ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ(ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ) Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ FAIR :P

ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟΥ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ(,ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ),ΒΡΗΣΚΩ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΙΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ......

ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.....

ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20-25Μ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΥΝΑΤΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ!!! :shock:

ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 4 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ PERCORSO CACCIA N4 KAI N6.ΘΑ ΠΗΓΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(+3-4 ΠΟΥΛΙΑ) ΕΑΝ ΕΝΑΣ <<ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ>> Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 35-40Μ.....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΟ ΠΛΕΩΝ ΤΟΠΟ ΠΗΡΑ 6 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ REMINGTON ΣΕ Ν71/2 ΚΑΙ Ν6, +1 ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ 1 ΤΡΥΓΟΝΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ + 2 ΚΑΛΛΙΚΟΜΑΤΑ :oops:

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ(ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ) Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ FAIR :P

ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟΥ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ(,ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ),ΒΡΗΣΚΩ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΙΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ......

ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.....

ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20-25Μ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΥΝΑΤΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ!!! :shock:

ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 4 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ PERCORSO CACCIA N4 KAI N6.ΘΑ ΠΗΓΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(+3-4 ΠΟΥΛΙΑ) ΕΑΝ ΕΝΑΣ <<ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ>> Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 35-40Μ.....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΟ ΠΛΕΩΝ ΤΟΠΟ ΠΗΡΑ 6 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ REMINGTON ΣΕ Ν71/2 ΚΑΙ Ν6, +1 ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ 1 ΤΡΥΓΟΝΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ + 2 ΚΑΛΛΙΚΟΜΑΤΑ :oops:

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ :P
Μπράβο Σόλων
Είσαι Λεβέντης
Μετά από μένα ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 02 Σεπ 2013, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ(ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ) Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ FAIR :P

Συγχαρητηρια κ. Σολον παντα τετοια......
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

Γειά ρε Σόλων! Έτσι όπως το διάβαζα νόμισα πως είναι κανένα άνθρωπο που είδες μπροστά σου! !! Χάχα τρομερή η περιγραφή! ! Μπράβο και για τις επιτυχίες σου φίλε!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

20-25 μετρα τον Νιοβρη ενα σου κοντεψει?Παντος θαυμαζω την υπομονη σου στο κυνηγι της φασσας δοκιμασα και εγω χθες πρωινο και απογευματινο κυνηγι φασσας παντος κουραστικα παραπανω απο οτι θα εκανα ενα κυνηγι λαγου ολοημερο.Στα 1-2 πουλια δεν συγκηνηθηκα στο 3,4,5 αρχισα και μου αρεσε .Μπραβο κ.Σολων παντα τετοια. :)
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε: ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ :P
ε Αρτεμη εξηγα μου τι λαλει για σενα παλε ο μαστρος γιατι δυσκολευκει με η καθαρευουσα...
οτι παλε ηρτες παπαγαλος σπιτι ??? :lol:
2.jpg
:roll:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μπράβο κ Σόλων...Πάντα τέτοια΄!! :D
Ρε Σωτο επαίξαν σε? :roll:
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε: ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ :P
ε Αρτεμη εξηγα μου τι λαλει για σενα παλε ο μαστρος γιατι δυσκολευκει με η καθαρευουσα...
Χαχαχα...ναι ρε σαχλαμπουρδα... σημερα επια σε ενα pet shop και εδιαλεξα ενα θυληκο παπαγαλο για να ζευγαροσουμε.... εγω τα πεζουνια εν τα εχω μεσα στα θηραματα μου.....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Χαχαχα...ναι ρε σαχλαμπουρδα... σημερα επια σε ενα pet shop και εδιαλεξα ενα θυληκο παπαγαλο για να ζευγαροσουμε.... εγω τα πεζουνια εν τα εχω μεσα στα θηραματα μου.....
1ον πεζουνια ?? ελπιζω να μην αναφερεσαι στα columba livia μου ...
και 2ον ειπα σου εν καταλαθος το πρωτο που επατησα την σκανδαλη εκαταλαβα τι ηταν ... ε μετα αφου εκαμα την μαλακια μου επρεπε να την τελειωσω με ενα πανεμορφο double
3ον γιατι με ερωτας καλο το απογευμα μετα που τα καλικοσες γιατι εν τα επαιξα αφου δεν ειναι μεσα στα θηραματα σου ? :lol:
4ον ξεχανεις εφκολα ενεν μονο πεζουνια :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Λαμνε ρε κιτσοπουλλι που δαμε... ενα μου τα πεις και columbia livia...τα πεζουνια... ετσι εγινε ομως περιπεζεις με.. εν 2 φασσες που σας εχαρισα ρε... ενα δεις τη ενα σου καμω...
Ε και καλαν ρε... αν επεζες ενα περτικο καταλαθος και εσυ ηταν να του μπιξεις και την δευτερη για να ολοκληρωθει η μαλακια σου... αχ με τουτες φτηνοδικαιολογιες σου...μπουχτισα
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”