Κάμερα για το κυνήγι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: Κάμερα για το κυνήγι

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

marinos.a έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:εγω επιασα την αυτη http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 1145768109 ;)
Έχεις κανενα βιτεουδιν να δούμε?
μόλις έρθει γιατί σήμερα την παράγγειλα
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Ασχολείσαι και με ψαροντουφεκο?

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re:

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

marinos.a έγραψε:Ασχολείσαι και με ψαροντουφεκο?

Εχω φίλε αλλα παω μια με 2 φορές τον χρόνο όταν δεν εχει κυνιγι
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: Re:

Δημοσίευση από πανικος »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:

φιλε ανδρεα το feedback του πωλητη το ειδες?ειναι 97,7 που σημαινει δεν ειναι και τοσο καλος πωλητης ελπιζω να σου στειλει αυτο που παραγγειλες χωρις προβληματα.για οσους δεν γνωριζουν το feedback ειναι αυτο που πρεπει να κοιταμε στις αγορες απο ebay και οχι την τιμη πρωτα.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Re: Re:

Δημοσίευση από Γιατρός »

πανικος έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:

φιλε ανδρεα το feedback του πωλητη το ειδες?ειναι 97,7 που σημαινει δεν ειναι και τοσο καλος πωλητης ελπιζω να σου στειλει αυτο που παραγγειλες χωρις προβληματα.για οσους δεν γνωριζουν το feedback ειναι αυτο που πρεπει να κοιταμε στις αγορες απο ebay και οχι την τιμη πρωτα.
Eϊναι άριστο για τα δεδομένα του ebay
Ένας αγοραστής να σου πετύχει λάθος να μην ξέρει τι ήθελε ή να σου στείλει ότι έχει το Α ή Β πρόβλημα ή εν μεταχειρισμένο ενώ είανι καινούργιο και έφαστην
Το Feedback τώρα χωρίζεται σε 5 μέρη?μπορεί να άργησε να παραδώσει κτλ
Μπορείς να κάνεις κλικ στο αρνητικό μέρος και να δεις το πρόβλημα το συγκεκριμένο
Σε 12 μήνες χάνεται το αρνητικό feedback
Εξαρτάται και πόσο όγκο πουλάς κτλ
Γενικά το 97,7 είναι πολύ καλό

Φιλικά
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Τελικα ειναι η εξεληξη της τεχνολογιας που μας καμνει να θελουμε να εχουμε μια απο αυτες τις καμερες ή μηπως και το γεγονος πως οι κυνηγετικες συγκινησεις περιοριστηκαν και θελουμε αν κ οταν μας τυχει να μπορουμε να αποθανατησουμε την στιγμη...
Παλια λογω τ οτι ειχες πολλες ευκαιριες κ το μυαλο ηταν γεματο δεν μπαιναμε καν στο κοπο ουτε για φωτογραφια..
Τελικα ειναι η τεχνολογια ή οχι που μας κανει να θελουμε να εχουμε αυτες τις στιγμες...;;;
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

φιλε μου για μενα η απάντηση ειναι καθαρή σιωνι

η χαρα του κυνηγιού ή του ψαρέματος ειναι η στιγμη της σύλληψης. Με τη κάμερα μπορείς να ζεις εκεινη τη στιγμη όσες φόρες θέλεις.

Το Σάββατο εχτύπησα ενα ψαρι και κατέγραψα τη σκηνή. Ξέρει πόσες φορές το είδα ως τωρα;;;

