ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Απάντηση
panikos747712
Full Member

Re: ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Δημοσίευση από panikos747712 »

virtualgreek έγραψε:
giorgos80 έγραψε:φιλε Σαββα τα ρωσικα οπλα αναγραφουν πιεσεις καθημερινης χρησης και οχι δοκιμης που παει να πει οτι το συγκεκριμενο οπλο ριχνει και φυσιγγια που βγαζουν 900 μπαρς.οι πιεσεις δοκιμης ειναι 1370 μπαρς ;)
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες και να μην το άκουσες κάπου από κάποιον.
Ναι οντος ετσι ειναι αυτο που γραφει ειναι για καθημερινες πιεσεις οι πιεσεις δοκιμης ειναι στα1370
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

εχω στη κατοχη μου 2 baikal mmonokano ij18 &πλαγιοκανο ij43 με απλες θαλαμες (70mm η 2 3/4ιnch) δεν με εχουν προδωσει ποτε και δεν εχω προβλημα με φυσιγγια ριχνουν με καλες κατανομε σε καλες αποστασεις το 90% των φυσιγγιων της ελληνικης αγορας αγαπυμενες τους πυριτιδες ειναι GM3,A1,MBX36,SIPEn,AQUILA,D20 (αυτο λογω ιδιογωμοσης ) φτηνο καλο αξιοπιστο 900mpa=1100bar δοκιμη πιεσεων για καθημερινη χρηση ειναι οπλο που απο 24~34gr φυσιγγι αποδιδει καλητερα απο ενα οπλο που του βαζουν 35gr και πανω ;)
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Ψαχνω και εγω baikal για το μικρο μου ξαδερφο που τωρα ενηλικιώνεται. Σαν δώρο.
Έχετε κάτι υπόψη σας;
Τιμές;
Ποιος τα φέρνει;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

kyriakos304 έγραψε:Ψαχνω και εγω baikal για το μικρο μου ξαδερφο που τωρα ενηλικιώνεται. Σαν δώρο.
Έχετε κάτι υπόψη σας;
Τιμές;
Ποιος τα φέρνει;
όπου πας βρίσκεις Baikal οι τιμή του 28αρι εν γυρω στα 450-500 ευρώ αν έχεις γνωστό οπλοπωλη ρώτα τον
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

πουλιέται ένα στο φατσοβιβλίου στην σελίδα του hunt and shoot ΣΠΟΡΤΙΝΓ 28 άρι σχεδόν καινούργιο 350 κοίταξε το
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

admin έγραψε:πουλιέται ένα στο φατσοβιβλίου στην σελίδα του hunt and shoot ΣΠΟΡΤΙΝΓ 28 άρι σχεδόν καινούργιο 350 κοίταξε το
Ποια ημερομηνία είναι.
επία αρκετά κάτω και δεν το βρίσκω..
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

φίλε εσβήσαν το πρέπει αν πουλήθηκε
Προσέχουμε...για να έχουμε
fillandos
Full Member

Δημοσίευση από fillandos »

βαικαλ mp-27em-1c πολλα ωραιο οπλο παιδια μην το υποτιματε παρα την χαμηλη χρηματικη του αξια ειναι πολλα καλο κυνηγετικο οπλο ειμαι πολλα ευχαριστημενος :D εχετε κανενα φυσιγγιο να μου προτεινετε να δοκιμασο?
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

fillandos έγραψε:βαικαλ mp-27em-1c πολλα ωραιο οπλο παιδια μην το υποτιματε παρα την χαμηλη χρηματικη του αξια ειναι πολλα καλο κυνηγετικο οπλο ειμαι πολλα ευχαριστημενος :D εχετε κανενα φυσιγγιο να μου προτεινετε να δοκιμασο?
εγω εχω το magnum φιλε...καλοκαιρι παιζω rocket 29gr,olympia special 34,victory 35γρ,mirage 30γρ και αμα εχει υγρασια και κυριως στα τρυγονια παραλια παιζω starlight 32gr...

χειμωνα παιζω victory 36gr,35gr CACCIA 36gr, concorde 31gr,jk6 36gr και starlight σε παλιο καιρο και rocket σε αερα...παιζω και την europa thn kokkinh 30γρ καμμια φορα και καλοκαιρι

εγραψα σου τες ουλλες!!!χεχεχε...φυσικα εξαρτατε απο τις καιρικες συνθηκες τι θ χρησημοποιησω...οπως πχ σε υγρασια χρησημοποιω μπαρουτι A1 που εχει η starlight η concorde και καμμια φορα παιζω και τις lucky shot με το συγκεκριμενο μπαρουτι...σε αερα παιζω rocket...σε πολυ κρυο Victory 36gr και σε γλυκο καιρο Victory 35gr mirage 30gr jk6 36 γρ...

ελπιζω να σε βοηθησα
fillandos
Full Member

Δημοσίευση από fillandos »

χερετο την παρεα φιλε βαικαλ 1980 με εχεις βοιθησει αφανταστα σε ευχαριστω! Ηθελα να σου αναφερω οτι το rocket 29gr το εχω δοκιμασει και ειμαι παρα πολυ απογοητευμενος οσον αφορα το olymbia special 34gr θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου εισαι ευχαριστημενος? :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”