ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
-
- Full Member
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
Γεια σας φιλοι!!
Εχτες τελευταια εξορμηση... σε καποια φαση το πρωι αλλαζα περιοχη με το αυτοκινητο! Περνουσα απο καπου που τα ποστα ηταν πανω στο δρομο. Οπως επηγενα βλεπω πανω σε 1 δεντρο 1 περτικοσιαχινο μεγαλο πολλα ομορφο πουλι. λογω του αυτοκινητου εσηκωθηκε με κατευθυνση το καρτερι καποιου διπλα! ΜΠΑΜ ο τυπος και κεντρο σιεπεθκια και εδυααλισε το!! αμεσως επαρκαρα διπλα του. σηκωνεται με πολλη χαμογελο και χαρα και λαλει μου ευχαριστω ρε φιλε επαντησες μου την. 1 ΜΑ ΠΟΙΑ ΡΕ ΛΑΛΩ ΤΟΥ! 2 τη φασσα. 1 εν φασσα που επεξες ρε?? 2 ναι καλο. 1 αλοπως εν εξαναπεξες φασσα στη ζωη σου! .. πιεννε δε τι επεξες ρε αχαπαρε..... Επηε ρε κοπελια και μολις το ειδε επιασε την κεφαλη του αχχωθηκε και ηρτε κοντα μου! εκραταν την καρδια του και εσαντανωθηκε τελια. Οπως ειδα τη φαση εν ηταν σκοπιμο αλλα επειδη ηταν αχαπαρος! ουλλους τυχαινει μας καποτε να φκει κατι αποτομα και να επωμησουμε αλλα καταλαβαινουμε τι ειναι απλα δεν πατουμε σκανδαλη!! πως μπορει να συχχυσεις 1 μετρο πουλι με την φασσα! 10 μετρα αποσταση ηταν και επεξε το! Απλα αδικαιολογητος!! δυστυχως εχουμε αναμεσα μας αχαπαρους!
Ελυπηθηκα τον που ηταν να κλαψει και εν ετηλεφωνησα της θηρας!!
Εχτες τελευταια εξορμηση... σε καποια φαση το πρωι αλλαζα περιοχη με το αυτοκινητο! Περνουσα απο καπου που τα ποστα ηταν πανω στο δρομο. Οπως επηγενα βλεπω πανω σε 1 δεντρο 1 περτικοσιαχινο μεγαλο πολλα ομορφο πουλι. λογω του αυτοκινητου εσηκωθηκε με κατευθυνση το καρτερι καποιου διπλα! ΜΠΑΜ ο τυπος και κεντρο σιεπεθκια και εδυααλισε το!! αμεσως επαρκαρα διπλα του. σηκωνεται με πολλη χαμογελο και χαρα και λαλει μου ευχαριστω ρε φιλε επαντησες μου την. 1 ΜΑ ΠΟΙΑ ΡΕ ΛΑΛΩ ΤΟΥ! 2 τη φασσα. 1 εν φασσα που επεξες ρε?? 2 ναι καλο. 1 αλοπως εν εξαναπεξες φασσα στη ζωη σου! .. πιεννε δε τι επεξες ρε αχαπαρε..... Επηε ρε κοπελια και μολις το ειδε επιασε την κεφαλη του αχχωθηκε και ηρτε κοντα μου! εκραταν την καρδια του και εσαντανωθηκε τελια. Οπως ειδα τη φαση εν ηταν σκοπιμο αλλα επειδη ηταν αχαπαρος! ουλλους τυχαινει μας καποτε να φκει κατι αποτομα και να επωμησουμε αλλα καταλαβαινουμε τι ειναι απλα δεν πατουμε σκανδαλη!! πως μπορει να συχχυσεις 1 μετρο πουλι με την φασσα! 10 μετρα αποσταση ηταν και επεξε το! Απλα αδικαιολογητος!! δυστυχως εχουμε αναμεσα μας αχαπαρους!
