ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
635marios
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από 635marios »

πρωτη εξορμηση επαιξα 7 φασεσ και ενα τρυγονι .δευτερη εξορμιση 5φασεσ και ενα τρυγονι .τα πουλια ηταν ολα νεκρα .κανενα κουτσοφτερο κανενα γεματομενο . Το οπλο μου beretta 687 silver pigeon V .αυλουσ 18.4 τσιοκ 3-1 και φυσιγκιο ολυμπια Quick 30 γραμαρια νουμερο 6 .οι περισοτερεσ βολεσ λογω ποστου ηταν .35μετρα και κατι παρα πανω .ειμαι απολυτα ευχαριστημενοσ με το οπλο μου και μπορω να πω με αφησε αφωνο με καποιεσ βολεσ .δεν λεω οτι δεν εχει αλλα οπλα και καλυτερα απο το δικο μου .σιγουρ υπαρχουν .το αγορασα τελευταια και εχω μεινη παρα πολυ ευχαριστημενοσ .τρια πραγματα να προσεξετε και ολα τα οπλα σκοτωνουν1 Δυοφθαλμη σκοπευση 2 Το οπλο να καθετε καλα στον ωμο και στο ζυγοματικο και3 Προσκοπευση .χωρισ αυτα τα τρια θα γινει το κυνηγι απο χαρα απογοητευση θα αλαζετε οπλα συνεχια καθωσ θα σασ φταινε και καθε τοσο τα φυσιγκια .και καποιεσ φορεσ που θα ειναι λιγεσ τα θυραματα θα ειναι ζωντανα γιατι δεν τα τουφεκισατε σωστα και τα περιφεριακα σκαγια δεν διδουν θανατιφορο αποτελεσμα .ολα τα οπλα σκωτονουν και σιγουρα και τα Beretta .
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΑΡΙΕ..ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ(3.500),ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ,30" Κ.Λ.Π.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ...ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!

ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...ΤΟ BERETTA ULTRA LIGHT ΜΕ 2.800. ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ,ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ,ΟΡΤΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΤΙΚΟ ΑΜΑ ΤΥΧΗ.
Ωραίος!! Το ultra light είναι φοβερό για το πολύωρο περπατητό κυνήγι. Ήταν και ένα από τα όπλα όπου οταν το επώμισα είχε το καλύτερο κλείδωμα στον ώμο μου. Με φόβισε το βάρος του όμως γιατί ήταν αρκετά ελαφρύ και εγώ έψαχνα ένα όπλο για γενικό κυνήγι γιαυτό πήρα το S ως μια μέση κατάσταση από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος! !

Καλή συνέχεια φίλε μου!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

SilverPigeonS έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΑΡΙΕ..ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ(3.500),ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ,30" Κ.Λ.Π.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ...ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!

ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...ΤΟ BERETTA ULTRA LIGHT ΜΕ 2.800. ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ,ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ,ΟΡΤΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΤΙΚΟ ΑΜΑ ΤΥΧΗ.
Ωραίος!! Το ultra light είναι φοβερό για το πολύωρο περπατητό κυνήγι. Ήταν και ένα από τα όπλα όπου οταν το επώμισα είχε το καλύτερο κλείδωμα στον ώμο μου. Με φόβισε το βάρος του όμως γιατί ήταν αρκετά ελαφρύ και εγώ έψαχνα ένα όπλο για γενικό κυνήγι γιαυτό πήρα το S ως μια μέση κατάσταση από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος! !

Καλή συνέχεια φίλε μου!
O μόνος λόγος που εν πιάνω ουλτρα λαιτ είναι γιατί το όπλο μου κάμνω το ματσούκα κάποτε του βοσκού να φκω κανένα οχτο και φοουμε αμπα και τσακίσει που τη μέση:) ιντα σκεφτουμε να επιαννα τριανταρι να κουμπω πάνω του να πναζω:) πάντα αστιευομενος α :D
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

γεια σας και απο μενα φιλοι μου

εγω λογω περιορισμενου χρονου πηγα στον ιδιο τοπο της πρωτης κυριακης. λιγοτερα τα πουλια... αλλα και παλι μερικοι κυνηγοι νομιζουν οτι κρατουν g3Α3 και προσπα8ουν ανουσια και ασκοπα να κτυπησουν τις φασσες απο αποσταση περαν των 50-60 μετρων...με αποτελεσμα εκει που πανε να χαμηλωσουν και να μπουν εντος βολης να γυριζουν πισω...και εγω να μενω απλα 8εατης. τελικο αποτελεσμα 1 φασσα ,3 κοραζινους και 1 κατσικορωνα. τους κοραζινουσ με το nickel victory το καφε.....και τα αλλα 2 πουλια με rc4 serie oro fibre 7 no μεχρι της 11.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

:roll:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

πολύ down σε βλέπω φίλε Σωτήρη...??? Αν είναι για τις φάσσες μην μου στεναχωριέσε θα έχει pay back το χειμώνα :evil:
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

canastas έγραψε:πολύ down σε βλέπω φίλε Σωτήρη...??? Αν είναι για τις φάσσες μην μου στεναχωριέσε θα έχει pay back το χειμώνα :evil:
ασε φιλε δεν την παλευω μακαρι να ηταν το κυνηγι ....
παντρευεται ο Αρτεμης !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:
canastas έγραψε:πολύ down σε βλέπω φίλε Σωτήρη...??? Αν είναι για τις φάσσες μην μου στεναχωριέσε θα έχει pay back το χειμώνα :evil:
παντρευεται ο Αρτεμης !
Πόσο καιρό είσαστε μαζί Σωτήρη ;
Θα πάρει και αυτός σιδερένια ;;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:
παντρευεται ο Αρτεμης !

Φημες......
Γιατρε μου εγω μπορει να παρω σιδερενια... καποιοι αλλοι θα παρουν real leather.... :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
παντρευεται ο Αρτεμης !

Φημες......
Γιατρε μου εγω μπορει να παρω σιδερενια... καποιοι αλλοι θα παρουν real leather.... :lol:
;) :lol:
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”