia mian eftoma full board sto four seasons!!![/quote]

...τουτο εν ονομαζεται οπλο τρανσφορμερ αγαπητε συντροφε μου....απλα ονομαζεται οπλο του κ@λου!!!! :mrgreen:
PB687 Diamond Pigeon

BAIKAL 1980 έγραψε:
PB687 Diamond Pigeon έγραψε:

...σιγα τα ωα...εσυ και το beretta σου...που να κλαιεις τζαι να οδηρεσε...την βερκα μου εν την αλλασω για 5 σαν το δικο σου!!!!! εσενα ενε τρανσφορμερ να γινεται και ματσουκα για κανενα αγρελουι!!! :D
Einai je to diko mou transformer!!! dias to mesa je pianis 5 rossides gia mian eftoma full board sto four seasons!!![/quote]

...τουτο εν ονομαζεται οπλο τρανσφορμερ αγαπητε συντροφε μου....απλα ονομαζεται οπλο του κ@λου!!!! :mrgreen:[/quote]

kala re sintrofe, ego pou exo Beretta 687 Diamond Pigeon EELL Sporting Limited Edition tha leo oti exo enan oplo tou kolou. :)

Eshi kanena neo gia tis RC Sipe?
BAIKAL 1980

kala re sintrofe, ego pou exo Beretta 687 Diamond Pigeon EELL Sporting Limited Edition tha leo oti exo enan oplo tou kolou. :)

Eshi kanena neo gia tis RC Sipe?[/quote]

...εσυ που εχεις ενα οπλο με ονομα βραζιλιανου ηθοποιου σε τηλενουβελα...οπως τα ωραια που βλεπουμε στην τηλεοραση...να πα να αγορασεις ενα κουτι και να δωκεις λιες του κ. Λεφκιου να δοκιμασει να μας καμει την αναλυση του....εγω μονο remington ειπα θα παιζω με τον χαη κλας Baikal μου....εν δεχεται τιποτε λιγοτερο....!
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Δημοσίευση από zakos85 »

Σιγουρα παρεξηγειται. Ξεχαστο. Και εμενα δεν ανοιγε το οπλο ωσπου να κρυωσει αλλα δεν υπηρχε θεμα ακαθαρσιας η παλιων φυσιγγιων διοτι ήταν ολοκαινουργιο το οπλο όπως και τα φυσιγγια. Στην αρχη φοβηθηκα για το οπλο μου αλλα επειδη με τα αλλα ηταν ενταξει το αγνοησα. Εν υπαρχει θεμα δηλαδη με 12αρες καλυκες συγκεκριμενα, τυχαινει και με αλλους...
«Οι κάνες βάλλουν όμως το κοντάκι επιτυγχάνει»
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Δημοσίευση από zakos85 »

virtualgreek έγραψε:
zakos85 έγραψε:Φιλε μου αν ηθελες να ειρωνευτεις ειτε εμενα ειτε αλλους που ρωταμε για φυσιγγια καλυτερα στειλε μου προσωπικο μηνυμα η αγνοησε το και πε οτι θελεις μονος σου. ετσι προσβαλεις και τα ατομα που αφιερωνουν 5 λεπτα να σε βοηθησουν. Μακαρι το οπλο σου να ειναι το ανωτερο και οτι του βαλεις να παιζει. Στο δικο μου ενα-δυο φυσιγγια εκαναν προβλημα και δεν τα πετασσε εξω, εσφηνωναν στη καννη μετα το πεξιμο π.χ Super Tordo. Καθε οπλο ειναι διαφορετικο. Γιατι να την παθω και να πιασω κατι που θα μου παρουσιασει το ιδιο προβλημα δηλαδη απο τη στιγμη που μπορουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο.

Φίλε zakos85 (συγνώμη δεν γνωρίζω και το όνομα σου), το πρόβλημα που αναφέρεις μπορεί να ήταν εντελώς τυχαίο με κάποια παρτίδα φυσιγγίων ή τέλος πάντων κάτι να πήγε λάθος κατά την διάρκεια της κατασκευής.

Μου έτυχε και εμένα με κορυφαία μάρκα φυσιγγίων που κατασκευάζονται στο πιο σύγχρονο εργοστάσιο του κόσμου. Εντούτις γνωρίζοντας ότι αυτά τα μικροπροβλήματα είναι καθημερινό φαινόμενο, δεν του έδωσα σημασία. Παραμέρισα εκείνα τα φυσίγγια και την επόμενη χρονιά που είχε φρέσκα παρτίδα στα μαγαζιά, αγόρασα τα ίδια φυσίγγια και δεν είχα το ίδιο πρόβλημα.

Σ.
Ζαχαριας . Θα ξαναδοκιμασω τα ιδια και μακαρι να χεις δικιο
«Οι κάνες βάλλουν όμως το κοντάκι επιτυγχάνει»
PB687 Diamond Pigeon

BAIKAL 1980 έγραψε:kala re sintrofe, ego pou exo Beretta 687 Diamond Pigeon EELL Sporting Limited Edition tha leo oti exo enan oplo tou kolou. :)

Eshi kanena neo gia tis RC Sipe?
...εσυ που εχεις ενα οπλο με ονομα βραζιλιανου ηθοποιου σε τηλενουβελα...οπως τα ωραια που βλεπουμε στην τηλεοραση...να πα να αγορασεις ενα κουτι και να δωκεις λιες του κ. Λεφκιου να δοκιμασει να μας καμει την αναλυση του....εγω μονο remington ειπα θα παιζω με τον χαη κλας Baikal μου....εν δεχεται τιποτε λιγοτερο....![/quote]

To Baikal sou en high class oson ine o ahmed pou to kazakistan!!!! Theli je remington themas, malista!! Mes tin tilenouvela pou lalis, to oplou m en i vraziliana me ta megala viz@a pou fori to string dis je perpata stin copacabana san tin apara. esena en i mitsia pou doulefki mes tin kouzina je kamaroni to oplo mou je kami ta panta na tou miasi. :mrgreen: Rc Sipe, JK6, Lampro, starlight je Rocket file m en na kamoume tin doulia mas!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”