Ελυπηθηκα τον που ηταν να κλαψει και εν ετηλεφωνησα της θηρας!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
-
- Full Member
Re: ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
Φιλε ειναι καποιοι ανθρωποι τοσο ηλιθιοι!!δεν καταλαβεννω γιατι τους δινουν αδεια!δλδ αν με δει απεναντι του θα με παρει για λαγο?
- APOLLON_1
φιλε μου άχρηστους έχουμε πολλούς εγώ είδα άθρωπο πας τα 50 πέρσι να βάστα πας τον "περτικοδεκτι" 1 τσαλαπετεινό και 1 τσίσα και να του λέω φιλε μα ξέρεις ότι απαγορεύεται τούτα που έπαιξες και λαλεί μου ποιος σου είπε έτσι πράμα "λαλοτου" φιλε έχτος που απαγορεύονται δεν τρώγονται και γυρίζει τσε λαλεί εν η "πελλαρα" σου εν μελι "εσταματισα" "τσιαμε" την κουβέντα διότι εν αξίζει να ασχολούμαι λέω
EPANIEL POWER
- sotiris!129
ε φιλε μολις ειδα τον τιτλο επανικοβληθηκα ενομισα εξαναπεθανε ο μπλε της γοσκονηςWOODPIGEONHUNTER έγραψε:Γεια σας φιλοι!!

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Artemis G.
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:ε φιλε μολις ειδα τον τιτλο επανικοβληθηκα ενομισα εξαναπεθανε ο μπλε της γοσκονηςWOODPIGEONHUNTER έγραψε:Γεια σας φιλοι!!
α ρε πονηρε woodpigeonhunter μας την εφερες....

ρε φιλε εμας με τον 129 ετυχεν ο γερος 60 χρονων επαιζε τους περτικους και μετα απο την αγριοφωναρα και αντρικη φωνη που του εβαλε ο 129 η απαντηση ηταν... "εν τα εκαταλαβα ρε παιθκια- σορρυ "
α και σημειωσε εσηκωσεν τα τζινος την ωρα που επερναν που τζιαμε....
και εμενα η απορια μου..... πλασμα 60 χρονων που μπορει να ασχολειτε απο τα 20 του εν καταλαβει τον περτικο ?
αλλα η πιο λογικη απαντηση που μου ερκετε ειναι ===> κυνηγα ή λαθροθηρα απο τα 20...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
- Full Member
ρε παιδια τουτος ηταν πας τα 35 χρονων με τα αθλητικα τα ασπρα και με το πορτοκαλι το γιλεκο!! αναθεμα αν θα επεζε ποττε φασσα ετσι σκεδιον που ηταν!! αλλα πραγματικα ηταν ο πιο χαρουμενος ανθρωπος τζινι την στιγμη!! (ευχαριστω κουμπαρε επαντησες μου την) ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ= ΜΗΔΕΝ!! ΕΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΘΟΡΩ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!
-
- Full Member
ΞΕΡΩ??? μπορει να νομισει οτι εισαι αμπελοπουλι!!huntingismylife έγραψε:Φιλε ειναι καποιοι ανθρωποι τοσο ηλιθιοι!!δεν καταλαβεννω γιατι τους δινουν αδεια!δλδ αν με δει απεναντι του θα με παρει για λαγο?

- SilverPigeonS
Παναγία μου ρε Σωτήρη μόλις το είδα και εγώ λέω όπας έχουμε come back...!sotiris!129 έγραψε:ε φιλε μολις ειδα τον τιτλο επανικοβληθηκα ενομισα εξαναπεθανε ο μπλε της γοσκονηςWOODPIGEONHUNTER έγραψε:Γεια σας φιλοι!!
Κρίμα το πουλί. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι πυροβολούμε! Την Κυριακή εγώ απόλαυσα τα γεράκια. Υπήρχαν 6, πετούσαν ψηλά με περηφάνια και ήταν ένα υπέροχο θέμα! Πολύ μεγάλο πουλί, ειδικά το φτέρωμα του! !
