Victory Νickel 32γρ και 36γρ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Victory Νickel 32γρ και 36γρ

Δημοσίευση από kypros »

Χρησιμοποιει κανεις το europa νικελ 32 πρασινο και το 36 νικελ σπορτινγκ καφε της victory? σε τι καιρο και πια η αποψη σας? ευχαριστω
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Victory nickel 32 kai 36

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

kypros έγραψε:Χρησιμοποιει κανεις το europa νικελ 32 πρασινο και το 36 νικελ σπορτινγκ καφε της victory? σε τι καιρο και πια η αποψη σας? ευχαριστω
Επροτείναν μου τζιαι μένα την 36 nickel όταν ρώτησα την άποψη για κάποια άλλα φυσίγγία. Ο χρήστης leshi cy συγκεκριμένα. Δεν έχω δοκιμάσει καμμιά από τις 2. Η 32 είναι με Α1 ενώ η 36 με Α0. Απ'ότι έχω διαβάσει γενικά μιλώντας, το Α1 ταιριάζει καλύτερα στις συνθήκες της Κύπρου. Αν είναι για την φάσσα που τα σκέφτεσαι δεν έχω ιδέα αν κάμνουν.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Κυπρο την 36 καφε την αγοραζα παλια για φασσα σε ζεστη και πρωτη μερα περδικιου μετα τις 8 σε ζεστη.την 32 την επαιζα πολυ σε περπατητο περδικι παλι στις αρχες της σεζον σε ζεστη αλλα τωρα εδω και 7-8 χρονια δεν τις δοκιμασα.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Τις 32gr NICKEL τις χρησιμοποίησα πριν 5-6 χρόνια για κυνήγι περδικιού την περίοδο των Χριστουγέννων. Ένα χαρακτηριστικό που θυμάμαι έντονα είναι ότι μετά τη βολή μπροστά από τις κάννες "χιόνιζε". Προφανώς ή επινικέλωση των σκαγιών τότε ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας που με τη βολή έφευγε. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θυμάμαι είναι ότι είχαν σημαντικό λάκτισμα για φυσίγγιο 32gr (έως ενοχλητικό για μένα). Βέβαια αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό για το καθένα μας. Εγω της χρησιμοποιούσα μετά της 11 όταν τελειώναμε από το λαγό και λόγω του ότι έλειπα τις προηγούμενες εξορμήσεις πήγαινα για περδίκια. Όσο αφορά τη φονικότητα τους, δεν θυμάμαι να είχα οποιοδήποτε θέμα αφού χτύπησα δύσκολα περδίκια αυτές τις 4-5 εξορμήσεις. Συνοψίζοντας, το τι αποκόμισα εγώ από αυτό το φυσίγγιο είναι ότι δεν είναι το φυσίγγιο που θα το προτείνεις και στους φίλους σου.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Την 36 γρ την χρησιμοποιει ο πατερας μου για χρονια ω πρωτο φυσιγγιο με το οπλο του, ενα Marochi σπορτινγκ, με παρα πολυ καλα αποτελεσματα, σε ολες τις συνθηκες.

Εμενα , αν και κτυπησα πολυ ψηλα πουλια μαζι της στην φασσα, γενικα δεν μου αρεσει, γιατι τις βρηκα να εχουν αρκετα δυνατο λακτισμα.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Την 36g την χρησιμοποιουσα κατα τα πρωτα μου βηματα στο κυνηγι με πολυ καλα αποτελεσματα. 8υμαμαι πρωτη κυριακη απο το πρωι και με ζεστο καιρο ητανε θεριστικη αν και σχετικα απειρος τοτε. Για ενα διαστημα ολοι η παρεα την χρησιμοποιουσε. Στη συνεχεια αλλαξαμε φυσσιγια, και ετσι εμεινε πισω στις επιλογες αφου αντικαταστη8ηκε απο την βικτορυ την ασπρη σε 8εμα αποδοσησ. πριν χρονια ομως.

Για την 32 νικελ δεν την εχω δοκιμασει ποτε μου.
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

κύριος την 36 καφέ χρώμα
έχει αρκετά χρονια που την χρησιμοποιώ
κάποτε έβαζα στην μια κάννη αυτή και στην άλλη την 35 gr άσπρη

νομίζω αποδίδει καλύτερα μετά το πρωινό κατά την περίοδο του ενδημικού

ποτε δεν την δοκίμασα τον αύγουστο

την 32 gr πράσινη την χρησιμοποιά πολλά χρονια ο πατέρας του συντρόφου απόγευμα στο ενδημικό
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
G.nicolaou
Full Member

Δημοσίευση από G.nicolaou »

ΤΙΝ 32 6NO ΕΠΕΞΑ ΤΙΝ ΠΕΡΣΗ ΣΤΙ ΦΑΣΣΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ . 4 ΠΟΥΛΙΑ ΤΕΛΙΑ ΣΚΩΤΟΜΕΝΑ / DT10. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΔΕΝ ΕΚΑΜΝΕ.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εγώ παίζω πολύ την 36 σε φασσα και λαγό πέρδικα είναι η σταθερή μου χαρτουτσια κάποτε βάζω και 2 μέσα στο όπλο μπορεί να έχει λάκτισμα στην ζέστη αλλά με βάση τη λογική στον Ζεστό καιρό το νικελ δεν αλλοιώνεται διατηρεί την σφαιρικοτητα και την ομοιόμορφη κατανομή και τον χειμώνα δεν έχει ιδιαίτερο λάκτισμα
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

Re: Victory Νickel 32γρ και 36γρ

Δημοσίευση από leshi cy »

για σας κοπελια

για την 32 νικελ 8ελει ηλιο και να εχει υγρασια χαμε , μολισ φκει ο ηλιοσ μεχρι να ζεστα8ει καλα και μετα τιν βροχη αν φκαλει ηλιο εν πολλα καλη!

36 νικελ για μενα ειναι απο τα πιο συγκεντροτικα φυσιγγια που εχο πε3ει αν εισαι πασ το πουλι δυσκολα χανεται!!
8ελει ζεστη , αλλα δεν τιν εχο δοκιμασι απο το πρωι καμια φορα!
στο κυνηγη τισ φασσας για μενα ειναι και οι 2 απαραιτητες!

παντωσ δοκιμαστε τιν 36 σε αποσταση 50 μ και 8α εντυπωσιαστητε απο τιν κατανομη της :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”