Προβλημα με τα μηνυματα

Απάντηση
BAIKAL 1980

Προβλημα με τα μηνυματα

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

οταν παω να στειλω μυνημα σε καποιο μελος μενει το μηνυμα στα εξερχομενα και μπορει να παρει μια μερα να σταλει...παρακαλω καποιον adm οπως με βοηθησει με το θεμα.

Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BAIKAL 1980 την 02 Οκτ 2013, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BAIKAL 1980

Re: Προβλημα με τα μυνηματα

Πανικος Setter έγραψε:μήπως είναι γεμάτος ο φάκελος με τα μηνύματα και πρέπει να διαγράψεις μερικά ?
...Πανικο δεν ειναι γεματος ο φακελος μου...και 0 μηνυματα να εχω...παλι το ιδιο θεμα εχω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BAIKAL 1980 την 02 Οκτ 2013, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Δημοσίευση από Warrior »

BAIKAL 1980 έγραψε:οταν παω να στειλω μυνημα σε καποιο μελος μενει το μυνημα στα εξερχομενα και μπορει να παρει μια μερα να σταλει...παρακαλω καποιον adm οπως με βοηθησει με το θεμα.

Ευχαριστω

Φιλε εχω την εντυπωση οτι μένει σαν εξερχόμενο μεχρι να διαβαστει από το προσωπο στο οποιο το εστειλες.
Δεν ειμαι εντελως σιγουρος αλλα εχω αυτη την εντυπωση.
BAIKAL 1980

Warrior έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:οταν παω να στειλω μυνημα σε καποιο μελος μενει το μυνημα στα εξερχομενα και μπορει να παρει μια μερα να σταλει...παρακαλω καποιον adm οπως με βοηθησει με το θεμα.

Ευχαριστω

Φιλε εχω την εντυπωση οτι μένει σαν εξερχόμενο μεχρι να διαβαστει από το προσωπο στο οποιο το εστειλες.
Δεν ειμαι εντελως σιγουρος αλλα εχω αυτη την εντυπωση.

...ναι εχεις δικαιο μαλλον φιλε...αυτο που λες πρεπει να συμβαινει...νασαι καλα
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Re: Προβλημα με τα μηνυματα

Δημοσίευση από Warrior »

και εσυ να σε καλα φιλε μου.
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Προβλημα με τα μηνυματα

Δημοσίευση από zakos85 »

Και γω το ιδιο αντιμετωπιζω αρα πρεπει να ειναι ετσι
«Οι κάνες βάλλουν όμως το κοντάκι επιτυγχάνει»
BAIKAL 1980

zakos85 έγραψε:Eχω και γω το ιδιο προβλημα. Δεν παει στα σταλμενα και δεν πιανει ο αλλος το μηνυμα

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

..φιλε εχει δικαιο ο warrior...θα παει στα σταλμενα μολις το δει ο παραλυπτης!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αν ενα μυνημα το εστειλες πριν πολυ καιρο και ο παραληπτης δεν μπει καθολου μεσα για ενα διαστημα, το μυνημα διαγραφετε αυτοματα απο τα εξερχομενα, η πρεπει οπωσδηποτε να το δει ο παραληπτης για να σβηστει?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”