Shotkam φίλε μουBreda Pegaso έγραψε:Τι καμερα ειναι???beretta687 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=AZ7tejun ... e=youtu.be
τουφεκια σε φάσσα στην Κύπρο 8/9/2013.press HD
η RIO 28 γραμμάρια 7.5 νούμερο μου άρεσε παρα πολύ
Βιντεος απο Κυνηγι
-
- Full Member
Re: Re: Βιντεος απο Κυνηγι
- SilverPigeonS
Re: Βιντεος απο Κυνηγι
beretta687 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=AZ7tejun ... e=youtu.be
Πολύ όμορφη η λήψη σου φίλε εύγε! Να σε ρωτήσω κάτι τις φίλε.
Η κόκκινη κουκίδα δείχνει ακριβώς που βλέπουν οι κάννες του όπλου; Σε ποια απόσταση περίπου ήταν το πουλί; Πες μας λίγο ποια camera χρησιμοποίησες και πως κατάφερες αυτό με την κουκίδα! Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον !
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Breda Pegaso
Καλα εκαταλαβα. Η καλυτερη καμερα με διαφορα. Εξιδεικευμενη.
Την αγορασες απο το ιντερνετ? Και ποσα................... ?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- SilverPigeonS
Όντως απίστευτη φίλε! Την έβαλα και εγώ στο μάτι! !Breda Pegaso έγραψε:Καλα εκαταλαβα. Η καλυτερη καμερα με διαφορα. Εξιδεικευμενη.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
-
- Full Member
Φίλε το πουλί ήταν περίπου στα 20 μέτρα .ναι φίλε μου η κόκκινη κουκιδα δείχνει όπου βλέπουν οι καννες του όπλου !SilverPigeonS έγραψε:beretta687 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=AZ7tejun ... e=youtu.be
Πολύ όμορφη η λήψη σου φίλε εύγε! Να σε ρωτήσω κάτι τις φίλε.
Η κόκκινη κουκίδα δείχνει ακριβώς που βλέπουν οι κάννες του όπλου; Σε ποια απόσταση περίπου ήταν το πουλί; Πες μας λίγο ποια camera χρησιμοποίησες και πως κατάφερες αυτό με την κουκίδα! Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον !
- Breda Pegaso
Τσιμπα λιγο απ οτι ειδα...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Φίλε ειναι η καλύτερη κάμερα με διάφορα.εχω και την gopro 3 αλλά αυτή δεν σιγκρινετε με καμία άλλη !περιπου φίλε μου έχει στοιχίσει 700 ευρώ .μιλουμε για παρά πολλά λεφτά αλλά τι να κάνουμε ειναι άρωστιαBreda Pegaso έγραψε:Καλα εκαταλαβα. Η καλυτερη καμερα με διαφορα. Εξιδεικευμενη.

- Breda Pegaso
Σε καταλαμβενω
Κοιταξε να δεις καλυτερα 700 αν μπορω και να βλεπω και να χαιρομαι παρα 250-400 και να φκαλω τα μαθκια μου να δω μια σκια!
Κοιταξε να δεις καλυτερα 700 αν μπορω και να βλεπω και να χαιρομαι παρα 250-400 και να φκαλω τα μαθκια μου να δω μια σκια!
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Φίλε μια φορά θα την πιάσεις ! Σύμφωνο απόλυτα μαζί σου!σου κάνει auto zoom φίλε όσο πρέπει .στο video μπορεί να νομίζει κάποιος ότι ήταν κοντινή απόσταση η βολή μου αλλά ήταν μακρινή.κανει από μόνι της zoomBreda Pegaso έγραψε:Σε καταλαμβενω
- marinos.a
- Site Admin
wow φοβερό κλιπ.
Αυτό που πρέπει να έχουμε υπόψη μας όταν συζητούμε για κάμερες είναι το για ποια χρήση έχουν κατασκευαστεί για να συγκρίνουμε όμοια πράγματα.
Παραδείγματος χάριν, η gopro είναι action cam και για να μπορεί να καταγράφει τη δράση πρέπει χωρίς να κινηθεί να μπορεί να καταγράψει μεγάλο οπτικό πεδίο που να προσεγγίζει αυτό του ανθρώπου (περίπου 170ο)
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βλέπεις μικρά κάποια αντικείμενα που είναι λίγο μακριά από σένα.
Από την άλλη πλευρά έχουμε την shotkam που είναι κατασκευασμένη να κάνει αυτό που λέει. Να καταγράφει τη βολή. Αφού έχεις κατευθύνει τη κάμερα χρησιμοποιώντας το λέιζερ που έχει πάνω μπορείς να καταγράψεις ένα μικρό κομμάτι της όλης εικόνας και έτσι ο στόχος να φαίνεται μεγάλος.
Αν δοκιμάσεις να βάλεις τη κάμερα στο κεφάλι ή προσπαθήσεις να καταγράψεις τη διαδικασία του κυνηγιού πέρα από τη βολή τα αποτελέσματα δεν θα είναι τόσο ικανοποιητικά.
Παράδειγμα αν περπατάς και φουρρισει ένας περτικος ή σηκωθεί ένας λαγός κατά τη διάκια της λήψης ο στόχος θα μπαινοβγαίνει από το καρέ μέχρι να απομακρυνθεί.
Ιδανικά θα πρέπει να έχουμε μια ευριγωνια κάμερα στο κεφάλι και μια τύπου shotkam μόνο για τα δευτερόλεπτα της βολής.
Αυτό που πρέπει να έχουμε υπόψη μας όταν συζητούμε για κάμερες είναι το για ποια χρήση έχουν κατασκευαστεί για να συγκρίνουμε όμοια πράγματα.
Παραδείγματος χάριν, η gopro είναι action cam και για να μπορεί να καταγράφει τη δράση πρέπει χωρίς να κινηθεί να μπορεί να καταγράψει μεγάλο οπτικό πεδίο που να προσεγγίζει αυτό του ανθρώπου (περίπου 170ο)
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βλέπεις μικρά κάποια αντικείμενα που είναι λίγο μακριά από σένα.
Από την άλλη πλευρά έχουμε την shotkam που είναι κατασκευασμένη να κάνει αυτό που λέει. Να καταγράφει τη βολή. Αφού έχεις κατευθύνει τη κάμερα χρησιμοποιώντας το λέιζερ που έχει πάνω μπορείς να καταγράψεις ένα μικρό κομμάτι της όλης εικόνας και έτσι ο στόχος να φαίνεται μεγάλος.
Αν δοκιμάσεις να βάλεις τη κάμερα στο κεφάλι ή προσπαθήσεις να καταγράψεις τη διαδικασία του κυνηγιού πέρα από τη βολή τα αποτελέσματα δεν θα είναι τόσο ικανοποιητικά.
Παράδειγμα αν περπατάς και φουρρισει ένας περτικος ή σηκωθεί ένας λαγός κατά τη διάκια της λήψης ο στόχος θα μπαινοβγαίνει από το καρέ μέχρι να απομακρυνθεί.
Ιδανικά θα πρέπει να έχουμε μια ευριγωνια κάμερα στο κεφάλι και μια τύπου shotkam μόνο για τα δευτερόλεπτα της βολής.
Si vis pacem, para bellum