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Sergios
Εγω την Κυριακη επιασα κανονικα το ποστο μου ιρτε ενα διπλοκαμπινο που πισω μου επαρκαραν εκατεβικαν και εκατσαν πας την μουττη 10 μετρα που πανω μου οπως τους κουκους να μεν με ειδαν να πω ειμαι μισκηνης στ αναθεμα ολοκληρο χτηνο οπως με χαρακτηριζετε δαμεσα ειδαν με....να κατσουν πισω μου εν ηταν προβλημα ο βηχας και το φαναρι να φεγγει πανω μου ηταν το προβλημα....ενευριασα πολλα οταν εδωκαν πανω τους 2 παπιρες μακρολαιμικες εν εξεχωρησα τι παπηρες ηταν επερασαν που πανω μου ενθουσιαστηκα οπως ενθουσιαζουμε με το καθε θηραμα αμαν βλεπω να κινειτε τακκα τακκα επεξαν την μια ηρτεν ο ενας λαλει μου ρεεεεε κουμπαρε εν ειδες την φασσα που ερεξε που πανω σου? λαλω του αν εν φασσα τουτη τοτε η φασσα ινταλως ενι? γιατι τουτο ινταμπου ενι λαλω του τσιεκαρε τζαι πε μου λαλει μου οππαααα εν παπηρα....εεεε λαλω του επιτρεπετε ετσι καιρο οτι πετα παιζουμεν το? Εεεε κουμπαρε λαλει μου μες τον φουρνο επιτρεπετε....λαλω του γιατι εν μου εζητισες 10 ευρω να σου δοκο να γορασεις κοτοπουλο που γινετε τζι ευκολια κυριε ελεησον ποιον....
αλλα ετιμορησα τους εν τους αφηκα να συρουν σιεπεθκια...ψηλες χαμηλες η επεφταν η εγυριζαν.....
ετσι θα καμνω ποιον στους αχαπαρους αν καρτερω που τη θηρα να ερτει ζητω που εκαηκαμε
αλλα ετιμορησα τους εν τους αφηκα να συρουν σιεπεθκια...ψηλες χαμηλες η επεφταν η εγυριζαν.....

ετσι θα καμνω ποιον στους αχαπαρους αν καρτερω που τη θηρα να ερτει ζητω που εκαηκαμε
-
- Full Member
ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΤΟΙ + 100000000 ΣΥΜΦΟΝΩSergios έγραψε:Εγω την Κυριακη επιασα κανονικα το ποστο μου ιρτε ενα διπλοκαμπινο που πισω μου επαρκαραν εκατεβικαν και εκατσαν πας την μουττη 10 μετρα που πανω μου οπως τους κουκους να μεν με ειδαν να πω ειμαι μισκηνης στ αναθεμα ολοκληρο χτηνο οπως με χαρακτηριζετε δαμεσα ειδαν με....να κατσουν πισω μου εν ηταν προβλημα ο βηχας και το φαναρι να φεγγει πανω μου ηταν το προβλημα....ενευριασα πολλα οταν εδωκαν πανω τους 2 παπιρες μακρολαιμικες εν εξεχωρησα τι παπηρες ηταν επερασαν που πανω μου ενθουσιαστηκα οπως ενθουσιαζουμε με το καθε θηραμα αμαν βλεπω να κινειτε τακκα τακκα επεξαν την μια ηρτεν ο ενας λαλει μου ρεεεεε κουμπαρε εν ειδες την φασσα που ερεξε που πανω σου? λαλω του αν εν φασσα τουτη τοτε η φασσα ινταλως ενι? γιατι τουτο ινταμπου ενι λαλω του τσιεκαρε τζαι πε μου λαλει μου οππαααα εν παπηρα....εεεε λαλω του επιτρεπετε ετσι καιρο οτι πετα παιζουμεν το? Εεεε κουμπαρε λαλει μου μες τον φουρνο επιτρεπετε....λαλω του γιατι εν μου εζητισες 10 ευρω να σου δοκο να γορασεις κοτοπουλο που γινετε τζι ευκολια κυριε ελεησον ποιον....
αλλα ετιμορησα τους εν τους αφηκα να συρουν σιεπεθκια...ψηλες χαμηλες η επεφταν η εγυριζαν.....![]()