ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ 2013
- SilverPigeonS
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ 2013
Μ1 ποτέ δεν έγραψαν για σκύλο
ωστόσο είναι πολλοί που πάνε με συνοδεία σκύλου
ούτε εγώ ξέρω τι γίνετε[/quote]
Πανίκκο μου για το Μ1 λένε ότι δικαιούσαι στο ποταμό με τη συνοδεία σκύλου. Γραμμένο ούτε και εγώ το είδα. Πέρυσι πήγα μια βόλτα χωρίς σκύλο βέβαια και βρήκα 2-3 κουφούες οπότε είπα να μην το ρισκάρω. Είχε αρκετούς κυνηγούς εκεί όπου έκαναν καταπολέμηση μελισσοφάγων. Αντιλαμβάνεσαι!
Α βρήκα και την θήρα όπου ζητούσε άδειες κλπ. Ήταν η πρώτη φορά που μου έκαναν έλεγχο και τους παρότρυνα να πηγαίνουν και σε άλλες περιοχές!
ούτε εγώ ξέρω τι γίνετε[/quote]
Πανίκκο μου για το Μ1 λένε ότι δικαιούσαι στο ποταμό με τη συνοδεία σκύλου. Γραμμένο ούτε και εγώ το είδα. Πέρυσι πήγα μια βόλτα χωρίς σκύλο βέβαια και βρήκα 2-3 κουφούες οπότε είπα να μην το ρισκάρω. Είχε αρκετούς κυνηγούς εκεί όπου έκαναν καταπολέμηση μελισσοφάγων. Αντιλαμβάνεσαι!
Α βρήκα και την θήρα όπου ζητούσε άδειες κλπ. Ήταν η πρώτη φορά που μου έκαναν έλεγχο και τους παρότρυνα να πηγαίνουν και σε άλλες περιοχές!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Dimitris
Νομίζω τα όρια της περιοχής και που δικαιούσε με σκύλο μπορείς να τα βρεις αν τα ζητήσεις από τις βάσειςSilverPigeonS έγραψε:
Πανίκκο μου για το Μ1 λένε ότι δικαιούσαι στο ποταμό με τη συνοδεία σκύλου. Γραμμένο ούτε και εγώ το είδα. Πέρυσι πήγα μια βόλτα χωρίς σκύλο βέβαια και βρήκα 2-3 κουφούες οπότε είπα να μην το ρισκάρω.
Εγώ χτύπα ξύλο εν είδα κουφή ακόμα τσικάτο, μόνο θερκά, 1 τη φορά είναι ο μέσος όρος

Εμένα δεν μου έτυχε να δω την θήρα να κυκλοφορεί στο Μ1, μόνο περιπολικό των βάσεων οι οποίοι ζητούν άδειες κλπSilverPigeonS έγραψε: Α βρήκα και την θήρα όπου ζητούσε άδειες κλπ. Ήταν η πρώτη φορά που μου έκαναν έλεγχο και τους παρότρυνα να πηγαίνουν και σε άλλες περιοχές!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
M1 επειτρεπεται ο ποταμος μονο με τους σκυλουςΠανικος Setter έγραψε:ναι , άλλη δουλειά εν καμνωsotiris!129 έγραψε:ε πανικο επειες να δεις τα κομμαθκια που εδωκαν ?Πανικος Setter έγραψε:υπάρχουν αναλυτικά εδω http://www.moi.gov.cy/moi/wildlife/wild ... 202014.pdf![]()
Μ1 ποτέ δεν έγραψαν για σκύλοDimitris έγραψε:Ε..... νομίζω λείπουν 2 περιοχές από το κείμενο η οποίες όμως βρίσκονται στο χάρτη σαν περιοχές ΔΠανικος Setter έγραψε: υπάρχουν αναλυτικά εδω http://www.moi.gov.cy/moi/wildlife/wild ... 202014.pdf
1.Ερήμη
2. Μ1
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕ???????
ούτε εγώ ξέρω τι γίνετε
Να πεσουν ορτυκια με το καλο και να σου διξουμε τοπο να πηγαινεις.Εχει για ολους.Ειναι ενα απο τα δυο αγαπημενα μου κυνηγια.Γιατι περπατας, μπορεις να παεις το πρωι να βρεις λιγα και να πας το απογευμα και να βρεις πολλα.Δεν θα ξεχασω μια μερα εκανα τον ποταμο του Μ1 επαιξα ενα και οταν πηγαινα πισω ηταν γεματος ο τοπος ορτυκια.Hlias έγραψε:Παίδες οταν ρωτησα εγω πριν λιγες μερες την Θηρα μου ειπαν για λαρνακα μονο στην περιοχη σοφταδες-τερσεφανου-κιβισιλι και αυτη οχι ολοκληρη..εννα μπουν ταπελες ειπαν για να μας καθοριζουν το κομματι..εντομεταξυ ειναι μια περιοχη γεματη κοπαθκια και ξεραηλλες..τπτ αλλο..για λεμεσο εδοσαν το μοντε καπουτο, τον βουναρο, γερμασογειας, αυδημου-πισσουρι, πεντάκωμο-τρικκη και ακτη κυβερνητη-δασος αγνοουμενων.. Δυστιχως στην λεμεσσο που ειναι σε καλυτερη κατασταση απο πλευρας τοποθεσιας εν ξερω ακριβως που εν τουτες οι περιοχες και αν πιανουν πουλιααν εχει κανεναν που ξερει τις περιοχες και θελει παρεα βαλλω τους σκυλλους και τις πεζινες εγω
- kyriakos304
Θέλω και εγώ που τούτο...dimitris savva έγραψε:Να πεσουν ορτυκια με το καλο και να σου διξουμε τοπο να πηγαινεις.Εχει για ολους.Ειναι ενα απο τα δυο αγαπημενα μου κυνηγια.Γιατι περπατας, μπορεις να παεις το πρωι να βρεις λιγα και να πας το απογευμα και να βρεις πολλα.Δεν θα ξεχασω μια μερα εκανα τον ποταμο του Μ1 επαιξα ενα και οταν πηγαινα πισω ηταν γεματος ο τοπος ορτυκια.Hlias έγραψε:Παίδες οταν ρωτησα εγω πριν λιγες μερες την Θηρα μου ειπαν για λαρνακα μονο στην περιοχη σοφταδες-τερσεφανου-κιβισιλι και αυτη οχι ολοκληρη..εννα μπουν ταπελες ειπαν για να μας καθοριζουν το κομματι..εντομεταξυ ειναι μια περιοχη γεματη κοπαθκια και ξεραηλλες..τπτ αλλο..για λεμεσο εδοσαν το μοντε καπουτο, τον βουναρο, γερμασογειας, αυδημου-πισσουρι, πεντάκωμο-τρικκη και ακτη κυβερνητη-δασος αγνοουμενων.. Δυστιχως στην λεμεσσο που ειναι σε καλυτερη κατασταση απο πλευρας τοποθεσιας εν ξερω ακριβως που εν τουτες οι περιοχες και αν πιανουν πουλιααν εχει κανεναν που ξερει τις περιοχες και θελει παρεα βαλλω τους σκυλλους και τις πεζινες εγω
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
kyriakos304 έγραψε:Θέλω και εγώ που τούτο...dimitris savva έγραψε:Να πεσουν ορτυκια με το καλο και να σου διξουμε τοπο να πηγαινεις.Εχει για ολους.Ειναι ενα απο τα δυο αγαπημενα μου κυνηγια.Γιατι περπατας, μπορεις να παεις το πρωι να βρεις λιγα και να πας το απογευμα και να βρεις πολλα.Δεν θα ξεχασω μια μερα εκανα τον ποταμο του Μ1 επαιξα ενα και οταν πηγαινα πισω ηταν γεματος ο τοπος ορτυκια.Hlias έγραψε:Παίδες οταν ρωτησα εγω πριν λιγες μερες την Θηρα μου ειπαν για λαρνακα μονο στην περιοχη σοφταδες-τερσεφανου-κιβισιλι και αυτη οχι ολοκληρη..εννα μπουν ταπελες ειπαν για να μας καθοριζουν το κομματι..εντομεταξυ ειναι μια περιοχη γεματη κοπαθκια και ξεραηλλες..τπτ αλλο..για λεμεσο εδοσαν το μοντε καπουτο, τον βουναρο, γερμασογειας, αυδημου-πισσουρι, πεντάκωμο-τρικκη και ακτη κυβερνητη-δασος αγνοουμενων.. Δυστιχως στην λεμεσσο που ειναι σε καλυτερη κατασταση απο πλευρας τοποθεσιας εν ξερω ακριβως που εν τουτες οι περιοχες και αν πιανουν πουλιααν εχει κανεναν που ξερει τις περιοχες και θελει παρεα βαλλω τους σκυλλους και τις πεζινες εγω

