ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ

Απάντηση
marietas
Full Member

Re: ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ

Δημοσίευση από marietas »

φιλε admin ευχαριστο για τσινα που μου ειπες αλλα αν εν ευκολο λαλεις μου τα σταδια που πρεπει να ακολουθησω :?: :?: :?: :?: :?: :?: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marietas την 05 Ιούλ 2011, 08:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Φιλε μου καλημερα

Μην με παρεξηγεις, σου γραφω για να σε βοηθησω και εχω ελαχιστο χρονο μπροστα μου.

Συν Αθηνα και χειρα κινει........γνωριζεις το?

Δεν ξερω την ηλικια σου και δεν παιζει ρολο, γιατι εγω εβουρουν τους σσιηλους και εθκιεβαζα για λοου τους που το τζιερο που αθυμουμε.

ΚΑΝΕΝΑΣ εν θα κατσει να σου πει τζινα που θελεις να ακουσεις, γιατι μετα ενα πρεπει να γραψει βιβλιο, να σταματησει που την δουλεια, να ξιασει γεναικα τζιε κουπελουθκια και να σου λαλει εσενα τι να καμεις.

Παενε γορασε κανενα βιβλιο, κατσε θκιεβαστο. μελετα στο ιντερνετ, κατσε το κωλο σου πας την καρεκλα την νυκτα, και ενα μαθεις τζινα που θελεις...μεν τα τα καρτερας ουλα χαζιρικα...

Αλλα αμα χρειαστηκε να σου τα πω τουντα πραματα και δεν σου ηρθε απο μονη της η περιεργια για να τα μαθεις, μαλλον, το θεμα σκυλος δεν ειναι το ατου σου....

Καλη συνεχεια

Εντελως φιλικα κια ειλικρινα

Laurona
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Laurona έγραψε:Φιλε μου καλημερα

Μην με παρεξηγεις, σου γραφω για να σε βοηθησω και εχω ελαχιστο χρονο μπροστα μου.

Συν Αθηνα και χειρα κινει........γνωριζεις το?

Δεν ξερω την ηλικια σου και δεν παιζει ρολο, γιατι εγω εβουρουν τους σσιηλους και εθκιεβαζα για λοου τους που το τζιερο που αθυμουμε.

ΚΑΝΕΝΑΣ εν θα κατσει να σου πει τζινα που θελεις να ακουσεις, γιατι μετα ενα πρεπει να γραψει βιβλιο, να σταματησει που την δουλεια, να ξιασει γεναικα τζιε κουπελουθκια και να σου λαλει εσενα τι να καμεις.

Παενε γορασε κανενα βιβλιο, κατσε θκιεβαστο. μελετα στο ιντερνετ, κατσε το κωλο σου πας την καρεκλα την νυκτα, και ενα μαθεις τζινα που θελεις...μεν τα τα καρτερας ουλα χαζιρικα...

Αλλα αμα χρειαστηκε να σου τα πω τουντα πραματα και δεν σου ηρθε απο μονη της η περιεργια για να τα μαθεις, μαλλον, το θεμα σκυλος δεν ειναι το ατου σου....

Καλη συνεχεια

Εντελως φιλικα κια ειλικρινα

Laurona

ΦΙΛΕ ΛΑΟΥΡΟΝΑ ΚΑΛΥΤΤΕΡΑ ΕΝ ΕΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ. Συμφονω απολυτα με την τελευτεα σου παραγραφο.

Και παλιν εντελος φιλικα προς το φιλο Μαριεττα
marietas
Full Member

ρε παιδκια αφηστετα τουτα τσε πεται μου τα σταδια για να εκπαιδευσω το σχυλουι μου τωρα που μιτσις ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Giorgos Aristotelous
Full Member

Δημοσίευση από Giorgos Aristotelous »

Όπως σου είπε ο συνάθρωπος μας Laurona πρεπέι να κάτσις στη καρέκλα και να αρχίζεις να διεβάζεις πήγες άπο το Internet ή ακόμη καλήτερα να πάεις να αγοράσεις κανένα βιβλίο που να σου περιγράφει πως να εκπαιδεύεις σώστα το σκύλο σου .. Μπορεί σε λίγη ωρα να σου βρώ κανένα λινκ πως να εκπαιδεύεις το σκυλο σου .

Φιλικά Γιώργος !!!
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
marietas
Full Member

φιλε μπορεις να μου βρεις εσυ και να μου το στειλεις μεσω μυνηματος :roll: :roll: :roll:
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Για την ρατσα του σηιηλλου σου ξερις τιποτε? Τα βασικα τουλαχιστον πλην της ονομασιας?
marietas
Full Member

φυσικα ξερω φιλε. Η ρατσα του ειναι σπανιολος (σπανιελ) αλλα δεν ξερω τα σταδια να τον εκπαιδευσω για το λαγο και τον περδικο :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marietas την 05 Ιούλ 2011, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Yiannis
Full Member

Δημοσίευση από Yiannis »

marietas έγραψε:φιλε admin ακομα δεν εχω καταλαβει ενα τροπο για να μπορω να εκπαιδευσω το σκυλο μου που ειναι σπανιολος μπορεις να μου πεις ενα τροπο :?: :P
ΣΠΑΝΙΟΛΟΣ (ΣΠΑΝΙΕΛ) Η' ΕΠΑΝΙΕΛ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΒΡΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ Η ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΠΟ ΕΧΕΙ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟ..ΑΠΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.
marietas
Full Member

σπανιολος
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”