κουβεντα να γινεται

Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: κουβεντα να γινεται

Δημοσίευση από giorgos80 »

zakos85 έγραψε:Φιλε μου αν ηθελες να ειρωνευτεις ειτε εμενα ειτε αλλους που ρωταμε για φυσιγγια καλυτερα στειλε μου προσωπικο μηνυμα η αγνοησε το και πε οτι θελεις μονος σου. ετσι προσβαλεις και τα ατομα που αφιερωνουν 5 λεπτα να σε βοηθησουν. Μακαρι το οπλο σου να ειναι το ανωτερο και οτι του βαλεις να παιζει. Στο δικο μου ενα-δυο φυσιγγια εκαναν προβλημα και δεν τα πετασσε εξω, εσφηνωναν στη καννη μετα το πεξιμο π.χ Super Tordo. Καθε οπλο ειναι διαφορετικο. Γιατι να την παθω και να πιασω κατι που θα μου παρουσιασει το ιδιο προβλημα δηλαδη απο τη στιγμη που μπορουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο.
φιλε μου καμια σχεση αν ηθελα να σε ειρωνευτω θα σου το εγραφα στα ισια.πιο ξεκαθαρα απο οτι το εγραψα δεν γινεται.την αγαπη μας και την αρρωστια μας για το κυνηγι και το προβληματισμο επιλογης φυσιγγιου τον εκμεταλλευονται οι εμποροι.οσο για το φυσιγγι που σου παρουσιασε προβλημα ετυχε μου κι εμενα με το Λαμπρο σπορτινγκ.παρολο που ειναι φοβερο φυσιγγι εμενα οχι μονο δεν το πετασσε αλλα δεν ανοιγε καν το οπλο μεχρι να πεσει η θερμοκρασια στη θαλαμη.γενικα αποφευγω φυσιγγια με 12mm μεταλλο στο καλυκα.
ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgos80 την 03 Οκτ 2013, 09:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

zakos85 έγραψε:Φιλε μου αν ηθελες να ειρωνευτεις ειτε εμενα ειτε αλλους που ρωταμε για φυσιγγια καλυτερα στειλε μου προσωπικο μηνυμα η αγνοησε το και πε οτι θελεις μονος σου. ετσι προσβαλεις και τα ατομα που αφιερωνουν 5 λεπτα να σε βοηθησουν. Μακαρι το οπλο σου να ειναι το ανωτερο και οτι του βαλεις να παιζει. Στο δικο μου ενα-δυο φυσιγγια εκαναν προβλημα και δεν τα πετασσε εξω, εσφηνωναν στη καννη μετα το πεξιμο π.χ Super Tordo. Καθε οπλο ειναι διαφορετικο. Γιατι να την παθω και να πιασω κατι που θα μου παρουσιασει το ιδιο προβλημα δηλαδη απο τη στιγμη που μπορουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο.

Φίλε zakos85 (συγνώμη δεν γνωρίζω και το όνομα σου), το πρόβλημα που αναφέρεις μπορεί να ήταν εντελώς τυχαίο με κάποια παρτίδα φυσιγγίων ή τέλος πάντων κάτι να πήγε λάθος κατά την διάρκεια της κατασκευής.

Μου έτυχε και εμένα με κορυφαία μάρκα φυσιγγίων που κατασκευάζονται στο πιο σύγχρονο εργοστάσιο του κόσμου. Εντούτις γνωρίζοντας ότι αυτά τα μικροπροβλήματα είναι καθημερινό φαινόμενο, δεν του έδωσα σημασία. Παραμέρισα εκείνα τα φυσίγγια και την επόμενη χρονιά που είχε φρέσκα παρτίδα στα μαγαζιά, αγόρασα τα ίδια φυσίγγια και δεν είχα το ίδιο πρόβλημα.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

giorgos80 έγραψε:
φιλε μου καμια σχεση αν ηθελα να σε ειρωνευτω θα σου το εγραφα στα ισια.πιο ξεκαθαρα απο οτι το εγραψα δεν γινεται.την αγαπη μας και την αρρωστια μας για το κυνηγι και το προβληματισμο επιλογης φυσιγγιου τον εκμεταλλευονται οι εμποροι.οσο για το φυσιγγι που σου παρουσιασε προβλημα ετυχε μου κι εμενα με το Λαμπρο σπορτινγκ.παρολο που ειναι φοβερο φυσιγγι εμενα οχι μονο δεν το πετασσε αλλα δεν ανοιγε καν το οπλο μεχρι να πεσει η θερμοκρασια στη θαλαμη.γενικα αποφευγω φυσιγγια με 12mm μεταλλο στο καλυκα.

