Browning Citori 625 Φυσίγγια

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Browning Citori 625 Φυσίγγια

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

zakos85 έγραψε:Αγόρασα αυτο το οπλο πριν δυο χρονια και παραλο που ειμαι υπερβολικα ευχαριστημενος μαζι του δεν μπορω να πω οτι βρηκα ακομη το φυσιγγιο για περδικα - λαγο που να μην το αλλαζω. Γενικα δοκιμαζω διαφορετικα φυσιγγια σε καθε κυνηγι. Αν εχει καποιος το ιδιο η οπλο της browning παραπλησιο εχει να προτεινει κατι για περδικα;
Ευχαριστω
ΦΙΛΕ ΖΑΚΟ85 ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ....ΜΟΝΟ.

ΠΟΣΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....

ΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΣΟΚ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΟΥ ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ!

ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΙ ΤΗΝ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.....Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ....ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Δημοσίευση από zakos85 »

virtualgreek έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:
zakos85 έγραψε: Απ' ότι φαίνεται το δικό μου είναι το Citori Lighting από τον πρώτο σύνδεσμο, αν και ο Φρίξος στην απόδειξη το "βαφτίζει" Citori B625 :D. Κυνηγω κυρίως σε ημιορεινα και ορεινα με μετριες προς κοντινες αποστάσεις.
Καλησπέρα φίλε. Απ' ότι έχω διαβάσει πιο πάνω το όπλο σου έχει επίχρυσες κυνηγετικές παραστάσεις; Επειδή στο Citori Lighting δεν φαίνεται να υπάρχουν!

Το πιο πιθανών να είναι το Citori Hunter Light κυνηγετική έκδοση (ρήγα 6χιλ.) που πουλούσε/πωλεί ο Φρίξος.
http://browning.eu/products/?level=3&la ... group3=104

Ωραίο όπλο!

Τα όπλα που είναι στον πρώτο σύνδεσμο δεν είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη. Μερικά έχουν κοινά ονόματα αλλά ουσιαστικά έχουν αρκετές διαφορές.
Εγω εχω συγχιστει, το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι ενα Browning Citori. ειναι οντως παρα πολλες οι παραλλαγες του συγκεκριμενου μοντελου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zakos85 την 02 Οκτ 2013, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Οι κάνες βάλλουν όμως το κοντάκι επιτυγχάνει»
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

zakos85 έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:
zakos85 έγραψε: Απ' ότι φαίνεται το δικό μου είναι το Citori Lighting από τον πρώτο σύνδεσμο, αν και ο Φρίξος στην απόδειξη το "βαφτίζει" Citori B625 :D. Κυνηγω κυρίως σε ημιορεινα και ορεινα με μετριες προς κοντινες αποστάσεις.
Καλησπέρα φίλε. Απ' ότι έχω διαβάσει πιο πάνω το όπλο σου έχει επίχρυσες κυνηγετικές παραστάσεις; Επειδή στο Citori Lighting δεν φαίνεται να υπάρχουν!

Οχι δεν είναι επιχρυσωμενο φιλε. Τωρα το εστειλα για να το κανω. Αγοραστηκε οπως ειναι στη φωτο με διαφορετικα ξυλα grade βεβαια αλλα δεν παιζει ρολο.
ΟΚ φίλε!

Τώρα για τα φυσίγγια φίλε οι επιλογές σου είναι πολλές! Το όπλο σου είναι κάτω από 3Kg; Οι αυλοί του τελικά τι είναι; Θα σου προτείνουμε ένα σορό τώρα αλλά οκ...

Θα πω τις γνωστές συνταγές για μένα!

Σε τσοκ 4-3, ή 4-2,

Για πρώτη:
1)RC Serie Oro Fibre 7 35γρ. για πέρδικα, 5-6 για λαγό
2)Rottweil Waidmannsheil Pappe 36γρ. 5-6-7
3)Rio Pichon 36gr 6Νο.

Για δεύτερη:
1) Rc Serie Oro 35gr. πιστόνι σε 5-6
2) Rc Camuflage 37gr 6

Τώρα αν είναι κάτω από 3.200 Kg ίσως χρειαστείς πιο ελαφριές γομώσεις!

Εγώ ένα φυσίγγιο από την μια ομάδα και ένα από την άλλη κάνω την δουλειά μου μια χαρά όλη μέρα.

