ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ν'ΑΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΑΘΩ

ΦΙΛΕ RAI ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ? :o

ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ :D
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟ ΝΙCK NAME ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!
Σόλων μου έχουμε άλλο άρρωστο φάσσας με nick name! Τις παίζεις με fair αλλά το nickname σου σταθερό! !!! Πάντως φίλε συγχαρητήρια φαίνεται να έκανες πολύ καλή επιλογή στο όπλο από τις επιδόσεις σου! !
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Φίλε Ραι με μπερεττα 686E sporting 18.4 avloi να μου πεις εν το όπλο μου εν στέκει γιατί κατέβασα 2 μεσοουρανες τζαι τζινοι που είδαν τις σιεπεθκιες μου εσταυροκοπιουνταν εν εχο κανένα παράπονο που το όπλο φτεει τζαι τζινος που το κρατά κάποτε:) τζαι οι χαρτουτσιες τζαι ο καιρός σαν στην Πάφο δαπανω που ειμασταν άλλαζε κάθε 10 λεπτά ο αέρας
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Εν αφεικατε φασσα νε πετάση πεθκιά αφου οπιο ρωτήσεις την πρώτη κυριακή επεξε φασσές!!! Εγω είμαι ύπερ ευχαριστιμένος κτυπισα 10 το πρωί τζε βρικα τις 8 , τζε 6 το απογευμα βρικα τις 5 τζε το πρώτο τριγωνι τις χρονιάς ολέ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Χθές γνωρίζοντας ότι οι φάσσες θα εξαφανιστούν απο τα πλείστα πόστα ήμουν μεταξύ ψαρέματος και κυνηγίου , τελικά αφού δέν ένρισκα κανενα να με συντροφέυσει στο ψαροντούφεκο πήγα ένα περίπατο κοντά στην Λεμεσό για κανένα φιλικουτούνι.Έπαιξα 5 εκ των οποίον τα 3 ήταν σε αρκετά μεγάλες αποστάσεις κυρίως με MIRAGE 30 αν και το συγκεκριμένο θήραμα είναι αρκετά ΄τσελεφό'
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

