ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- Anthimos
- Moderator
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Καλημέρα μαγκες
Σχεδον καθημερινα κι εμεις στα τρυγονια ως τις ¨7:30 επειδη 8 πρεπει να ειμαστε γραφειο...
Σημερα περιοχη Αλαμινου - Λατουρου παρα πολλης κόσμος μονο 2-3 πουλια δεντρωμενα κι 2-3 πουλια θκιακλιστα...
Σχεδον καθημερινα κι εμεις στα τρυγονια ως τις ¨7:30 επειδη 8 πρεπει να ειμαστε γραφειο...
Σημερα περιοχη Αλαμινου - Λατουρου παρα πολλης κόσμος μονο 2-3 πουλια δεντρωμενα κι 2-3 πουλια θκιακλιστα...
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- πανικος
...παλε καλα που μπορεις και παεις φιλουι μου...εγω ειμαι κλεισμενος στο γραφειο που τις 7 30....
οπως το λιονταρι στο κλουβι ετσι εποχη...εν εχω αδεια λογο γαμου και γεννησης του γιου μου...!χαλαλι!!! 
φιλε BAICAL ΑΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΧΑΛΑΛΙ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
πανικος έγραψε:...παλε καλα που μπορεις και παεις φιλουι μου...εγω ειμαι κλεισμενος στο γραφειο που τις 7 30....οπως το λιονταρι στο κλουβι ετσι εποχη...εν εχω αδεια λογο γαμου και γεννησης του γιου μου...!χαλαλι!!!
..νασαι καλα λεβεντη μου!!να σου ζησουν και τα δικα σου παιδια αν εχεις...αν οχι..τοτε σου ευχομαι να αποκτησεις!!!

- πανικος
1 κορουα 12 χρονων .ωσ που ηταν πιο μικρη ερχετουν κυνηγι μαζι μου τωρα αρχισε να καταλαβει οτι γινετε κοπελλα και επαρετησε μεBAIKAL 1980 έγραψε:πανικος έγραψε:...παλε καλα που μπορεις και παεις φιλουι μου...εγω ειμαι κλεισμενος στο γραφειο που τις 7 30....οπως το λιονταρι στο κλουβι ετσι εποχη...εν εχω αδεια λογο γαμου και γεννησης του γιου μου...!χαλαλι!!!
..νασαι καλα λεβεντη μου!!να σου ζησουν και τα δικα σου παιδια αν εχεις...αν οχι..τοτε σου ευχομαι να αποκτησεις!!!

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
πανικος έγραψε:1 κορουα 12 χρονων .ωσ που ηταν πιο μικρη ερχετουν κυνηγι μαζι μου τωρα αρχισε να καταλαβει οτι γινετε κοπελλα και επαρετησε μεBAIKAL 1980 έγραψε:πανικος έγραψε:...παλε καλα που μπορεις και παεις φιλουι μου...εγω ειμαι κλεισμενος στο γραφειο που τις 7 30....οπως το λιονταρι στο κλουβι ετσι εποχη...εν εχω αδεια λογο γαμου και γεννησης του γιου μου...!χαλαλι!!!
....χαχα...τοτε βαλε μπροστα για το γιο...!!!

να σου ζησει φιλε μου να την χαιρεσαι!!!!!!!!!
- andreasana210326
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- πανικος
ρε ανδρεα τουτος θα κυνηγα μονος του σε λιγο 

- andreasana210326
ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΟΥ ΓΕΛΑ.....ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ... 

...xaxaxa...θηριο ο ατιμος!!! να σου ζησει φιλε!andreasana210326 έγραψε:ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΟΥ ΓΕΛΑ.....ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ...
- andreasana210326
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ.....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣ8ΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑ8Ε ΓΟΝΙΟΥ.