ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ/TAXA» ΟΠΛΟΥΡΓΟΥΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vas.vas
Full Member

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ/TAXA» ΟΠΛΟΥΡΓΟΥΣ

Δημοσίευση από vas.vas »

Καταλαβα φιλε , ηταν ποιοτικα ανωτερη η επιδιορθωση , τα ιδια επαθα τζιε εγω και δεν εξαναπατησα στο μαγαζι του , ασε που μετακομισε μακρυα που την περιοχη μου
Fanos
Full Member

Δημοσίευση από Fanos »

Fanos έγραψε:
Fanos έγραψε:Γεια σας Παιδες.

Επειδη ψαχνω για οπλουργο εμπιστοσύνης, εχετε καποιον να μου προτεινετε για Λευκωσία?
Αλλη μια φορα που χρειάστηκα και το πήρα, σε εναν γνωστό μαλιστα, εχασα πάσα ιδέα.
Τελικά χρειαζομαι οπλουργο, για το οπλο του πατερα μου. Καποιον να μου προτεινε για Λευκωσία?
Fanos
Full Member

Δημοσίευση από Fanos »

Fanos έγραψε:
Fanos έγραψε:
Fanos έγραψε:Γεια σας Παιδες.

Επειδη ψαχνω για οπλουργο εμπιστοσύνης, εχετε καποιον να μου προτεινετε για Λευκωσία?
Αλλη μια φορα που χρειάστηκα και το πήρα, σε εναν γνωστό μαλιστα, εχασα πάσα ιδέα.
Τελικά χρειαζομαι οπλουργο, για το οπλο του πατερα μου. Καποιον να μου προτεινε για Λευκωσία?
Αν μεν θέλετε να κάμετε διαφήμιση στείλτε μου προσωπικό μήνυμα.
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

Στην Λαρνακα συναδελφε οπλουργειο του Γιωργου Σιεκκερη. Ειναι και καταστημα οπλων μαζ ιμε τον Πετρο που φερνει την Rottweil. 99389902/99721110
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Μόλιςέκαμα νέο θέμα για το μέτρημα και εν το στραοθηκα τουντο θέμα έχει κανένα που μπορεί να μετρήσει εμένα και το όπλο μου και να μου πει τι ρύθμιση θέλει? Πάνω κάτω παραπάνω η λιγότερη κλίση?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”