Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
BAIKAL 1980

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

σε χθεσινη μας αναγνωριση σε περιοχη της Λευκωσιας δεν ειδαμε φασσες στα γνωστα παραδοσιακα μας ποστα αλλα τις βρηκαμε να τζιθκιαζουν αλλου σε τοπο που δεν υπολογιζει κανεις...χωραφκια χωρις καμμια αξιολογη βλαστηση και μια σειρα ευκαληπτων...τα πουλια απο οτι φαινεται δεχονται πιεση και αλλαζουν τοποθεσιες...δεν μπορω να πω πως τα μηνυματα ειναι και πολυ ενθαρρυντικα φετος και ισως θα πρεπει να το δουλεψουμε μεχρι να αποφασισουμε που θα κυνηγησουμε...ας μας πουν οι αλλοι φασσαριδες του φορουμ τι γινεται και σε αλλες επαρχιες
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Φίλε Baikal καλημέρα

Δεν είμαι αποκλειστικά φασσοκυνηγός αλλά το κυνήγι της με συναρπάζει... :D
Απο αναγνωρίσεις σε περιοχές της Πάφου που έκανα, τα μηνύματα είναι αρκετά ενθαρυντικά... :D

Νίκος Α.
BAIKAL 1980

Nikos έγραψε:Φίλε Baikal καλημέρα

Δεν είμαι αποκλειστικά φασσοκυνηγός αλλά το κυνήγι της με συναρπάζει... :D
Απο αναγνωρίσεις σε περιοχές της Πάφου που έκανα, τα μηνύματα είναι αρκετά ενθαρυντικά... :D

Νίκος Α.
...καλημερα φιλε Νικο!η Παφος παντα εχει το περισσοτερο ενδιαφερων και κυριως τωρα στο χειμερινο...για φασσα μιλαω παντα...αλλα λογο αποστασης και λογο οτι τα τευταια χρονια ο πλυθησμος των πουλιων αυξηθηκε εδω στη Λευκωσια...προσπαθουμε να κρατηθουμε εδω οσο γινεται...!νασαι καλα για την πληροφορια σου φιλε
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Τίποτε φίλε ,όλοι μια παρέα είμαστε :)
Ναι για φάσσα μιλουμε πάντα..
Σε σχέση με πέρσυ πάντως νομιζω οι αριθμοί που βλέπω είναι αυξημένοι..
BAIKAL 1980

Nikos έγραψε:Τίποτε φίλε ,όλοι μια παρέα είμαστε :)
Ναι για φάσσα μιλουμε πάντα..
Σε σχέση με πέρσυ πάντως νομιζω οι αριθμοί που βλέπω είναι αυξημένοι..

...φυσικα και μια παρεα ειμαστε!!!
αυξηση εγω δεν ειδα για φετος να σου πω την αληθεια...αν και το ακουω συνεχεια αυτο...ισως ειναι και οι τοποι που παω...πουλια βρισκω σε αλλες περιοχες οι οποιες ποτε δεν ειχαν ενδιαφερον...και ισως ειναι ενα ρισκο για μενα να παω καπου αλλου την πρωτη εξορμηση...ειναι θεμα αυτο αμα δεν ξερεις τον τοπο...ποσους κυνηγους μαζευει και τις ιδιοτροπιες των πουλιων στο κυνηγι....φυσικα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Είμαι ακριβώς στο ίδιο δίλλημμα και σε καταλαμβαίνω απόλυτα...!
BAIKAL 1980

Nikos έγραψε:Είμαι ακριβώς στο ίδιο δίλλημμα και σε καταλαμβαίνω απόλυτα...!

...ε να μας φαν οι αναγνωρισεις παλε...3-4 φορες την εβδομαδα και ο Θεος βοηθος!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

BAIKAL 1980 έγραψε:

...ε να μας φαν οι ανγνωρισεις παλε...3-4 φορες την εβδομαδα και ο Θεος βοηθος!!!! ;)
Φίλε όσες αναγνωρίσεις και να κανουμε , πρώτη εξόρμηση ανατρέπονται όλα..... είναι αυτο που λεεις κι εσυ δεν ξερεις πόσο και τι κόσμο μαζεύει ούτε και την συμπεριφορά των πουλιών....
BAIKAL 1980

Nikos έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:

...ε να μας φαν οι ανγνωρισεις παλε...3-4 φορες την εβδομαδα και ο Θεος βοηθος!!!! ;)
Φίλε όσες αναγνωρίσεις και να κανουμε , πρώτη εξόρμηση ανατρέπονται όλα..... είναι αυτο που λεεις κι εσυ δεν ξερεις πόσο και τι κόσμο μαζεύει ούτε και την συμπεριφορά των πουλιών....

...σωστος...αλλα οπως ειπαμε...αμα ξερεις καλα τον τοπο...ξερεις και πως θα κινηθει το πουλι και μετα τις πρωτες σιηπεθκιες...!!!εχεις ενα πλεονεκτημα...πολυ σημαντικο...για ενα ξενο τοπο...ολα ειναι ενα ρισκο!!!αλλα αυτο ειναι και η ουσια του κυνηγιου...η μεγαλη αγωνια και το τσιγαρο συννεφο μεχρι να φεξει!!! :D
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

...ε να μας φαν οι ανγνωρισεις παλε...3-4 φορες την εβδομαδα και ο Θεος βοηθος!!!! ;)[/quote]

Φίλε όσες αναγνωρίσεις και να κανουμε , πρώτη εξόρμηση ανατρέπονται όλα..... είναι αυτο που λεεις κι εσυ δεν ξερεις πόσο και τι κόσμο μαζεύει ούτε και την συμπεριφορά των πουλιών....[/quote]

...σωστος...αλλα οπως ειπαμε...αμα ξερεις καλα τον τοπο...ξερεις και πως θα κινηθει το πουλι και μετα τις πρωτες σιηπεθκιες...!!!εχεις ενα πλεονεκτημα...πολυ σημαντικο...για ενα ξενο τοπο...ολα ειναι ενα ρισκο!!!αλλα αυτο ειναι και η ουσια του κυνηγιου...η μεγαλη αγωνια και το τσιγαρο συννεφο μεχρι να φεξει!!! :D[/quote]
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕ!!! :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”