ΠΟΛΛΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ

Απάντηση
KKILER
Full Member

ΠΟΛΛΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ

Δημοσίευση από KKILER »

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ . ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΑΒΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ . ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ . ΕΓΩ ΠΧ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ . 03:52. ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΛΑΒΟ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΕΛΛΟ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΚΑΜΑ 3 ΟΠΛΑ OIL FINISH (ADMIN EIΔΕΣ ΤΑ ΚΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) KAI ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΛΛΑ 2 ΟΠΛΑ . ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 11.
ΧΑΤΕΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΙΜΕΝΟΥΜΕΝ .
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Re: ΠΟΛΛΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ

Δημοσίευση από tracker686 »

KKILER έγραψε:ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ . ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΑΒΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ . ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ . ΕΓΩ ΠΧ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ . 03:52. ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΛΑΒΟ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΕΛΛΟ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΚΑΜΑ 3 ΟΠΛΑ OIL FINISH (ADMIN EIΔΕΣ ΤΑ ΚΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) KAI ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΛΛΑ 2 ΟΠΛΑ . ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 11.
ΧΑΤΕΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΙΜΕΝΟΥΜΕΝ .
να ρωτησω και τη δουλεια καμεις φιλε μου!!! :D :D εγω τωρα θα σχολασω και θα παω μονομιας αγρυπνος να πιασω τους σκυλλους και να τους βγαλω εξω,αλλη πελλαρα!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Ξημερωματα Σαββατου ηρταν τζαι πιασαν με που την δουλεια να παμε για παπυρες στο Μενεου εκαταληξαμε να τζιηνιουμε τρασιηλες ουλλη μερα στο Μαζωτο μες τα τριφυλια και εφυαμεν αργα το απογευμα για Ακαμα να πιαμε ποστα για τζικλες επειδη εππεσε πληροφορια οτι εβαλεν πουλια.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

Ως τώρα εν βρήκα τίποτε το παράλογο με τα πιο πάνω. Όλα μου φαίνονται φυσιολογικά για κυνηγούς.
Θα ήταν παράλογα όλα αυτά για τις γυναίκες μας ή καλύτερα για τους μη κυνηγούς.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

GiorgosT έγραψε:.

Σωστός ο GiorgosT!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
682
Full Member

Δημοσίευση από 682 »

Breda Pegaso έγραψε:
GiorgosT έγραψε:.

Σωστός ο GiorgosT!
ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! Η ΕΙΣΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ Η ΕΝ ΕΙΣΑΙ! (ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΓΚΥΝΗΓΩΝ ΜΑΣ)
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΣΙΝΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΟΥ, ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΕΚΑΜΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΛΑΔΑΚΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑ 1 ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ . ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ. ΛΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΘΚΙΩΞΕΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΤΖΙΗΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΕΠΕΤΤΟΥΣ ΜΟΥ ????????
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

KKILER έγραψε:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΣΙΝΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΟΥ, ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΕΚΑΜΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΛΑΔΑΚΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑ 1 ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ . ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ. ΛΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΘΚΙΩΞΕΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΤΖΙΗΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΕΠΕΤΤΟΥΣ ΜΟΥ ????????

ΝΑΣΕ ΣΙΟΥΤΟΣ ΧΕΧΕΧΕΧΕ ΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΜΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΘΚΙΟΞΕ ΟΣ ΤΟΡΑ ΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΠΤ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

ποιοτικο χρονο με την συντροφο μας να μην εχει παραπωνα και θα σεβαστει την αρρωστια μας με το κυνηγη,η γνωμη μου!!!
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Καλημέρα και καλό μήνα συνάδελφοι !
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”