φιλε μου καμια σχεση αν ηθελα να σε ειρωνευτω θα σου το εγραφα στα ισια.πιο ξεκαθαρα απο οτι το εγραψα δεν γινεται.την αγαπη μας και την αρρωστια μας για το κυνηγι και το προβληματισμο επιλογης φυσιγγιου τον εκμεταλλευονται οι εμποροι.οσο για το φυσιγγι που σου παρουσιασε προβλημα ετυχε μου κι εμενα με το Λαμπρο σπορτινγκ.παρολο που ειναι φοβερο φυσιγγι εμενα οχι μονο δεν το πετασσε αλλα δεν ανοιγε καν το οπλο μεχρι να πεσει η θερμοκρασια στη θαλαμη.γενικα αποφευγω φυσιγγια με 12mm μεταλλο στο καλυκα.zakos85 έγραψε:Φιλε μου αν ηθελες να ειρωνευτεις ειτε εμενα ειτε αλλους που ρωταμε για φυσιγγια καλυτερα στειλε μου προσωπικο μηνυμα η αγνοησε το και πε οτι θελεις μονος σου. ετσι προσβαλεις και τα ατομα που αφιερωνουν 5 λεπτα να σε βοηθησουν. Μακαρι το οπλο σου να ειναι το ανωτερο και οτι του βαλεις να παιζει. Στο δικο μου ενα-δυο φυσιγγια εκαναν προβλημα και δεν τα πετασσε εξω, εσφηνωναν στη καννη μετα το πεξιμο π.χ Super Tordo. Καθε οπλο ειναι διαφορετικο. Γιατι να την παθω και να πιασω κατι που θα μου παρουσιασει το ιδιο προβλημα δηλαδη απο τη στιγμη που μπορουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο.
ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα