εχω εγω σκυλο για ορτυκια μην φοβασεdimitris savva έγραψε:να ερθεις οποτε θελεις μονο που σκυλο για ορτυκια δεν εχω αλλα ξερω που τα πιανει και ως τωρα παμε καλα.

εχω εγω σκυλο για ορτυκια μην φοβασεdimitris savva έγραψε:να ερθεις οποτε θελεις μονο που σκυλο για ορτυκια δεν εχω αλλα ξερω που τα πιανει και ως τωρα παμε καλα.
πριν 7 χρονια ειχα τους german pointer και κυνηγουσα ολα τα θηραματα. Τωρα εχω ιχνηλατες και δεν εχω τοπο για να πιασω αλλο σκυλο για ορτυκια.Hlias έγραψε:εχω εγω σκυλο για ορτυκια μην φοβασεdimitris savva έγραψε:να ερθεις οποτε θελεις μονο που σκυλο για ορτυκια δεν εχω αλλα ξερω που τα πιανει και ως τωρα παμε καλα.αν εισαι λατρεις της φερμας θα το ευχαριστιθεις
μακαρι να εχει πουλια κ αν μην εχει εννα μας μεινει η ζιβανα και το προγευμα
ο καθενας οπως την βρισκει κυριε Δημητρηdimitris savva έγραψε:]πριν 7 χρονια ειχα τους german pointer και κυνηγουσα ολα τα θηραματα. Τωρα εχω ιχνηλατες και δεν εχω τοπο για να πιασω αλλο σκυλο για ορτυκια.Hlias έγραψε:εχω εγω σκυλο για ορτυκια μην φοβασεdimitris savva έγραψε:να ερθεις οποτε θελεις μονο που σκυλο για ορτυκια δεν εχω αλλα ξερω που τα πιανει και ως τωρα παμε καλα.αν εισαι λατρεις της φερμας θα το ευχαριστιθεις
μακαρι να εχει πουλια κ αν μην εχει εννα μας μεινει η ζιβανα και το προγευμα
[attachment=0]2013-08-30 20.56.36.jpg[/attachment
Breda Pegaso έγραψε:Αποδημια μηχανουων εν να σιει τζιαι καλη μαλιστα! Δεν νομιζω να μας απογοητευσουν.
Για ορτυκια δεν ξερω...
ΠΟΛΛΑ ΓΛΙΟΡΑ ΓΙΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.Dimitris έγραψε:Φίλε Laurona τί λένε τα σημεία των καιρώνγια αύριο??? Θα δώκω το γυρό μου, να ξεμουδιάσει κ ο σκύλος, ελπίζω να έβρουμε τίποτε