...ειναι 5 μηνων και ο δικος μου φιλε!!!πραγματικα μου αλλαξε τη ζωη μουandreasana210326 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ.....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣ8ΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑ8Ε ΓΟΝΙΟΥ.
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- Laurona
ΝΑ σας ζησουν κοπελια , να χαιρομαστεν ουλοι τα μωρα μας και οι κυνηγοι να εχουμε ως πρωτιστο σκοπο να τους μαθαινουμε το σωστο πανω στο βουνο και μετα την καρπωση.
Στην ζωη τους γενικα φυσικα, αλλα με το κυνηγι μπορουμε να του μαθαινουμε πολλα πραματα, σε σχεση με την ζωη.
Εχω πολλες φωτο του δικου μου, απλα δεν μου αρεσει να βαζω φωτο,.........γενικα τα μωρα μας ειναι το χρωμα με οτι και αν καταπιανομαστε.
ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.
Ενα συναδελφος απο το φορουμ, και φιλος, περνα δυσκολες ωρες με την κορη του στο νοσοκομειο, φιλε μου ευχομαι Ο ΘΕΟΣ να βαλει το χερι του και να πανε ολα καλα, αναψα ψες ενα κερακι στην Χαρη της Παναγιας της Ιαματικης για εσας, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ
Στην ζωη τους γενικα φυσικα, αλλα με το κυνηγι μπορουμε να του μαθαινουμε πολλα πραματα, σε σχεση με την ζωη.
Εχω πολλες φωτο του δικου μου, απλα δεν μου αρεσει να βαζω φωτο,.........γενικα τα μωρα μας ειναι το χρωμα με οτι και αν καταπιανομαστε.
Ενα συναδελφος απο το φορουμ, και φιλος, περνα δυσκολες ωρες με την κορη του στο νοσοκομειο, φιλε μου ευχομαι Ο ΘΕΟΣ να βαλει το χερι του και να πανε ολα καλα, αναψα ψες ενα κερακι στην Χαρη της Παναγιας της Ιαματικης για εσας, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΓΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ
Laurona έγραψε:ΝΑ σας ζησουν κοπελια , να χαιρομαστεν ουλοι τα μωρα μας και οι κυνηγοι να εχουμε ως πρωτιστο σκοπο να τους μαθαινουμε το σωστο πανω στο βουνο και μετα την καρπωση.
...O ΘΕΟΣ να βοηθησει το φιλο και το μωρο του...πραγματικα αν και δεν τον ξερω του ευχομαι ολοψυχα να του πανε ολα καλα...
- Γιατρός
- Full Member
Tα μωρά είναι η άγκυρα μας για ότι κάνουμε το λιμάνι μας και η ξεκούραση μας (μέστην κούραση)
Να μας τα διά εμάς ο θεός αλλά όχι στα μωρά μας
Περαστικά
Περαστικά
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- andreasana210326
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ....... ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
-
Περαστικα και ο θεος εν μεγαλος!!
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- marinos.a
- Site Admin
- kyriakos304
Υπομονή και δύναμη. Τίποτε άλλοΓιατρός έγραψε:Tα μωρά είναι η άγκυρα μας για ότι κάνουμε το λιμάνι μας και η ξεκούραση μας (μέστην κούραση)
Περαστικά
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ....ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ,ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ...
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.... ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΩ!!!ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.... ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΩ!!!ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!