ΤΡΥΓΟΝΙΑ 2013-2014 !!!

Απάντηση
BAIKAL 1980

Re: ΤΡΥΓΟΝΙΑ 2013-2014 !!!

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

PB687 Diamond Pigeon έγραψε:Σας ευχαριστώ παιδιά για το καλωσόρισμα σας!! Πάντως το όπλο μου είναι εξαιρετικό αλλά αν είχα το νου που έχω τώρα, δεν θα έδινα έτσι λεφτά για να αγοράσω όπλο, παρόλο που είναι φοβερό!

Όπως λέει και ο φίλος μου ο Baikal 1980 που το δοκίμασε, είναι αρκετά καλό, αλλά τούτος ο άτιμος ο Baikal 1980 και με άσφαιρα να σύρνει με τις κάννες του όπλου ζαβές, το πουλί εν να πέσει πάλε!!

...ειπα σου το πολλες φορες...απλα ειμαι τυχερος τζαι πεφτουν μονα τους...η κουτουλουν το ενα πας το αλλον οπως περσι οι παπιρες τζαι πεφτουν δυο δυο...τζαι ειπα σου το πολλες φορες...εγω εχω Baikal tranformer...γινεται τζαι βερκα να φκαινεις τις δομες τζαι να θωρεις ποσο βαθυς εν ο ποταμος..οταν επια το οπλο σου ετρεμα να μεν μου πεσει γιατι μετα ε να ηθελα δανειο να σου το σασω...!
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

πανικος έγραψε:
Rai έγραψε:Σήμερα μεγάλη ησυχία και σε κόσμο αλλά και στα τρυγώνια.
2 ντουφεκιές όλες και όλες σε μία φίνα μέσα σε μονοπάτι στον δρόμο για το αυτοκίνητο.Με την πρώτη μου ντουφεκία άν και ήταν ακίνητη δέν την κτύπησα :shock:

Rai
η beretta κρατας η δεν κοφκαν οι χαρτουτσιες :lol: :lol:
Άμαν το όπλο έν νεν αψόσκαον έν θα φταίξω τις χαρτούτσιες μου Πανίκο...
Έχει καμιάν κινητικότηταν στο χωριόν ?

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Rai έγραψε:
πανικος έγραψε:
Rai έγραψε:Σήμερα μεγάλη ησυχία και σε κόσμο αλλά και στα τρυγώνια.
2 ντουφεκιές όλες και όλες σε μία φίνα μέσα σε μονοπάτι στον δρόμο για το αυτοκίνητο.Με την πρώτη μου ντουφεκία άν και ήταν ακίνητη δέν την κτύπησα :shock:

Rai
η beretta κρατας η δεν κοφκαν οι χαρτουτσιες :lol: :lol:

Rai
1-2 την ημερα μεχρι ωρα 7-45 μετα δουλεια,σημερα τιποτε την τριτη εβγαλε πολλα ειχε πολλους που χτυπησαν
3-5 πουλια :)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
BAIKAL 1980

Rai[/quote]
1-2 την ημερα μεχρι ωρα 7-45 μετα δουλεια,σημερα τιποτε την τριτη εβγαλε πολλα ειχε πολλους που χτυπησαν
3-5 πουλια :)[/quote]

..τζαι ποδα Πανικο την τριτη επαιξαν λια πουλλια...αλλα εμεις γραφειο παλε... :cry: ασοψετε ο γιοκαρος!

Πανικο την ττελια εκυνηγησες την ποτε??πριν απαγορευτει? την περιοχη που πανο που τον κοννο...οπως στριφκεις αριστερα που τον κυριο δρομο πρωταρα-αγια ναπας τα κομμαθκια αριστερα σου
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Rai[/quote]
η beretta κρατας η δεν κοφκαν οι χαρτουτσιες :lol: :lol:[/quote]

Rai[/quote]

Έν εφάνηκες εντάξει φίλε μου....
Γιατί έν μας έδωσες την πληροφορίαν την Δευτέρα , να είμαστεν τζιαμέ την Τρίτην το χάραμα ? Έίσαι τζιαι εσύ Λυσσιαρούιν όπως τον 129 ? :lol:

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

BAIKAL 1980 έγραψε:Rai

..τζαι ποδα Πανικο την τριτη επαιξαν λια πουλλια...αλλα εμεις γραφειο παλε... :cry: ασοψετε ο γιοκαρος!

Πανικο την ττελια εκυνηγησες την ποτε??πριν απαγορευτει? την περιοχη που πανο που τον κοννο...οπως στριφκεις αριστερα που τον κυριο δρομο πρωταρα-αγια ναπας τα κομμαθκια αριστερα σου[/quote]
στον λαγο και τζικλα παω φιλε εκει.αν εννοασ τον δρομο που οδηγει προς αγ αναργυρους και αριστερα στο ενδημικο επιτρεπεται.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Οχι μονον πανω στο φαιν , εν αφηνει κανεναν να φαει :lol:
Πανω στο τζινην λαλει τουτος εν εχει προβλημα :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Rai έγραψε:Rai
η beretta κρατας η δεν κοφκαν οι χαρτουτσιες :lol: :lol:[/quote]

Rai[/quote]

Έν εφάνηκες εντάξει φίλε μου....
Γιατί έν μας έδωσες την πληροφορίαν την Δευτέρα , να είμαστεν τζιαμέ την Τρίτην το χάραμα ? Έίσαι τζιαι εσύ Λυσσιαρούιν όπως τον 129 ? :lol:

Rai[/quote]
φιλε μου εγω παιρνω τζε τον πατερα μου μαζι και τους φιλους μου οσους σηκωνει το ποστο ;) :lol: οσο για την πληροφορια αφου κυνηγασ αλλου ρε rai,αμαν θελεις ελα σαββατοκυριακο να σε παρω ειπαν μου οτι σαββατο ωρα 7 ερχονται κοπιασε :lol:
BAIKAL 1980

πανικος έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:Rai
3-5 πουλια :)

Πανικο την ττελια εκυνηγησες την ποτε??πριν απαγορευτει? την περιοχη που πανο που τον κοννο...οπως στριφκεις αριστερα που τον κυριο δρομο πρωταρα-αγια ναπας τα κομμαθκια αριστερα σου[/quote]
στον λαγο και τζικλα παω φιλε εκει.αν εννοασ τον δρομο που οδηγει προς αγ αναργυρους και αριστερα στο ενδημικο επιτρεπεται.[/quote]

..νομιζω απαγορευσαν την μονιμα...επερνε με ο γερος μου στα τρυονια...ο δρομος πριν την κουρβα που στριφεις δεξια για Αγιους Αναργυρους...ηταν που τις καλυτερες περιοχες για τρυονια...τζαι τζιαμε τζαι πουπανω που το Κερμεια
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

πουπανω που το κερμια ειναι πιο πισω καλα.τωρα εχει ενα κομματι που δικαιουται ωραιος τοπος αλλα ειναι κατηλειμενο απο ταλιμπαν με καρεκλουες :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΡΥΓΟΝΙΩΝ”