μα τουτες δεν ειναι με πιστονι?huntingismylife έγραψε:Φιλε εγω παιζω olympia gem 6No 36gr..kai victory aspri 36gr
πρωτη βολη
- kanaris
- Full Member
Re: πρωτη βολη
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
...ναι...ισως δεν καταλαβε καλα ο φιλος...!!!αλλα γιατι μονο μαλλινη ταπα παιζεις φιλε μου??kanaris έγραψε:μα τουτες δεν ειναι με πιστονι?huntingismylife έγραψε:Φιλε εγω παιζω olympia gem 6No 36gr..kai victory aspri 36gr
και η victory η ασπρη ειναι 35γρ...η πρασινη ειναι 36γρ και βγαινει και με ταππα
- kanaris
- Full Member
απλα γουστο. ειμαι fan των ανοιχτων τσιοκ γενικα και εχω την εντυπωση οτι ενα τσιοκ δεν αποδιδει την πραγματικη του δυνατοτητα με πιστονι αλλα με ταπα. τι χτησιμοτητα εχει ας πουμε ενα 4 αρι ή 5αρι τσιοκ με ενα φυσιγγιο με πιστονι? δεν ξερω σιγουρα αλλα ποσο μετα την εξοδο απο την καννη φευγουν τα σκαγια απο το ποτηρακι? ολα αυτα μιλωντας για την πρωτη βολη στο ενδημικο. για δευτεη η αγαπημενη μου ειναι η nsi 32 γρ classica που ειναι πιστονι αν και περσι δεν μου αρεσε και τοσο και πηρα και την rc 35 γρ serie oro μαυρη.BAIKAL 1980 έγραψε:...ναι...ισως δεν καταλαβε καλα ο φιλος...!!!αλλα γιατι μονο μαλλινη ταπα παιζεις φιλε μου??kanaris έγραψε:μα τουτες δεν ειναι με πιστονι?huntingismylife έγραψε:Φιλε εγω παιζω olympia gem 6No 36gr..kai victory aspri 36gr
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Καλησπέρα παίδες,
Οι μαλλινες τάππες, γνήσιες ή και απο χαρτί λειτουργούν εξαιρετικά με τα τσοκ, θα έλεγα σε απόλυτο βαθμό, όπως επίσης μειώνουν αισθητά την άτρακτο των σκαγιων και προσφέρουν μια πιο συμπαγή και όμορφη κατανομη απο τα κυάθια. Θα πρεπει επίσης να γνωρίζουμε πως γενικά η χρήση τους δεν σημαίνει περισσότερη διασπορά κατα ανάγκη αφου εάν βάλουμε σφυκτό τσοκάκι λειτουργεί και καλυτερα απο κυαθια.
Το κυαθιο με κομμένα τα πτερύγια του ειναι σαν να έχουμε μισό τσοκάκι μικρότερο ενω άκοπα ειναι ενα τσοκ μικρότερο απο αυτο που έχουμε, όπως επίσης έχουμε και μεγαλητερη άτρακτο σκαγιων με ότι αυτο συνεπάγεται.
Οι μαλλινες τάππες, γνήσιες ή και απο χαρτί λειτουργούν εξαιρετικά με τα τσοκ, θα έλεγα σε απόλυτο βαθμό, όπως επίσης μειώνουν αισθητά την άτρακτο των σκαγιων και προσφέρουν μια πιο συμπαγή και όμορφη κατανομη απο τα κυάθια. Θα πρεπει επίσης να γνωρίζουμε πως γενικά η χρήση τους δεν σημαίνει περισσότερη διασπορά κατα ανάγκη αφου εάν βάλουμε σφυκτό τσοκάκι λειτουργεί και καλυτερα απο κυαθια.
Το κυαθιο με κομμένα τα πτερύγια του ειναι σαν να έχουμε μισό τσοκάκι μικρότερο ενω άκοπα ειναι ενα τσοκ μικρότερο απο αυτο που έχουμε, όπως επίσης έχουμε και μεγαλητερη άτρακτο σκαγιων με ότι αυτο συνεπάγεται.
- SilverPigeonS
Αφού έκανες την αρχή με τα Oro βάλε και την τάπα τους στην πρώτη και είσαι οκ. Και την rottweil waidmannsheil pappe όμως μην την αφήσεις πίσω! !kanaris έγραψε: για δευτεη η αγαπημενη μου ειναι η nsi 32 γρ classica που ειναι πιστονι αν και περσι δεν μου αρεσε και τοσο και πηρα και την rc 35 γρ serie oro μαυρη.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
-
- Full Member
Φιλε εxεις δικεο εγραψα λαθος..εν 35γρ...φιλε εκατσαν μου παρα πολλα καλα...BAIKAL 1980 έγραψε:...ναι...ισως δεν καταλαβε καλα ο φιλος...!!!αλλα γιατι μονο μαλλινη ταπα παιζεις φιλε μου??kanaris έγραψε:μα τουτες δεν ειναι με πιστονι?huntingismylife έγραψε:Φιλε εγω παιζω olympia gem 6No 36gr..kai victory aspri 36gr
-
- Full Member
Επισης παιζω και την ολυμπια σκττερ στο πυκνο..για πρωτη μλμ παντα!
- marinos.a
- Site Admin
Φίλε Κανάρη, εγω εκτός απο τη Βίκτορη τη λιλά 31 γρ που παίζω τελια το πρωί, όλη μερα μέρα εχω και στις δύο θαλαμες τάπα. Nsi απο κατω και rc απο πανω
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2
Si vis pacem, para bellum
- Anthimos
- Moderator
Το παραπονο μου ειναι οτι οι κυπριακες εταιρειες δεν εχουν φυσιγγια παραδοσιακα εφαμιλλα της
Golden wing και της Weindmanshell pappe
κριμα επειδη τετοια φυσιγγια αν και ακριβα εν πολλα ποιοτικα και ακομα κι αν τα πεταξεις στο βουνο εν βιοδιασπωμενα
Golden wing και της Weindmanshell pappe
κριμα επειδη τετοια φυσιγγια αν και ακριβα εν πολλα ποιοτικα και ακομα κι αν τα πεταξεις στο βουνο εν βιοδιασπωμενα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!