...Γιωργο γιατι το λες τουτο για τους 12αρες καλυκες???τι σημασια εχει στο αν σφινωσει ενα φυσιγγι?
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Παλια θυμαμαι στο παλιο μου το οπλο με καλυκες 8μμ και 12μμ δεν ειχε προβλημα.

Οταν εβαζα πιο ψηλο 16μμ και πανω δεν τα επετασσε. Μαλλον λογω αδυνατων ejector αλλα και πιο αυξημενων πιεσεων αλλα μπορει και οχι καλου καθαρισμου της θαλαμης γιατι κολλουσε το μεταλο καιδεν εβγαινε ευκολα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
BAIKAL 1980

Breda Pegaso έγραψε:Παλια θυμαμαι στο παλιο μου το οπλο με καλυκες 8μμ και 12μμ δεν ειχε προβλημα.

Οταν εβαζα πιο ψηλο 16μμ και πανω δεν τα επετασσε. Μαλλον λογω αδυνατων ejector αλλα και πιο αυξημενων πιεσεων αλλα μπορει και οχι καλου καθαρισμου της θαλαμης γιατι κολλουσε το μεταλο καιδεν εβγαινε ευκολα.

...αυτο θα ελεγα και γω...οτι μου φαινεται πιο πιθανο να κανει προβλημα σε πιο μεγαλο καλυκα παρα σε πιο μικρο...μιλαμε παντα αν ευθυνεται ο καλυκας...!γιατι συνηθως υγρασιες και ο τοπος φυλαξης των φυσιγγιων μας....ισως ειναι ο πρωτος παραγοντας στο να φουσκωσει ενα φυσιγγι και να μην πεταγεται μετα...ειχα πολλα προβληματα παλια με τις χαρτινες sellier and bellot
Άβαταρ μέλους
giorgos80

BAIKAL 1980 έγραψε:
giorgos80 έγραψε:

...Γιωργο γιατι το λες τουτο για τους 12αρες καλυκες???τι σημασια εχει στο αν σφινωσει ενα φυσιγγι?
ετυχε και με αλλα φυσιγγια σπορτινγκ αλλα σε μικροτερο βαθμο.δηλαδη αν με τα λαμπρο εκανε μου το 1 στις 5 με τα αλλα εκανε το 1 στις 10.επηρα το στο λακη κυνηγο για επισκευη απο τοτε εκανε μου το 2-3 φορες αλλα εριξα πανω απο 200 φυσιγγια.γενικα εσυ πρεπει να ξερεις τι λενε για τα μπαικαλ με αυτοματους εξολκεις.οσες φορες εγινε ηταν με 12 μιλιμετρα μεταλλο με 16 και πανω ποτε.σκεφτομαι να γυρισω τες βιδες να τους κανω απλους αλλα δεν ξερω αν εχει αποτελεσμα
BAIKAL 1980

...Γιωργο γιατι το λες τουτο για τους 12αρες καλυκες???τι σημασια εχει στο αν σφινωσει ενα φυσιγγι?[/quote]
ετυχε και με αλλα φυσιγγια σπορτινγκ αλλα σε μικροτερο βαθμο.δηλαδη αν με τα λαμπρο εκανε μου το 1 στις 5 με τα αλλα εκανε το 1 στις 10.επηρα το στο λακη κυνηγο για επισκευη απο τοτε εκανε μου το 2-3 φορες αλλα εριξα πανω απο 200 φυσιγγια.γενικα εσυ πρεπει να ξερεις τι λενε για τα μπαικαλ με αυτοματους εξολκεις.οσες φορες εγινε ηταν με 12 μιλιμετρα μεταλλο με 16 και πανω ποτε.σκεφτομαι να γυρισω τες βιδες να τους κανω απλους αλλα δεν ξερω αν εχει αποτελεσμα[/quote]

