Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Tora na valo je kamia dikia mou foto me tis papies alla en megales
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Alli mia:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Μπραβο!;)
-
Αλλο να θωρεις το απλο και λυτο Baikal και αλλο να θωρεις ¨ακριβα¨ οπλα...με τα χιλια Baikal
Ωραιες φωτογραφιες και ακομα ποιο ωραιες εμπειριες...ειστε απο τους λιγους...ζηλευω

Ωραιες φωτογραφιες και ακομα ποιο ωραιες εμπειριες...ειστε απο τους λιγους...ζηλευω
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
α ρε diamond goose...!επιαμε το τρεμουλο με τις φωτος που ειδα πρωι πρωι...εβαλαμε οτιδηποτε αλλο εκτος φασσες!!!!
πραγματικα αξεχαστες εμπειριες και οι συγκεκριμενες φωτος δειχνουν ποσο απροβλεπτο ειναι το κυνηγι...την Κυριακη επαιξα εγω τη φραγκολινα επειδει ηρτε και καρφωσε πανω μου...και την τεταρτη οπως καθομασταν στα ποστα περασε περπατητη απο τη μεση μας και την επαιξε ο συντροφος...απιστευτες στιγμες κυριως επειδει δεν το περιμεναμε...!

πραγματικα αξεχαστες εμπειριες και οι συγκεκριμενες φωτος δειχνουν ποσο απροβλεπτο ειναι το κυνηγι...την Κυριακη επαιξα εγω τη φραγκολινα επειδει ηρτε και καρφωσε πανω μου...και την τεταρτη οπως καθομασταν στα ποστα περασε περπατητη απο τη μεση μας και την επαιξε ο συντροφος...απιστευτες στιγμες κυριως επειδει δεν το περιμεναμε...!
- marinos.a
- Site Admin
Πανέμορφες φωτογραφίες φίλε, η μόνη μου ένσταση το κλειστο όπλο 

Si vis pacem, para bellum
...εν ενταξει Μαρινο μου...ε beretta που κρατα...εν σκοτωνει!!!marinos.a έγραψε:Πανέμορφες φωτογραφίες φίλε, η μόνη μου ένσταση το κλειστο όπλο

- marinos.a
- Site Admin
Α σορη ρε φίλε, συγχύστηκα διότι το δικό μου εν ΘΑΝΑΤΟΣ
Πέρα απο τα αστεία -ο Θεός να μεν το δείξει- όση ώρα δεν είμαστε συγκεντρωμενοι και να κυνηγούμε τα όπλα πρέπει να είναι τσακισμένα
Πέρα απο τα αστεία -ο Θεός να μεν το δείξει- όση ώρα δεν είμαστε συγκεντρωμενοι και να κυνηγούμε τα όπλα πρέπει να είναι τσακισμένα
Si vis pacem, para bellum
marinos.a έγραψε:Α σορη ρε φίλε, συγχύστηκα διότι το δικό μου εν ΘΑΝΑΤΟΣ
..εχεις δικαιο φιλε...!!!δυστηχως ο Θεος το εδειξε τουλαχιστο σε μενα!!
αλλα εισαι πολυ σωστος στη παρατηρηση σου...παντα ανοιχτα τα εχουμε και κυριος ο φιλος θκιαμαντοπεζουνος που ειναι τυπικοτατος σε ετσι θεματα...η φωτο βγηκε την ωρα που φευγαμε λιγο πριν μπουν τα οπλα στις θηκες...