ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Anthimos »

Καλημέρα μαγκες
Σχεδον καθημερινα κι εμεις στα τρυγονια ως τις ¨7:30 επειδη 8 πρεπει να ειμαστε γραφειο...
Σημερα περιοχη Αλαμινου - Λατουρου παρα πολλης κόσμος μονο 2-3 πουλια δεντρωμενα κι 2-3 πουλια θκιακλιστα...
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

...παλε καλα που μπορεις και παεις φιλουι μου...εγω ειμαι κλεισμενος στο γραφειο που τις 7 30.... :( οπως το λιονταρι στο κλουβι ετσι εποχη...εν εχω αδεια λογο γαμου και γεννησης του γιου μου...!χαλαλι!!! :)
φιλε BAICAL ΑΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΧΑΛΑΛΙ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

πανικος έγραψε:...παλε καλα που μπορεις και παεις φιλουι μου...εγω ειμαι κλεισμενος στο γραφειο που τις 7 30.... :( οπως το λιονταρι στο κλουβι ετσι εποχη...εν εχω αδεια λογο γαμου και γεννησης του γιου μου...!χαλαλι!!! :)

..νασαι καλα λεβεντη μου!!να σου ζησουν και τα δικα σου παιδια αν εχεις...αν οχι..τοτε σου ευχομαι να αποκτησεις!!! :D
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

BAIKAL 1980 έγραψε:
πανικος έγραψε:...παλε καλα που μπορεις και παεις φιλουι μου...εγω ειμαι κλεισμενος στο γραφειο που τις 7 30.... :( οπως το λιονταρι στο κλουβι ετσι εποχη...εν εχω αδεια λογο γαμου και γεννησης του γιου μου...!χαλαλι!!! :)

..νασαι καλα λεβεντη μου!!να σου ζησουν και τα δικα σου παιδια αν εχεις...αν οχι..τοτε σου ευχομαι να αποκτησεις!!! :D
1 κορουα 12 χρονων .ωσ που ηταν πιο μικρη ερχετουν κυνηγι μαζι μου τωρα αρχισε να καταλαβει οτι γινετε κοπελλα και επαρετησε με :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
BAIKAL 1980

πανικος έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:

1 κορουα 12 χρονων .ωσ που ηταν πιο μικρη ερχετουν κυνηγι μαζι μου τωρα αρχισε να καταλαβει οτι γινετε κοπελλα και επαρετησε με :lol:

....χαχα...τοτε βαλε μπροστα για το γιο...!!! :D

να σου ζησει φιλε μου να την χαιρεσαι!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

IMG00271-20130815-1239.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ρε ανδρεα τουτος θα κυνηγα μονος του σε λιγο :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΟΥ ΓΕΛΑ.....ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ... :lol:
BAIKAL 1980

andreasana210326 έγραψε:ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΟΥ ΓΕΛΑ.....ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ... :lol:
...xaxaxa...θηριο ο ατιμος!!! να σου ζησει φιλε!
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ.....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣ8ΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑ8Ε ΓΟΝΙΟΥ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”