ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ

Απάντηση
marietas
Full Member

Re: ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ

Δημοσίευση από marietas »

Ατε ρε φιλουδκια μου ελπιζω να τα καταφερω και να μαθω το σκυλο μου να πιανει μαλαι του λαου και του περδικου. Δεν πειραζει παιδια που δεν με βοηθησατε οταν σας ειπα :( :( :( :( :( :( :( :(
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Αδερφι νομιζομεπιασμας στιν ξιουρα. Αγαπα αλλους να καμις τα καρακιοζιλικια σου
Άβαταρ μέλους
Giorgos Aristotelous
Full Member

Δημοσίευση από Giorgos Aristotelous »

Μα τη λάλεις ρε φίλε , έστιλα σου 2 μηνύματα για να τον εκπαιδεύσης . Για να πίανει μαλαί του λαγού πρέπει να το τρίφεις χαμέ το πόδι του λαγού ( κουνελιόυ - εν το ιδιο πράμα είναι ? ) και να το χώνεις κάπου αν δεν μπόρει να το έβρει βοήθατον λιον να πίασιν την μαλαί του και σίγα σίγα εν να το έβρει ....
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

ΦΙΛΕ MARIETAS ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ , ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΙΗΛΛΟΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΖΙΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΤΙΚΟΥ. ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑ ΜΕ ΤΕΣ ΚΟΥΝΝΟΥΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΛΕΙΣ ΝΑ ΘΩΡΕΙ YOUTUBE ΘEMATA ME ΤΙΤΛΟ : ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΠΙΑΝΝΩ ΜΑΛΑΕΣ . ΤΟ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΛΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΗ . ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΤΑ . ΕΓΩ ΤΟΥΤΑ ΕΚΑΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
Άβαταρ μέλους
Giorgos Aristotelous
Full Member

Δημοσίευση από Giorgos Aristotelous »

KKILER έγραψε:ΦΙΛΕ MARIETAS ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ , ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΙΗΛΛΟΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΖΙΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΤΙΚΟΥ. ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑ ΜΕ ΤΕΣ ΚΟΥΝΝΟΥΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΛΕΙΣ ΝΑ ΘΩΡΕΙ YOUTUBE ΘEMATA ME ΤΙΤΛΟ : ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΠΙΑΝΝΩ ΜΑΛΑΕΣ . ΤΟ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΛΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΗ . ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΤΑ . ΕΓΩ ΤΟΥΤΑ ΕΚΑΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
Έχει αποτέλεσμα ομώς ενε ??
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

Giorgos Aristotelous έγραψε:
KKILER έγραψε:ΦΙΛΕ MARIETAS ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ , ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΙΗΛΛΟΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΖΙΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΤΙΚΟΥ. ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑ ΜΕ ΤΕΣ ΚΟΥΝΝΟΥΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΛΕΙΣ ΝΑ ΘΩΡΕΙ YOUTUBE ΘEMATA ME ΤΙΤΛΟ : ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΠΙΑΝΝΩ ΜΑΛΑΕΣ . ΤΟ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΛΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΗ . ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΤΑ . ΕΓΩ ΤΟΥΤΑ ΕΚΑΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
Έχει αποτέλεσμα ομώς ενε ??
ΚΑΛΟ ΕΝ ΕΣΙΕΙ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ???? ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΜΑ ΤΟΥ ΛΕΙΨΕΙ Η ΜΠΥΡΑ ΠΕΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΖΙΑΙ ΦΕΡΝΕΙ . ΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΧΑ ΤΗΣ :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ατε ρε φιλε Killer, μεν πας περιπαιζεις!!!!

Αφου εν μας ειπες ηντα μπυρα να του δωκουμε, εχει ενα σωρο μπυρες, πως καρτερας να πιστεψω οτι δουλευκει την μαλαη ο σκυλος.Μα εν σοβαρα τουντα πραματα???? :x

Πρεπει να μας πεις τι μαρκα να του διουμε για το λαο, και τι μαρκα να του διουμε για το περτικο :x

Α και οι κουνες ενναν λειβαδιωτης οξα σερανο???

Πρεπει να πεις του ανθρωπου τουντες λεπτομερειες, οι κουννες εν πανακριβες, οχι να καμει λαθη και να βουρουμε μετα :lol:

Φιλε Μαριεττα, πε μας και που εν το παρπερκον σου, αμε νεν αλλο, να σου διουμεν και κατι τις για το ξιουρισμα :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε μαριετα πως σε λενε
1+1=2 δοστω σηιλουι κανενου αλλου ζε εν κριμα, πριν του καμεις κανενα αιπι :lol:
αν βαρκεσε να κατσεις να θκιεβασεις κατι οπως λενε και τα παιδια πιενε πιαε ενα DVD κατσε δε τη λαλει ζε δοκιμαστω!
οσο για το λαγο και περδικο μααζι βαλω την χαμε ζε κοφκω την λουρες λουρες οτι εν 8α τα καταφερεις, οι επδ ιποτιμο σε σαν ατομο (αφου εν σε ξερω) αλλα γιατι απο τα γραφομενα σου και για να ζιτας βοηθεια για τα προτα βιματα του κουταβιου σημενει εισαι πολλα αρχαριος, και σου ξαναλεω ΕΙΝΑΙ αρκετα δυσκολο και σχεδον ακατορθοτο να το πετιχεις, αθρωπει που βουρουν τους σκυλους μερα νυχτα και σπανια καμουν ετσι σκυλους διουν και χιλιαδες ευρο σσε εκπεδευτες για να το καταφερουν και παλε μπορει να μεν τα καταφερουν! και καρτερας εσει τωρα με πειραματα που να σου γραψω εγω η ο οποιος διποτε μες το φορουμ να τα καταφερεις?
μια φορα ακουσα σε ενα DVD για εκπεδευση σκυλου μιαν ατακα πολλα καλη που τερκαζι δαμε πολλα
"ενας μετριος σκυλος στα χερια ενος αριστου κυνηγου ειναι ενας αριστος σκυλος, αλλα ενας αριστος σκυλος στα χερια ενος μετριου κυνηγου ειναι ενας μετριος σκυλος!!!" σκεφτου τωρα το σπανιολουι σου να εν μετριο τη θα καταλιξει!!!
εντελος φιλικα !!!
marietas
Full Member

Δημοσίευση από marietas »

ΡΕ ΠΑΙΔΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΑΡΚΟΚΟΥΝΕΛΙΑ ή ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΑΩ ΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΙ ΤΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΩ ΑΡΚΟΚΟΥΝΕΛΙ
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

marietas έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΑΡΚΟΚΟΥΝΕΛΙΑ ή ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΑΩ ΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΙ ΤΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΩ ΑΡΚΟΚΟΥΝΕΛΙ
όταν τα αφήσεις αρκετό καιρό χαμέ θα αγριέψουν και δέν θα πιάνονται
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”