Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
BAIKAL 1980

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:43 ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ.............. ΑΤΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΑΕΝ ΜΕ Η ΠΕΛΛΑΡΑ !!!!!!!!! :D :o :D :o :D :lol: :lol: :lol:

...ατε γιε μου τζαι εκουρτησες με τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν τζαι σε λιο ε να φυω να παω να πνασω στα ποστα μας για τα τρυονια....ετσι που εκρυαδησε τζαι λιο εμυρησε μου χειμερινο...μπαμ...πανω σουουουουου!!! :D
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

BAIKAL 1980 έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:43 ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ.............. ΑΤΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΑΕΝ ΜΕ Η ΠΕΛΛΑΡΑ !!!!!!!!! :D :o :D :o :D :lol: :lol: :lol:

...ατε γιε μου τζαι εκουρτησες με τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν τζαι σε λιο ε να φυω να παω να πνασω στα ποστα μας για τα τρυονια....ετσι που εκρυαδησε τζαι λιο εμυρησε μου χειμερινο...μπαμ...πανω σουουουουου!!! :D
Οπα ρε σωτηρη ,στεκει σταμα τουτος!!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
BAIKAL 1980

kypros έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:

Οπα ρε σωτηρη ,στεκει σταμα τουτος!!

...ετσι λαλω....μεν σας τυχει να μου κοντεψετε...ειμαι χωσμενος μες τη σιηνια τζαι καμνω το φαντασμα στους περαστικους και ανυποψιαστους...!! :twisted:
huntingismylife
Full Member

Δημοσίευση από huntingismylife »

Φιλε μπαικαλ οι long range oi remington ειναι εξαιρετικες!ισως το καλυτερο φυσιγιο που εxω δοκιμασει ως τωρα στη φασσα xειμωνα..αλλα γμτ τσουζει νακκον η τιμη!
BAIKAL 1980

huntingismylife έγραψε:Φιλε μπαικαλ οι long range oi remington ειναι εξαιρετικες!ισως το καλυτερο φυσιγιο που εxω δοκιμασει ως τωρα στη φασσα xειμωνα..αλλα γμτ τσουζει νακκον η τιμη!

...μα ηντα νακκο φιλουι μου...κατι ακουω για 25 ευρω το κουτι???οι rocket 6 ευρω ειναι και τις καμνει κεημα!!! :lol:

θελω πολυ να την δοκιμασω αλλα εν ξερω αν αξιζει το κοστος!
huntingismylife
Full Member

Φιλε μιαφορα αν τες δοκιμασεις εν θα τες φκαλλεις που μεσα!αλλα σκεφτεσαι καποτε αν θα παιξεις αμπα και καταριπσεις την!ρε φθλε εν ξερω γιατι τζινες οι ροκετ εν μου εκατσαν καθολου ρε γαομοτο!!εν ξερω γιατι!
huntingismylife
Full Member

Με το κινητο εν μπορω γμτ!
BAIKAL 1980

huntingismylife έγραψε:Φιλε μιαφορα αν τες δοκιμασεις εν θα τες φκαλλεις που μεσα!αλλα σκεφτεσαι καποτε αν θα παιξεις αμπα και καταριπσεις την!ρε φθλε εν ξερω γιατι τζινες οι ροκετ εν μου εκατσαν καθολου ρε γαομοτο!!εν ξερω γιατι!
.....δωκε τους λιο χρονο...κυριως σε θερμο καιρο και σε πολυ αερα ε ψατζη....επαιζα τες και εγω και ο θκιαμαντοπεζουνος συντροφος μου με το θκιαμαντομπερετα του τζαι εδουλεφκαν τζαι των 2 το ιδιο...δοκιμασε και την mirage...συνηθως αμα ε δουλεψει η μια δουλευκει η αλλη...τουντες 2...και η starlight η η concord για το πρωι.....εισαι καλημενος ουλη μερα...μιλω παντα για ελαφρυες γομωσεις και ανηπαρκτα λακτισματα....και πολυ χαμηλο κοστος!!!
huntingismylife
Full Member

Θα ξαναπροσπαθησω!
PB687 Diamond Pigeon

Δημοσίευση από PB687 Diamond Pigeon »

BAIKAL 1980 έγραψε:
huntingismylife έγραψε:Φιλε μιαφορα αν τες δοκιμασεις εν θα τες φκαλλεις που μεσα!αλλα σκεφτεσαι καποτε αν θα παιξεις αμπα και καταριπσεις την!ρε φθλε εν ξερω γιατι τζινες οι ροκετ εν μου εκατσαν καθολου ρε γαομοτο!!εν ξερω γιατι!
.....δωκε τους λιο χρονο...κυριως σε θερμο καιρο και σε πολυ αερα ε ψατζη....επαιζα τες και εγω και ο θκιαμαντοπεζουνος συντροφος μου με το θκιαμαντομπερετα του τζαι εδουλεφκαν τζαι των 2 το ιδιο...δοκιμασε και την mirage...συνηθως αμα ε δουλεψει η μια δουλευκει η αλλη...τουντες 2...και η starlight η η concord για το πρωι.....εισαι καλημενος ουλη μερα...μιλω παντα για ελαφρυες γομωσεις και ανηπαρκτα λακτισματα....και πολυ χαμηλο κοστος!!!
Kopelia, san tin rocket en eshi. Je ftini je opou ton giriso to pouli en na pesi sekko. Oute koutsoftero oute tpt. Ego tha ti dokimaso akoma je tora ton shimona. An ine toso farmakeri opos tora to kalojeri, en tha xanafki pou to thkiamantopezouno m :D :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”