- Γιατρός
- Full Member
ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ 2013
Δημήτρη η κάμερα είναι έτοιμηdimitris savva έγραψε:Να πεσουν ορτυκια με το καλο και να σου διξουμε τοπο να πηγαινεις.Εχει για ολους.Ειναι ενα απο τα δυο αγαπημενα μου κυνηγια.Γιατι περπατας, μπορεις να παεις το πρωι να βρεις λιγα και να πας το απογευμα και να βρεις πολλα.Δεν θα ξεχασω μια μερα εκανα τον ποταμο του Μ1 επαιξα ενα και οταν πηγαινα πισω ηταν γεματος ο τοπος ορτυκια.Hlias έγραψε:Παίδες οταν ρωτησα εγω πριν λιγες μερες την Θηρα μου ειπαν για λαρνακα μονο στην περιοχη σοφταδες-τερσεφανου-κιβισιλι και αυτη οχι ολοκληρη..εννα μπουν ταπελες ειπαν για να μας καθοριζουν το κομματι..εντομεταξυ ειναι μια περιοχη γεματη κοπαθκια και ξεραηλλες..τπτ αλλο..για λεμεσο εδοσαν το μοντε καπουτο, τον βουναρο, γερμασογειας, αυδημου-πισσουρι, πεντάκωμο-τρικκη και ακτη κυβερνητη-δασος αγνοουμενων.. Δυστιχως στην λεμεσσο που ειναι σε καλυτερη κατασταση απο πλευρας τοποθεσιας εν ξερω ακριβως που εν τουτες οι περιοχες και αν πιανουν πουλιααν εχει κανεναν που ξερει τις περιοχες και θελει παρεα βαλλω τους σκυλλους και τις πεζινες εγω

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Hlias
- Full Member
dimitris savva έγραψε:Να πεσουν ορτυκια με το καλο και να σου διξουμε τοπο να πηγαινεις.Εχει για ολους.Ειναι ενα απο τα δυο αγαπημενα μου κυνηγια.Γιατι περπατας, μπορεις να παεις το πρωι να βρεις λιγα και να πας το απογευμα και να βρεις πολλα.Δεν θα ξεχασω μια μερα εκανα τον ποταμο του Μ1 επαιξα ενα και οταν πηγαινα πισω ηταν γεματος ο τοπος ορτυκια.Hlias έγραψε:Παίδες οταν ρωτησα εγω πριν λιγες μερες την Θηρα μου ειπαν για λαρνακα μονο στην περιοχη σοφταδες-τερσεφανου-κιβισιλι και αυτη οχι ολοκληρη..εννα μπουν ταπελες ειπαν για να μας καθοριζουν το κομματι..εντομεταξυ ειναι μια περιοχη γεματη κοπαθκια και ξεραηλλες..τπτ αλλο..για λεμεσο εδοσαν το μοντε καπουτο, τον βουναρο, γερμασογειας, αυδημου-πισσουρι, πεντάκωμο-τρικκη και ακτη κυβερνητη-δασος αγνοουμενων.. Δυστιχως στην λεμεσσο που ειναι σε καλυτερη κατασταση απο πλευρας τοποθεσιας εν ξερω ακριβως που εν τουτες οι περιοχες και αν πιανουν πουλιααν εχει κανεναν που ξερει τις περιοχες και θελει παρεα βαλλω τους σκυλλους και τις πεζινες εγω

να ερθεις οποτε θελεις μονο που σκυλο για ορτυκια δεν εχω αλλα ξερω που τα πιανει και ως τωρα παμε καλα. 

επειρα την τσινη που εχω σημερα με την κασεττουα , εγραψε τα πουλαρκα μια χαρα αλλα εν καμνει το προγραμμα που εχω στο pc , εν δεχεται την καμεραΓιατρός έγραψε:Δημήτρη η κάμερα είναι έτοιμηdimitris savva έγραψε:Να πεσουν ορτυκια με το καλο και να σου διξουμε τοπο να πηγαινεις.Εχει για ολους.Ειναι ενα απο τα δυο αγαπημενα μου κυνηγια.Γιατι περπατας, μπορεις να παεις το πρωι να βρεις λιγα και να πας το απογευμα και να βρεις πολλα.Δεν θα ξεχασω μια μερα εκανα τον ποταμο του Μ1 επαιξα ενα και οταν πηγαινα πισω ηταν γεματος ο τοπος ορτυκια.Hlias έγραψε:Παίδες οταν ρωτησα εγω πριν λιγες μερες την Θηρα μου ειπαν για λαρνακα μονο στην περιοχη σοφταδες-τερσεφανου-κιβισιλι και αυτη οχι ολοκληρη..εννα μπουν ταπελες ειπαν για να μας καθοριζουν το κομματι..εντομεταξυ ειναι μια περιοχη γεματη κοπαθκια και ξεραηλλες..τπτ αλλο..για λεμεσο εδοσαν το μοντε καπουτο, τον βουναρο, γερμασογειας, αυδημου-πισσουρι, πεντάκωμο-τρικκη και ακτη κυβερνητη-δασος αγνοουμενων.. Δυστιχως στην λεμεσσο που ειναι σε καλυτερη κατασταση απο πλευρας τοποθεσιας εν ξερω ακριβως που εν τουτες οι περιοχες και αν πιανουν πουλιααν εχει κανεναν που ξερει τις περιοχες και θελει παρεα βαλλω τους σκυλλους και τις πεζινες εγω