Τα πολλά πολλά δυσχερένουν παρά να ευκολύνουν το κυνήγι.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Δημοσίευση από zakos85 »

virtualgreek έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:

Το πιο πιθανών να είναι το Citori Hunter Light κυνηγετική έκδοση (ρήγα 6χιλ.) που πουλούσε/πωλεί ο Φρίξος.
http://browning.eu/products/?level=3&la ... group3=104

Ωραίο όπλο!

Τα όπλα που είναι στον πρώτο σύνδεσμο δεν είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη. Μερικά έχουν κοινά ονόματα αλλά ουσιαστικά έχουν αρκετές διαφορές.
Ειναι το Citori White Lightning. Το βιντεο απο το youtube που έβαλα στην πρωτη μου ερωτηση δείχνει ακριβώς το όπλο μου. είναι πολύ καλό κυνηγετικό ναι αν και το εχω παει και σκοπευτήριο. Από τα σχετικά φθηνά μοντέλα της browning αλλά υπερ-ικανοποιητικο για μενα, ενα απλο κυνηγο και ειναι browning :)
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Δημοσίευση από zakos85 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
zakos85 έγραψε:Αγόρασα αυτο το οπλο πριν δυο χρονια και παραλο που ειμαι υπερβολικα ευχαριστημενος μαζι του δεν μπορω να πω οτι βρηκα ακομη το φυσιγγιο για περδικα - λαγο που να μην το αλλαζω. Γενικα δοκιμαζω διαφορετικα φυσιγγια σε καθε κυνηγι. Αν εχει καποιος το ιδιο η οπλο της browning παραπλησιο εχει να προτεινει κατι για περδικα;
Ευχαριστω
ΦΙΛΕ ΖΑΚΟ85 ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ....ΜΟΝΟ.

ΠΟΣΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....

ΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΣΟΚ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΟΥ ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ!

ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΙ ΤΗΝ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.....Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ....ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ;)
Συμφωνω μαζί σου. Απλα στην περδικα π.χ μια χρονια δοκιμαζω ενα φυσιγγιο. του χρόνου δοκιμαζω κατι αλλο. πειραματιζομαι. γι αυτο ειπα να ρωτησω να παρω κατι εγγυημενο και να το δουλεψω όσο μπορώ
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Δημοσίευση από zakos85 »

Ειναι 3.700 kg σχεδον. 18.7 αυλοι. ευχαριστω φιλε SilverPigeonS θα τις δοκιμάσω!
να το οπλο: Browning White Lightning

Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

zakos85 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Ευχαριστω

Συμφωνω μαζί σου. Απλα στην περδικα π.χ μια χρονια δοκιμαζω ενα φυσιγγιο. του χρόνου δοκιμαζω κατι αλλο. πειραματιζομαι. γι αυτο ειπα να ρωτησω να παρω κατι εγγυημενο και να το δουλεψω όσο μπορώ
Φίλε έχει δίκαιο ο Σόλων! Καλύτερα κάνε τις δοκιμές σου σε ένα σκοπευτήριο να ξέρεις λίγο πολύ πως είναι η ντουφεκιά σου. Τις πιο πολλές φορές δεν φταίει το φυσίγγιο αλλά εμείς που πατάμε την σκανδάλη. Δηλαδή όταν δεν παίρνουμε ένα θήραμα να μπορούμε να πούμε αν φταίμε εμείς η το φυσίγγιο!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

zakos85 έγραψε:Ειναι 3.700 kg σχεδον. 18.7 αυλοι. ευχαριστω φιλε SilverPigeonS θα τις δοκιμάσω!
να το οπλο: Browning White Lightning

Αρκετά βαρύ όπλο, δεν θα έχεις πρόβλημα με το λάκτισμα.

Να μας πουν και την γνώμη τους και άλλοι φίλοι που χρησιμοποιούν αυτά τα φυσίγγια σε διευρυμένους αυλούς.

Έχουν την ίδια συμπεριφορά όπως σε ένα όπλο με αυλούς 18.4;
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Φιλε ΖΑΚΟΣ85 εγω θα σου ελεγα να πιασεις την STRINGER VICTORY 34γρ απροβλιματιστες καταστασεις χαμηλες πιεσεις και 3 διαφορετικα νουμερα σκαγιων μεσα (5,6,7 )να καληφκεσε, .
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”