...τι να σου πω ρε φιλε...εν ειχα ποτε μου τουτο το προβλημα...ουτε με τον 30αρη ουτε τον 28αρη τον Baikal
Άβαταρ μέλους
giorgos80

BAIKAL 1980 έγραψε:...Γιωργο γιατι το λες τουτο για τους 12αρες καλυκες???τι σημασια εχει στο αν σφινωσει ενα φυσιγγι?
ετυχε και με αλλα φυσιγγια σπορτινγκ αλλα σε μικροτερο βαθμο.δηλαδη αν με τα λαμπρο εκανε μου το 1 στις 5 με τα αλλα εκανε το 1 στις 10.επηρα το στο λακη κυνηγο για επισκευη απο τοτε εκανε μου το 2-3 φορες αλλα εριξα πανω απο 200 φυσιγγια.γενικα εσυ πρεπει να ξερεις τι λενε για τα μπαικαλ με αυτοματους εξολκεις.οσες φορες εγινε ηταν με 12 μιλιμετρα μεταλλο με 16 και πανω ποτε.σκεφτομαι να γυρισω τες βιδες να τους κανω απλους αλλα δεν ξερω αν εχει αποτελεσμα[/quote]

...τι να σου πω ρε φιλε...εν ειχα ποτε μου τουτο το προβλημα...ουτε με τον 30αρη ουτε τον 28αρη τον Baikal[/quote]
φαινεται εδωκα πανω στη περιπτωση ,μαλλον ειμαι..... κακτος :lol: :lol:
BAIKAL 1980

giorgos80 έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:...Γιωργο γιατι το λες τουτο για τους 12αρες καλυκες???τι σημασια εχει στο αν σφινωσει ενα φυσιγγι?
ετυχε και με αλλα φυσιγγια σπορτινγκ αλλα σε μικροτερο βαθμο.δηλαδη αν με τα λαμπρο εκανε μου το 1 στις 5 με τα αλλα εκανε το 1 στις 10.επηρα το στο λακη κυνηγο για επισκευη απο τοτε εκανε μου το 2-3 φορες αλλα εριξα πανω απο 200 φυσιγγια.γενικα εσυ πρεπει να ξερεις τι λενε για τα μπαικαλ με αυτοματους εξολκεις.οσες φορες εγινε ηταν με 12 μιλιμετρα μεταλλο με 16 και πανω ποτε.σκεφτομαι να γυρισω τες βιδες να τους κανω απλους αλλα δεν ξερω αν εχει αποτελεσμα

...τι να σου πω ρε φιλε...εν ειχα ποτε μου τουτο το προβλημα...ουτε με τον 30αρη ουτε τον 28αρη τον Baikal[/quote]
φαινεται εδωκα πανω στη περιπτωση ,μαλλον ειμαι..... κακτος :lol: :lol:[/quote]

..xaxaxa...καμε οτι ε να καμω τζαι γω φετος...ε να πιαω μονο remington...τζαι αν μεν κοφκουν η μαγκωνουν...ε να τον σηρω πας τη κκελε του θκιαμαντοπεζουνου τζαι να κυνηγω με το Beretta του...!!!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

εν μου ετυχε ποτε ετσι προβλημα με χαρτουτσια καινουργια μες το οπλο..Οι μονες που εσφινωναν μες το οπλο μου ηταν οι παλιες jk6 οι χαρτενες και οι belon..
πρωτος παραγοντας που σφινωνουν ειναι η υγρασια οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω..
Στο εξωτερικο υπαρχουν ειδικα κουτια για χαρτουτσιες που με υγρασια μπαινει με τιποτε εν ειδα στην Κυπρο ακομα...

Οσο για εμας τους Κυπραιους τα λογια ειναι περιττα :D :D :D
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”