ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Artemis G. έγραψε:Λαμνε ρε κιτσοπουλλι που δαμε... ενα μου τα πεις και columbia livia...τα πεζουνια... ετσι εγινε ομως περιπεζεις με.. εν 2 φασσες που σας εχαρισα ρε... ενα δεις τη ενα σου καμω...
Ε και καλαν ρε... αν επεζες ενα περτικο καταλαθος και εσυ ηταν να του μπιξεις και την δευτερη για να ολοκληρωθει η μαλακια σου... αχ με τουτες φτηνοδικαιολογιες σου...μπουχτισα
μα οι να αντιμιλας του καλητερου σου .... σιατ απ αντ γουοτσ το λεαρν !!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ(ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ) Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ FAIR :P

ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟΥ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ(,ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ),ΒΡΗΣΚΩ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΙΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ......

ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.....

ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20-25Μ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΥΝΑΤΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ!!! :shock:

ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 4 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ PERCORSO CACCIA N4 KAI N6.ΘΑ ΠΗΓΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(+3-4 ΠΟΥΛΙΑ) ΕΑΝ ΕΝΑΣ <<ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ>> Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 35-40Μ.....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΟ ΠΛΕΩΝ ΤΟΠΟ ΠΗΡΑ 6 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ REMINGTON ΣΕ Ν71/2 ΚΑΙ Ν6, +1 ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ 1 ΤΡΥΓΟΝΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ + 2 ΚΑΛΛΙΚΟΜΑΤΑ :oops:

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ :P
Κυριε Σολωνα ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ αλλα πρεπει να σου εκφρασω το παραπονο μου.

Οι φωτογραφιες σου με τo FAIR ΚΑΙ ΤΙς ΦΑΣΣΕΣ εχουν καταντησει γραφικες.
Πρεπει να κανεις μιαν αλλαγη.....αλλαξε το σταμπωτο που φκαλεις φωτογραφιες :lol: :lol:

Μπραβο Κυριε Σολωνα παντα τετοια σου ευχομαι , να περνας καλα και να το ευχαριστιεσε :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

dimitris savva έγραψε:20-25 μετρα τον Νιοβρη ενα σου κοντεψει?Παντος θαυμαζω την υπομονη σου στο κυνηγι της φασσας δοκιμασα και εγω χθες πρωινο και απογευματινο κυνηγι φασσας παντος κουραστικα παραπανω απο οτι θα εκανα ενα κυνηγι λαγου ολοημερο.Στα 1-2 πουλια δεν συγκηνηθηκα στο 3,4,5 αρχισα και μου αρεσε .Μπραβο κ.Σολων παντα τετοια. :)
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ......ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΓΚΙΑ ΝΑ ΠΕΞΕΙΣ ΠΟΥΛΙΑ ΑΜΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ...ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ.....Η ΜΑΝΓΚΙΑ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΛΛΟΙ!!!

ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΝΤΩΣ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ,ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ....ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ, Η ΚΑΝΝΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΟΥ :D

ΦΙΛΕ LAURONA ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ 7.30-8.00 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ......ΣΑΛΑΤΑ ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΞΑΝΑ ΕΙΔΕΣ) :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

τώρα που θυμήθηκα κάποιος θεάθηκε στις περιοχές μου "ιδαμεντον" με τον "αχερκωτι" ποιος είναι αυτός που έχει ασημι suzuki jymni με λογότυπο caver τον περιοδικό και ήταν την κυρακή πάνω??????? να "παρουσισαστι" τώρα :lol: :lol: :lol: ηταν 2 μεσα στο αυτοκηνητο αλλα δεν τους προλαβαμε και δεν ξερουμε πιοι ειναι
EPANIEL POWER
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

Γεια σας και απο μενα...μολις πριν λιγο γραφτηκα στο φορουμ γιατι το παρακολουθω αρκετο καιρο και βρηκα πολυ ενδιαφερον στις συζητησεις και τις πλακες σας!!!

το κυνηγι μου εμενα ειναι η Φασσα ολοχρονα...αρρωστος στην κυριολεξια...κυνηγω επισης πολυ το τρυγονι τωρα Σεπτεμβρη στα παραλια καθως επισης και παπιες τον χειμωνα σε συνδιασμο με τις φασσες μια και κυνηγω κοντα σε φραχτη...μαλλον πολυ λιγοι ενδιαφερονται για παπιες αφου κατα πολλους ειναι ανυπαρκτο ειδος στην Κυπρο...