RODOSTHENIS έγραψε:Εν αφεικατε φασσα νε πετάση πεθκιά αφου οπιο ρωτήσεις την πρώτη κυριακή επεξε φασσές!!! Εγω είμαι ύπερ ευχαριστιμένος κτυπισα 10 το πρωί τζε βρικα τις 8 , τζε 6 το απογευμα βρικα τις 5 τζε το πρώτο τριγωνι τις χρονιάς ολέ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Δωροσθένη μα εν με πύραυλο που τις κτύπησες ; :shock:
έκαμες τις μάτσιες ;)
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:
Artemis G. έγραψε:Γεια σας ρε στρινιαρηδες.... :lol: :lol:
Εγω σημερα επεστρεψα απο τις διακοπες μου...εν αντεξα και επια λιο το απογευμα αλλα τιποτε...
Υγεια ομως... ρε 129 στην δευτερη φωτο προς τα κατω τι εν τζινο το λαιμουι ? Εν τα ψιλα που λαλουμε ?
Φιλε Αρτεμη δεν καταλαβενω τι λες , βλεπεις παρεσθησεις !!!
Α ρε γατακι.... ενα μου καμεις και την παπια....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Γιατρός έγραψε:
RODOSTHENIS έγραψε:Εν αφεικατε φασσα νε πετάση πεθκιά αφου οπιο ρωτήσεις την πρώτη κυριακή επεξε φασσές!!! Εγω είμαι ύπερ ευχαριστιμένος κτυπισα 10 το πρωί τζε βρικα τις 8 , τζε 6 το απογευμα βρικα τις 5 τζε το πρώτο τριγωνι τις χρονιάς ολέ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Δωροσθένη μα εν με πύραυλο που τις κτύπησες ; :shock:
έκαμες τις μάτσιες ;)
Γιατρέ μου, τα φυσσιγια που ρινο εν ΚΚΚOLUMBIA, esistisen m ta enas filos Sotyris mas !!!! :lol: :lol: :lol: Tο μόνο προβλημα που έχο είναι οτι σακατευκουνται τα παραπάνω πουλία!!!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Artemis G. έγραψε:Γεια σας ρε στρινιαρηδες.... :lol: :lol:
Εγω σημερα επεστρεψα απο τις διακοπες μου...εν αντεξα και επια λιο το απογευμα αλλα τιποτε...
Υγεια ομως... ρε 129 στην δευτερη φωτο προς τα κατω τι εν τζινο το λαιμουι ? Εν τα ψιλα που λαλουμε ?
Φιλε Αρτεμη δεν καταλαβενω τι λες , βλεπεις παρεσθησεις !!!
Α ρε γατακι.... ενα μου καμεις και την παπια....
φιλε μου εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι λες...
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Sergios έγραψε:Φίλε Ραι με μπερεττα 686E sporting 18.4 avloi να μου πεις εν το όπλο μου εν στέκει γιατί κατέβασα 2 μεσοουρανες τζαι τζινοι που είδαν τις σιεπεθκιες μου εσταυροκοπιουνταν εν εχο κανένα παράπονο που το όπλο φτεει τζαι τζινος που το κρατά κάποτε:) τζαι οι χαρτουτσιες τζαι ο καιρός σαν στην Πάφο δαπανω που ειμασταν άλλαζε κάθε 10 λεπτά ο αέρας
χτες κυνηγουσαμε με τον φιλο Rai και εναν γνωστο ηθοποιο
λιγο πρην το Τελος της εξωρμησης ακουω τον Rai να χειροκροτα και μια φασσα να φευγει σε τεραστεια αποσταση απο εμας ... ενα πυροβολισμο πισω απο αυτην και η φασσα σε τρομερη αποσταση απο τον Rai να πεφτει επιτοπου ! ακουγωντας τον Rai "ΣΩΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΑ BERETTA???"
Ηταν η ωρα που θα φευγαμε και ετσι κατεβικα και εγω μαζι του βρηκαμε το πουλι ζωντανο και αφου ο Rai το επνιξε το εβαλε στο γιλεκο και πηγαμε στο καφενειο του χωριου οπου και αφησε το γιλεκο στην πισω μαξιλαρα του αυτοκινητου μου!
Μετα απο κανενα 2ωρο ξαναμπενουμε στο αυτοκινητο για να φιγουμε και τοτε .... η φασσα ολοζωντανη αρχησε να χτυπα στα παραθιρα :lol: ο Rai να προσπαθα να την πιασει και ολοκληρος ο καφενες του χωριου να περνει ματι 2 μαλακες που παρολιγο να τους φυγει η φασσα που μεσα στο ψυγειο :lol: :lol: :lol: :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:
Sergios έγραψε:Φίλε Ραι με μπερεττα 686E sporting 18.4 avloi να μου πεις εν το όπλο μου εν στέκει γιατί κατέβασα 2 μεσοουρανες τζαι τζινοι που είδαν τις σιεπεθκιες μου εσταυροκοπιουνταν εν εχο κανένα παράπονο που το όπλο φτεει τζαι τζινος που το κρατά κάποτε:) τζαι οι χαρτουτσιες τζαι ο καιρός σαν στην Πάφο δαπανω που ειμασταν άλλαζε κάθε 10 λεπτά ο αέρας
χτες κυνηγουσαμε με τον φιλο Rai και εναν γνωστο ηθοποιο
λιγο πρην το Τελος της εξωρμησης ακουω τον Rai να χειροκροτα και μια φασσα να φευγει σε τεραστεια αποσταση απο εμας ... ενα πυροβολισμο πισω απο αυτην και η φασσα σε τρομερη αποσταση απο τον Rai να πεφτει επιτοπου ! ακουγωντας τον Rai "ΣΩΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΑ BERETTA???"
Ηταν η ωρα που θα φευγαμε και ετσι κατεβικα και εγω μαζι του βρηκαμε το πουλι ζωντανο και αφου ο Rai το επνιξε το εβαλε στο γιλεκο και πηγαμε στο καφενειο του χωριου οπου και αφησε το γιλεκο στην πισω μαξιλαρα του αυτοκινητου μου!
Μετα απο κανενα 2ωρο ξαναμπενουμε στο αυτοκινητο για να φιγουμε και τοτε .... η φασσα ολοζωντανη αρχησε να χτυπα στα παραθιρα :lol: ο Rai να προσπαθα να την πιασει και ολοκληρος ο καφενες του χωριου να περνει ματι 2 μαλακες που παρολιγο να τους φυγει η φασσα που μεσα στο ψυγειο :lol: :lol: :lol: :lol:
Σωτήρη ήρθε πάλι στην Κύπρο ο Jack Nicolson?Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 26 Αύγ 2013, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”