ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

BAIKAL 1980 έγραψε:Γεια σας και απο μενα...μολις πριν λιγο γραφτηκα στο φορουμ γιατι το παρακολουθω αρκετο καιρο και βρηκα πολυ ενδιαφερον στις συζητησεις και τις πλακες σας!!!

το κυνηγι μου εμενα ειναι η Φασσα ολοχρονα...αρρωστος στην κυριολεξια...κυνηγω επισης πολυ το τρυγονι τωρα Σεπτεμβρη στα παραλια καθως επισης και παπιες τον χειμωνα σε συνδιασμο με τις φασσες μια και κυνηγω κοντα σε φραχτη...μαλλον πολυ λιγοι ενδιαφερονται για παπιες αφου κατα πολλους ειναι ανυπαρκτο ειδος στην Κυπρο...

καλως σας βρηκα!!!δεν ξερω αν υπαρχει ενοτητα για ενα καλησπερα απο καινουργια μελη...δεν βρηκα κατι...αν εκανα λαθος που ποσταρα εδω σας χαριζω ενα κουτι rocket 29γρ...ονομα και πραμα αυτη την περιοδο! :lol:
ΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΦΑΣΣΟΚΥΝΗΓΙΑ :P

ΕΝ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΙΟΡ?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:Γεια σας και απο μενα...μολις πριν λιγο γραφτηκα στο φορουμ γιατι το παρακολουθω αρκετο καιρο και βρηκα πολυ ενδιαφερον στις συζητησεις και τις πλακες σας!!!

το κυνηγι μου εμενα ειναι η Φασσα ολοχρονα...αρρωστος στην κυριολεξια...κυνηγω επισης πολυ το τρυγονι τωρα Σεπτεμβρη στα παραλια καθως επισης και παπιες τον χειμωνα σε συνδιασμο με τις φασσες μια και κυνηγω κοντα σε φραχτη...μαλλον πολυ λιγοι ενδιαφερονται για παπιες αφου κατα πολλους ειναι ανυπαρκτο ειδος στην Κυπρο...

καλως σας βρηκα!!!δεν ξερω αν υπαρχει ενοτητα για ενα καλησπερα απο καινουργια μελη...δεν βρηκα κατι...αν εκανα λαθος που ποσταρα εδω σας χαριζω ενα κουτι rocket 29γρ...ονομα και πραμα αυτη την περιοδο! :lol:
ΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΦΑΣΣΟΚΥΝΗΓΙΑ :P

ΕΝ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΙΟΡ?

ευχαριστω φιλε μου...τι να πω...εγω βουρω τες που πισω χειμωνα - καλοκαιρι...εν καμνω μακρια τους!!! :lol:

εφα την ζωη μου να βαλω φωτο!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

LEFKIOS έγραψε:
Laurona έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ(ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ) Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ FAIR :P

ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟΥ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ(,ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ),ΒΡΗΣΚΩ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΙΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ......

ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.....

ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20-25Μ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΥΝΑΤΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ!!! :shock:

ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 4 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ PERCORSO CACCIA N4 KAI N6.ΘΑ ΠΗΓΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(+3-4 ΠΟΥΛΙΑ) ΕΑΝ ΕΝΑΣ <<ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ>> Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 35-40Μ.....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΟ ΠΛΕΩΝ ΤΟΠΟ ΠΗΡΑ 6 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ REMINGTON ΣΕ Ν71/2 ΚΑΙ Ν6, +1 ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ 1 ΤΡΥΓΟΝΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ + 2 ΚΑΛΛΙΚΟΜΑΤΑ :oops:

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ :P
Κυριε Σολωνα ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ αλλα πρεπει να σου εκφρασω το παραπονο μου.

