Βοήθεια - Φυσίγγια

Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: βοηθεια

Δημοσίευση από Anthimos »

aom9999 έγραψε:
nike powder έγραψε:φιλε εισε σιγουροσ οτι θα ηθελεσ να δοκιμασεισ με πλαγιοκαννο την ασπρι τησ βικτορι ξανασκεφτουτο
δεν κάνει? το οπλο είναι magnum btw. κατι άλλο, για τριγόνια, ορτύκια να χρησιμοποι..9, για πέρδικα, φάσσα..6, κε για λαγό 4?
Φίλε σαν γενικος κανονας ισχυουν τα εξης:

12,11,10,9 Τσιχλα, τρασιηλα, ορτυκια. Από 24γρ εως 32γρ
8,7 & 7,5 Τρυγονια, Τσιχλες- ( τρυγονοτσιχλες), Μπεκάτσες, κοτσυφες! Απο 28ργ εως 33,5γρ
5,6,7 Πέρδικα, Φασσα, φραγκολίνα, Λαγος. Απο 28γρ ως 37γρ
4,5,6 Λαγός.Απο 30 ως 38γρ -40γρ
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
aom9999
Full Member

Re: βοηθεια

Δημοσίευση από aom9999 »

mikros έγραψε:
aom9999 έγραψε:
nike powder έγραψε:φιλε εισε σιγουροσ οτι θα ηθελεσ να δοκιμασεισ με πλαγιοκαννο την ασπρι τησ βικτορι ξανασκεφτουτο
δεν κάνει? το οπλο είναι magnum btw. κατι άλλο, για τριγόνια, ορτύκια να χρησιμοποι..9, για πέρδικα, φάσσα..6, κε για λαγό 4?
για τρυγωνια θα σου πρωτινα 7.1/2 και 8νο σκαγια
για λαγο και το 5νο κανει...
και κατι ασχετο...εισαι του ΄99 ?
99? :S είμαι του 89
aom9999
Full Member

Re: Βοήθεια - Φυσίγγια

Δημοσίευση από aom9999 »

victory starlight ke victory 35gr apri, tin gnomi sas
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

aom9999 έγραψε:gia sas ime kenourgios sto athlima, ke thelo voithia me ta fisiggia, mexri tora rixno victory allodola 9 gia mikra poulia, ke victory mirage gia pio megala, episis skeftome na dokimaso tin lucky shot tin epomeni fora, ke tin aspri opos lete gia perdika lago, plz help
Γεια σου και καλοσορισες. Καλα τα πειραματα με τα φυσιγγια αλλα η δικη μου συμβουλη μιας και εισαι απειρος ειναι να δωσεις βαρος στη τεχνικη σου και να μαθεισ να σκοπευεισ σωστα και τα φυσιγγια ειναι δευτερευον. Απλα μην επιλεγης ακραιες λυσης και οταν τουφεκκας σωστα θα βγαλεις απο μονος σου τα συμπερασματα σου για τα φυσιγγια που προτιμας.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
huntingismylife
Full Member

Δημοσίευση από huntingismylife »

Φιλε την βικτορυ την ασπρη τημ παιζω εγω!εξαιρετικη xαρτουτσια για λαγο\περδικα\φασσα!!
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

aom9999 έγραψε:victory starlight ke victory 35gr apri, tin gnomi sas
....starlight φωθκια σε παλιοκαιρο και υγρασια...την συστηνω πρωινες ωρες...την ασπρη οποτε θελεις παιξε την...εκει που σταματουν οι αλλες αυτη αρχιζει....οπως τις ντουρασελ ενα πραμα!! :lol:

ομως συμφωνω 100% με τον Κυπρο....δωκε εμφαση σε σενα και ο ι στα φυσιγγια...θωρε εμενα που κυνηγω με baikal 33 χρονων γαρος!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
aom9999
Full Member

Δημοσίευση από aom9999 »

baikal? και εγώ έδωκα 7 χιλιάδες να πιάσω 1ο μου σιπεττο? :D
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

aom9999 έγραψε:baikal? και εγώ έδωκα 7 χιλιάδες να πιάσω 1ο μου σιπεττο? :D

...χαχαχα...αστειευκουμαι αρφουι μου...οτι θελεις δωσμου...τον baikal μου εν τον αλλασσω!!!!δοκε εμφαση οπως σου ειπαμε στην σκοπευση σου και ολα θα ερτουν μονα τους...τα οπλα εκατασκευαστηκαν για να σκοτωνουν...το 90% της επιτυχιας...ειμαστε εμεις.....η σκοπευση και η ψυχολογια μας!!!
marios86
Full Member

Δημοσίευση από marios86 »

Ρε κοπελια εγω ακουσα οτι η βικτορυ η ασπρη αλλαξαν το μπαρουτι της και σαννα και εχαλασε. Η αποψη σας τι ειναι??
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

marios86 έγραψε:Ρε κοπελια εγω ακουσα οτι η βικτορυ η ασπρη αλλαξαν το μπαρουτι της και σαννα και εχαλασε. Η αποψη σας τι ειναι??
Οχι φίλε το μπαρούτι ειναι Αο απλα είναι καινούργια παρτίδα για αυτο σε καποια όπλα " χάλασε"
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”