ΤΡΥΓΟΝΙΑ 2013-2014 !!!

Απάντηση
BAIKAL 1980

Re: ΤΡΥΓΟΝΙΑ 2013-2014 !!!

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

Rai έγραψε:Σήμερα πολύ λιγότερα τα πουλιά . Η τύχη όμως μου χαμογέλασε και με 3 στα 3 πουλιά μονοσχιεπεθκιά με Kκoloumbia έχω πάρει θάρρος για να εξορμήσω και πάλι άυριο.

Rai

..3 τρυγονια δεν το λες καθολου λιγο!!!εισαι απο τους τυχερους φιλε μου...μπραβο για την καρπωση σου σημερα!!
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Επαρχία αμμοχώστου ακούσα ότι κινήθηκαν λίγα σήμερα αλλά δεν ακούσα ακόμα για αριθμούς κάρπωσης
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Στην περιοχή που ήμουν είδα όλα και όλα (μακρινά-κοντινά ) 7 -8 πουλιά.Το να περάσουν τα 3 απο κοντά μου σίγοuρα είναι καθάρα και μόνο θέμα τύχης.

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Rai έγραψε:Στην περιοχή που ήμουν είδα όλα και όλα (μακρινά-κοντινά ) 7 -8 πουλιά.Το να περάσουν τα 3 απο κοντά μου σίγοuρα είναι καθάρα και μόνο θέμα τύχης.

Rai
Rai έγραψε: Η τύχη όμως μου χαμογέλασε και με 3 στα 3 πουλιά μονοσχιεπεθκιά με Kκoloumbia έχω πάρει θάρρος
Rai
αυτα παθενει οποιος κυνηγα μαζι μου , αρκεφκει κοφκει το ματι του την περιοχη , εκτημα την κατασταση τοσο καλα και παει και στεκεται στον καλητερο τοπο, στο τελος ουτε ο ιδιος εν πιστεφκει στες ικανοτητες του και τα ρηφκει στην τυχη !
ακομα και τες μονοτουφετσιες 3/3 το λες τυχη ???

αγαπητε μου φιλε Rai για λοου μου εισαι καθηγητης Τελος !

btw εγω δεν πηγα σημερα λογο εργασειας ομως πηγα χτες το απογευμα καμια ωρουα, λιγα τα πραγματα αλλα ενα εχω να σας πω "μονοσιπεθκιες" SAGA Despersante 34γρ 7νο με τσοκ *** το ** δεν χρειαστηκε σε καμια περιπτωση ! ΤΕΛΟΣ
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
KILLER
Full Member

Δημοσίευση από KILLER »

Μ1 ένα τρυγώνι αλλά γενικά πολλά λία πράματα!
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

sotiris!129 έγραψε:
Rai έγραψε:Στην περιοχή που ήμουν είδα όλα και όλα (μακρινά-κοντινά ) 7 -8 πουλιά.Το να περάσουν τα 3 απο κοντά μου σίγοuρα είναι καθάρα και μόνο θέμα τύχης.

Rai
Rai έγραψε: Η τύχη όμως μου χαμογέλασε και με 3 στα 3 πουλιά μονοσχιεπεθκιά με Kκoloumbia έχω πάρει θάρρος
Rai
αυτα παθενει οποιος κυνηγα μαζι μου , αρκεφκει κοφκει το ματι του την περιοχη , εκτημα την κατασταση τοσο καλα και παει και στεκεται στον καλητερο τοπο, στο τελος ουτε ο ιδιος εν πιστεφκει στες ικανοτητες του και τα ρηφκει στην τυχη !
ακομα και τες μονοτουφετσιες 3/3 το λες τυχη ???

αγαπητε μου φιλε Rai για λοου μου εισαι καθηγητης Τελος !

btw εγω δεν πηγα σημερα λογο εργασειας ομως πηγα χτες το απογευμα καμια ωρουα, λιγα τα πραγματα αλλα ενα εχω να σας πω "μονοσιπεθκιες" SAGA Despersante 34γρ 7νο με τσοκ *** το ** δεν χρειαστηκε σε καμια περιπτωση ! ΤΕΛΟΣ
Σωτηράκι μου επολλολόησες ...
Παρακαλώ τους διαχειριστές να προσθέσουν στα εικονίδια έναν που να απεικονίζει το " γλύψιμο ".
Στο πόστο σου άυριο θα κάθεται ένας 55 άρης με γυαλιά μυωπίας .Εν ο παρέας που πήγαμε σήμερα μαζί :roll:
ΣΩΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΚΙΑ ΣΟΥ

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Rai έγραψε: Σωτηράκι μου επολλολόησες ...
Παρακαλώ τους διαχειριστές να προσθέσουν στα εικονίδια έναν που να απεικονίζει το " γλύψιμο ".
Στο πόστο σου άυριο θα κάθεται ένας 55 άρης με γυαλιά μυωπίας .Εν ο παρέας που πήγαμε σήμερα μαζί :roll:
ΣΩΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΚΙΑ ΣΟΥ

Rai
Εγω σου το ξαναπα, εγω δεν παω στα ποστα ... εγω τα δημιουργω !
τωρα που αρκεπσες να το καμεις και εσυ το ρυφκεις στην τυχη ...φιλε μου μην εισαι τοσο μετριοφρων !
παραδεχτου οτι τα ιδιετερα μαζι μου εδωσαν καρπους !

Ο 55αρης θα ειναι απλα μια προκληση για την ανακαληψη ακομα καλητερου ποστου ! :roll:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 10 Σεπ 2013, 19:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ :shock:
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Πρωινός περίπατος και σήμερα.Πάρα πολλής o κόσμος στην περιοχή και αυτό το κάνει πολύ επικίνδυνο.Προστατευτικά γυαλιά δέν είδα κανένα να έχει απο τα 10-15 άτομα που καλημέρισα μέχρι να βρώ κάπου απόμερα να κάτσω.Τα πουλιά όπως και χτές ελάχιστα ώς ανύπαρκτα .
Πάντος είναι να απορεί κανέις γιατί να μήν δίνουν μεγαλύτερα κομμάτια για το κυνήγι αυτό και να έχουν τον κόσμο να συνωστίζεται σε τόσο μικρές και λίγες περιοχές.Αφού και πουλιά να βάλει απο την θάλασσα οι πιθανότητες να μπούν στις επιτρεπόμενες για το κυνήγι είναι ελάχιστες και ακόμα λιγότερες να περάσουν απο 10 όπλα μέχρι να καταλήξουν σε σένα...
Με αρκετή τύχη και σήμερα 1 ορτύκι και 2 τρυγώνια με double.

Rai Gastone
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Rai έγραψε: Με αρκετή τύχη και σήμερα 1 ορτύκι και 2 τρυγώνια με double.

Rai Gastone
Mετα απο το τηλεφωνημα που σου εκανα πρην 2 ωρες ειμαι και εγω σπιτι!
περπατημα 20 λεπτα στον τοπο και ξανα στο αμαξι γιατι δεν ηθελα να ειμαι απληστος με 3 καλικες και λιγο κρεας στο γυλεκο !
Οποιος γυριζει μυριζει και οποιος ψαχνει βρησκει :ugeek:

bang bang !129 luke he is the fastest gun around
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 11 Σεπ 2013, 12:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΡΥΓΟΝΙΩΝ”