ZAMBERLAN
-
- Full Member
ZAMBERLAN
ΠΑΙΔIA ΕΧΩ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΒΥΛΑ ZAMBERLAN ΜΟΝΤΕΛΟ 519 DAKOTA GT RR ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΤΟ SIZE ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 47 ΑΛΛΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ-ΕΝΑΜΙΣΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΑ SIZE ΤΟΥΣ! TO ΑΓΟΡΑΣΑ 299 US$.
TA ΔΙΝΩ 200ΕΥΡΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΒΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
ΚΥΠΡΟΣ 99578453
ΚΥΠΡΟΣ 99578453
- tracker686
- Full Member
Re: ZAMBERLAN
βαλε φωτο φιλε μου να τα δω και να σου πωn3ktar έγραψε:ΠΑΙΔIA ΕΧΩ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΒΥΛΑ ZAMBERLAN ΜΟΝΤΕΛΟ 519 DAKOTA GT RR ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
ΚΥΠΡΟΣ 99578453
-
- Full Member
Τη φωτογραφία τι να τη κάνεις.Πρώτα ρώτα στη τράπεζα πόσο ευρώ είναι τα 300 δολλάρια.
Έτσι είναι,..άν έτσι νομίζετε...../Λουίτζι Πιραντέλλο
- tracker686
- Full Member
210 euro απλα να τα δουμε ρε Ναριταρα!!NARITAPA έγραψε:Τη φωτογραφία τι να τη κάνεις.Πρώτα ρώτα στη τράπεζα πόσο ευρώ είναι τα 300 δολλάρια.
-
- Full Member
φιλε μου προσπαθησα να βαλω φωτο αλλα δεν τις φορτωνει το συστημα,δεν ξερω αν κανω και κατιwinchester έγραψε:210 euro απλα να τα δουμε ρε Ναριταρα!!NARITAPA έγραψε:Τη φωτογραφία τι να τη κάνεις.Πρώτα ρώτα στη τράπεζα πόσο ευρώ είναι τα 300 δολλάρια.
λαθος. Αν θελεις φωτογραφιες μπορω να σου τις στειλω με e-mail αν θες πολυ ευχαριστως.
Επισης στο google αν βαλεις τα στοιχεια των αρβυλων που εγραψα πιο πανω θα βρεις οτι θες!
-
- Full Member
admin βρηκα τις φωτογραφιες για τις μποτες που λεει ο φιλοσ και προσπαθω να τις ανεβασω...την μετατρεπω σε web large 640χ480 και οταν πατω υποβολη μου βγαζει με κοκκινα γραμματα το μηνυμα ειναι μικρο/.....
ποιο το λαθος??αφου και στις προηγουμενες φωτογραφιες που ανεβασα το ιδιο εκανα..
ποιο το λαθος??αφου και στις προηγουμενες φωτογραφιες που ανεβασα το ιδιο εκανα..
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
φίλε κάμε το web small δώστου και όνομα γράψε κάτι στον τίτλο και στον χώρο μυνήματος και θα σου το ανεβάσει αλλιώς στείλε μου το μαιλ να το ανεβάσω εγώdangerous έγραψε:admin βρηκα τις φωτογραφιες για τις μποτες που λεει ο φιλοσ και προσπαθω να τις ανεβασω...την μετατρεπω σε web large 640χ480 και οταν πατω υποβολη μου βγαζει με κοκκινα γραμματα το μηνυμα ειναι μικρο/.....
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
mpotes
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
mpotes1
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Αυτες ακριβως ειναι οι μποτες.
Αν ενδιαφερεται καποιος τα στοιχεια μ τα εδωσα ποιο πανω.
Ειναι μποτες που θα σε βγαλουν ανετα 4-5 σεζον. Εχει ο Πατερας μου την ιδια μαρκα αλλα μοντελο
που δεν κυκλοφορει πλεον, για 6 συνεχομενες σεζον και κυνηγουμε μονο πιτσιλια! που η μορφολογια του εδαφους ειναι σκληρη!
Αν ενδιαφερεται καποιος τα στοιχεια μ τα εδωσα ποιο πανω.
Ειναι μποτες που θα σε βγαλουν ανετα 4-5 σεζον. Εχει ο Πατερας μου την ιδια μαρκα αλλα μοντελο
που δεν κυκλοφορει πλεον, για 6 συνεχομενες σεζον και κυνηγουμε μονο πιτσιλια! που η μορφολογια του εδαφους ειναι σκληρη!