Εχει καιρό που εχω τούτη τη μανία. To πρώτο μου υποβρύχιο βιτεο το εβαλα το γιουτουμπ το 2008
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Η δικη μ απαντηση εν πολλα κοντα σε κεινη του Πανικου..αλλα κ τουοτο π λεεις κ συ Μαρινο..
Μειωθηκαν οι κυνηγετικες στιγμες κ οι συλληψεις κ γιαυτο θελουμε να εχουμε τις εχουμε οταν τυχουν να τις εχουμε για να θυμομαστε..επισης κατι ακομα..κυνηγι δεν ειναι μονο η καρπωση αλλα κ η παρεα κ οι στιγμες μαζι της π κ κεινες τις θελεις..προσωπικα μακαρι να ειχα αποθανατησει παλιες καλες στιγμες με ανθρωπους που αγαπησα κ αγαπω που για διαφορους λογους δεν μπορω πλεων να ξαναζησω..
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Εγώ ψάχνω μια κάμερα την οποία κυρίως θα την χρησιμοποιώ σε κυνήγι λαγού. Σε τέτοια πλάνα το φόντο πίσω θα είναι σκούρο και θα είναι πιο δύσκολο χωρίς zoom να δεις το λαγό σε σχέση με τα πλάνα των φασσών έστω και αν είναι πιο μεγάλο θήραμα. Χωρίς να είμαι καθόλου γνώστης από κάμερες και τα τεχνικά τους στοιχεία αμφιβάλω αν μια action camera μπορεί να με καλύψει αφού καμία (εκτός μια) δεν σχεδιάστηκε για μας. Όλες έχουν ευρυγώνιο φακό και δεν έχουν zoom, που δυσκολεύει πολύ τη θέαση του βίντεο αν το θήραμα βρίσκεται πέραν το 30 μέτρων. Δηλαδή αν βρω μια κανονική μικρή κάμερα (όπως η Hyundai Elegance HD Camcorder ή η Toshiba Camileo B10) και βρω τρόπο να την στερεώσω κάπως στο καπέλο δεν θα είναι καλύτερα παρά να πάω για action camera. Θα την έχω μόνιμα με 1-2 κλικ zoom έτσι το θήραμα όταν θα πυροβολώ θα είναι πιο κοντά..

Σίγουρα δεν είναι αδιάβροχες όπως σχεδόν όλες οι action cam αλλά σιγά ας μην την χρησιμοποιήσω μια μέρα που θα βρέχει άλλωστε η χρήση της θα είναι μόνο για το κυνήγι. Επομένως, ποιος ο λόγος να πάω σε action cam αφού είναι πιο ακριβές γιατί περιλαμβάνουν μαζί και ένα πακέτο με παρελκόμενα που στην ουσία αν την θέλουμε μόνο για κυνήγι μας είναι άχρηστα.
Εσείς που σίγουρα οι πλείστοι έχετε πιο προχωρημένες γνώσεις απο μένα, εν καλά που το σκέφτομαι έτσι ή έχω λάθος;

Αν έχει κάποιος ας ανεβάσει να δούμε και κάποιο βίντεο με κυνήγι με action camera που να έχει λαγό μέσα και φόντο το έδαφος και όχι τον ουρανό θα μας βοηθήσει αρκετά εμάς που ψάχνουμε κάμερα για λαγοκυνήγι.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Καθε πραμα για τη δουλειά του και η actioncams για το action Τάσο μου.

Αν εξαιρέσουμε το βαρος που ειναι τεράστιος παράγοντας μια actioncam εχει μεγαλύτερο πεδίο όρασης για να μπορει να καταγράφει δραση σε ενα ευρύ πεδίο και να προσομοιώνει το πεδιο όρασης του ανθρώπου. Μια κανονική κάμερα και με ζουμ (ενα θέμα ειναι και ο χειρισμός του) θα καταγράφει ενα πολύ μικρο πεδιο με αποτέλεσμα να ειναι δύσκολο να καταγράψεις ολο το περίγυρο και πολλες φορές ακόμα και το ίδιο το θήραμα.

ΟΚ δεν λεω μπορει 170 μοίρες να ειναι πολλή αλλα σίγουρα δεν πρέπει να πέφτει κατω απο 140 ιδικά αν ειναι στο καπέλο και οχι στο οπλο.

Ακομα, μια ειδικευμένη κάμερα (μιλω για την δική μου) ειναι κατασκευασμένη για να μπορείς εύκολα να την χειριστείς ακομα και αν φορείς γάντια. Η δικη μου εχει μονο ενα μεγάλο κουμπι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”