καλως σας βρηκα!!!δεν ξερω αν υπαρχει ενοτητα για ενα καλησπερα απο καινουργια μελη...δεν βρηκα κατι...αν εκανα λαθος που ποσταρα εδω σας χαριζω ενα κουτι rocket 29γρ...ονομα και πραμα αυτη την περιοδο! :lol:
BAIKAL 1980

Πανικος Setter έγραψε:καλωσόρισες φιλε στη παρεα μας :!:

σευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα φιλε!απο οτι βλεπω υπαρχει αρκετη καρπωση φετος τον Αυγουστο!συγχαρητηρια σε ολους σας
BAIKAL 1980

Πανικος Setter έγραψε:στο φόρουμ μας θα βρείς κυνηγούς με διαφορες ειδικότητες και προτιμησεις
μέχρι και γιατρό έχουμε :lol:
καλή συνέχεια φίλε

...ενας γιατρος χρειαζετε!!!ειμαι απο αυτους που δοκιμασαν την γευση των σκαγιων...!!! :lol: με πολυ ασχημο τροπο μαλιστα...αλλα ασυνειδητοι θα υπαρχουν παντα...
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Γιατρός »

Καλωσόρισες φίλε
Αν έφαγες σκάι 5 4 3 και κάτω είναι άλλη θεραπεία από τα πιο λεπτά

Η πιο κάτω θεραπεία είναι για άτομα που χρησιμοποιούν βαρετές γομώσεις >34γρ

http://www.youtube.com/watch?v=ziaowqVsPk4&sns=em

Το ίδιο παιδί κάνει και για τις αιμορρόιδες θεραπεία ανάποδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 03 Σεπ 2013, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
BAIKAL 1980

Γιατρός έγραψε:Καλωσόρισες φίλε
Αν έφαγες σκάι 5 4 3 και κάτω είναι άλλη θεραπεία από τα πιο λεπτά
...δυστηχως ηταν 4 η 3 ...απο οτι καταλαβα μετα που μου το εδειξαν οι γιατροι
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Laurona έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ(ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ) Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ FAIR :P

ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟΥ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ(,ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ),ΒΡΗΣΚΩ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΙΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ......

ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.....

ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20-25Μ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΥΝΑΤΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ!!! :shock:

ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 4 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ PERCORSO CACCIA N4 KAI N6.ΘΑ ΠΗΓΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(+3-4 ΠΟΥΛΙΑ) ΕΑΝ ΕΝΑΣ <<ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ>> Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 35-40Μ.....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΟ ΠΛΕΩΝ ΤΟΠΟ ΠΗΡΑ 6 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ REMINGTON ΣΕ Ν71/2 ΚΑΙ Ν6, +1 ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ 1 ΤΡΥΓΟΝΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ + 2 ΚΑΛΛΙΚΟΜΑΤΑ :oops:

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ :P
Κυριε Σολωνα ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ αλλα πρεπει να σου εκφρασω το παραπονο μου.

Οι φωτογραφιες σου με τo FAIR ΚΑΙ ΤΙς ΦΑΣΣΕΣ εχουν καταντησει γραφικες.
Πρεπει να κανεις μιαν αλλαγη.....αλλαξε το σταμπωτο που φκαλεις φωτογραφιες :lol: :lol:

Μπραβο Κυριε Σολωνα παντα τετοια σου ευχομαι , να περνας καλα και να το ευχαριστιεσε :)
Eχει δίκαιο Φιλε Σολων ο Laurona εβαρεθηκαμε τουτο το σταμποτο :D :D :D Βκάλε καμιά φωτογραφία μεσα στο πόστο να φένεται κανενα δάσος κανένα βουνό :D πέρκει καταλάβουμε το τόπο ;) ;) Οσο για τις επιτυχίες να σου πουμε συγχαριτηρεια και πάλι , φενεται οτι το Fair το εδάμασες καλά ,πρεπει ο εισαγωγέας να σε σπονσαρει τουλαχιστο πανω στις Remington , καμνεις του πολλή διαφίμιση. :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”