Οι φωτογραφιες σου με τo FAIR ΚΑΙ ΤΙς ΦΑΣΣΕΣ εχουν καταντησει γραφικες.
Πρεπει να κανεις μιαν αλλαγη.....αλλαξε το σταμπωτο που φκαλεις φωτογραφιες :lol: :lol:

Μπραβο Κυριε Σολωνα παντα τετοια σου ευχομαι , να περνας καλα και να το ευχαριστιεσε :)
Eχει δίκαιο Φιλε Σολων ο Laurona εβαρεθηκαμε τουτο το σταμποτο :D :D :D Βκάλε καμιά φωτογραφία μεσα στο πόστο να φένεται κανενα δάσος κανένα βουνό :D πέρκει καταλάβουμε το τόπο ;) ;) Οσο για τις επιτυχίες να σου πουμε συγχαριτηρεια και πάλι , φενεται οτι το Fair το εδάμασες καλά ,πρεπει ο εισαγωγέας να σε σπονσαρει τουλαχιστο πανω στις Remington , καμνεις του πολλή διαφίμιση. :)
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ...ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ;) ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΡΟΣ ΜΑΣ.....ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ......
Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΥΝΗΓΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΥΝΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ....
ΤΗΝ ΕΠΑΘΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ..... STOP

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ FAIR TI NA ΠΩ....ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!!!
Ο ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ :shock:
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

Γιατρός έγραψε:Καλωσόρισες φίλε
Αν έφαγες σκάι 5 4 3 και κάτω είναι άλλη θεραπεία από τα πιο λεπτά

Η πιο κάτω θεραπεία είναι για άτομα που χρησιμοποιούν βαρετές γομώσεις >34γρ

http://www.youtube.com/watch?v=ziaowqVsPk4&sns=em

Το ίδιο παιδί κάνει και για τις αιμορρόιδες θεραπεία ανάποδα
ε γιατρε εισε σιουρος οτι εννε τον τσιαρο που μασιετε να κοψει??? αφου tobacco λαλει
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Γιατρέ μην μου φοητσιάζεις τον κόσμο και να σκέφτεται να ποστάρει!
Καλωσόρισες φίλε στην παρέα! !
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

εγω συμφωνω με τον φιλο Σωλον , το απογευμα ειδα τον καιρο οτι ηταν συννεφιασμενος και ειπα να παω σε μια περιοχη. το πρωι σε εκεινη την περιοχη υπηρχαν πολλοι κυνηγοι και πουλια τιποτα, αλλα ειπα να παω και οτι γινει. κατα τις 3:30 που πηγα το αμπελι μπροστα απο το βουνο που πηγα για να πιασω ποστο ηταν μπλε. τοτε καταλαβα ποσο εξυπνο ηταν τουτο το πουλι . Αυτο το κυνηγι θελει ησυχια ενα με δυο κυνηγους που να εχουν υπομονη και τοτε τα αποτελεσματα ειναι σιγουρα.
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Γιατρός »

Marinos έγραψε:

ε γιατρε εισε σιουρος οτι εννε τον τσιαρο που μασιετε να κοψει??? αφου tobacco λαλει
Ο εν λόγο κύριος ήταν χωσμένος όπως τον Σόλων μες στο βουνό εκάπνιζε πολλά κιόλας ΚΑΙ έπαιζε και βαρετές γομώσεις
Εν διπλή θεραπεία ;)
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

ευτυχως που εν του εκαμε θεραπεια για συριγγιο! :shock:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Γιατρός έγραψε:
Marinos έγραψε:

Ο εν λόγο κύριος ήταν χωσμένος όπως τον Σόλων μες στο βουνό εκάπνιζε πολλά κιόλας ΚΑΙ έπαιζε και βαρετές γομώσεις
Εν διπλή θεραπεία ;)
Ε ΓΙΑΤΡΕ ΟΥΛΛΑ ΤΣΙΟΥΛΛΑ....ΧΩΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΒΑΡΕΤΕΣ ΓΟΜΩΣΕΙΣ ΠΑΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΤΕ....ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΠΡΙΝ 47 ΧΡΟΝΙΑ :D
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Φίλε Baikal καλοσώρισες στην παρέα μας και από μένα..

Ρε κοπέλια μα τί στο καλό μας κάμνει τούντο γαλάζιο πουλί και όποιος μπλέξει μαζί της αρρωστά;;;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”