παιδιά σας χαιρετώ..θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου περισσότερα για τες τροφές artemis και συγκεκριμένα για την power(κόκκινη) αν είναι ευχαριστημένος..
ευχαρισώ !!
Μ’αρέσει η άστατη ζωή
γεννήθηκα αλάνι
μ’αδυναμία στο πιοτό ΣΤ'ΟΠΛΟ και στο φουστάνι...
MAKIS-SEZAR έγραψε:παιδιά σας χαιρετώ..θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου περισσότερα για τες τροφές artemis και συγκεκριμένα για την power(κόκκινη) αν είναι ευχαριστημένος..
ευχαρισώ !!
...φιλε μου αγορασα 2 σακκους πριν 2 χρονια για τον λυκο που εχω σπιτι...πολυ καλα στοιχεια...γεματος ενεργεια ο σκυλος και δυνατος οπως παντα αλλα τη σταματησα επειδει μπορω και παιρνω χονδρικα απο μια αλλη εταιρεια εξισου καλη τροφη...το θεμα με την αρτεμης ηταν η τιμη της γιαυτο και την σταματησα
Μια από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει.
Σε περίοδο κυνηγίου είναι πολύ καλή.
Εκτός κυνηγετικής περιόδου τα σκυλιά παίρνουν πολύ βάρος αν δεν γυμνάζονται 1-2 φορές την εβδομάδα.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
Αν και δεν την χρησιμοποιώ τώρα δοκίμασα και την ARTEMIS POWER την κόκκινη και την ARTEMIS για κουταβια την άσπρη με το γαλάζιο. Κάλες τρόφες και σε λογική τιμή αν λάβουμε υπόψη την σχέση ποιότητας-τιμής. Αν δεν κάνω λάθος είναι κοντά στα 30 ευρώ τα 20 κιλά. Όμως με την κόκκινη αν τα σκυλία δεν γυμνάζονται όντως παιρνουν βάρος.
Warrior έγραψε:Αν και δεν την χρησιμοποιώ τώρα δοκίμασα και την ARTEMIS POWER την κόκκινη και την ARTEMIS για κουταβια την άσπρη με το γαλάζιο. Κάλες τρόφες και σε λογική τιμή αν λάβουμε υπόψη την σχέση ποιότητας-τιμής. Αν δεν κάνω λάθος είναι κοντά στα 30 ευρώ τα 20 κιλά. Όμως με την κόκκινη αν τα σκυλία δεν γυμνάζονται όντως παιρνουν βάρος.
...εγω αυτη που αγοραζα ειχε 70 κατι ευρω ο σακκος...δεν θυμαμαι ποια ηταν αλλα η τιμη της ηταν οντως πολυ ψηλα...και σε αναλογια ειχε μεσα πολλα λιπαρα...
Warrior έγραψε:Αν και δεν την χρησιμοποιώ τώρα δοκίμασα και την ARTEMIS POWER την κόκκινη και την ARTEMIS για κουταβια την άσπρη με το γαλάζιο. Κάλες τρόφες και σε λογική τιμή αν λάβουμε υπόψη την σχέση ποιότητας-τιμής. Αν δεν κάνω λάθος είναι κοντά στα 30 ευρώ τα 20 κιλά. Όμως με την κόκκινη αν τα σκυλία δεν γυμνάζονται όντως παιρνουν βάρος.
...εγω αυτη που αγοραζα ειχε 70 κατι ευρω ο σακκος...δεν θυμαμαι ποια ηταν αλλα η τιμη της ηταν οντως πολυ ψηλα...και σε αναλογια ειχε μεσα πολλα λιπαρα...
Φιλε δεν πρεπει να ειναι αυτη η τροφη. Η τροφη η κοκκινη η ΑΡΤΕΜΙΣ POWER ειναι ελληνκή και είναι 30 - 32 ευρώ ο σάκκος ο 20κιλος. Ισως να μιλας για καποια αλλη τροφη εσυ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Φιλε δεν πρεπει να ειναι αυτη η τροφη. Η τροφη η κοκκινη η ΑΡΤΕΜΙΣ POWER ειναι ελληνκή και είναι 30 - 32 ευρώ ο σάκκος ο 20κιλος. Ισως να μιλας για καποια αλλη τροφη εσυ.
...αυτη δεν ειναι σιγουρα...εψαξα στο Internet να δω αν την βρω αλλα καμμια δεν μου θυμιζε αυτη που αγοραζα...Αρτεμης ηταν ομως γιατι μου εκανε και εντυπωση το ονομα...δεν την γνωριζα καθολου τοτε την εταιρεια αυτη...και η κοπελα στο Pet shop μου την συστησε πολυ...
Warrior έγραψε:φιλε ισως είναι αυτη? παντως και εμενα ενας παρεας μου ελεγε για μια τροφη αρτεμις οχι ομως την ελληνικη οτι ειναι πολλα σπουδαια αλλα ακριβη.
...οχι ουτε αυτη ειναι!!ισως ναι δεν ειναι η ελληνικη....αν την βρω θα την ποσταρω...η τιμη της ηταν σιγουρα πανω απο 70 ευρω και αμφιβαλλω αν ηταν 20κιλος ο σακκος...ισως 18 κιλα...θα την ψαξω φιλε