ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από πανικος »

καλυτερα απο την πρωτη μερα σημερα 5 φυσιγγια 5 πουλια 2 φασσες 1 φιλικουτουνι 2 κοραζινους εγω,2 φασσες ο ενασ φιλος και 1 φασσα 1 φιλικουτουνι ο αλλος :D απο ολα τα πουλια απολαυσα τους κοραζινους :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Αμαν περνα του πλασματου...σημερα αν κ ειχε πιο πολλα πουλια δεν κοντευκουνταν..μια ευκαιρια που ειχαμε ξυφτερισαμε..ρεφαρε ο απολλων το καλο!
Τωρα μαχουμαστε περκει γινουμε χωρκανοι..!
Γεια σου συμπεθερα!
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Σήμερα 100% επιτυχία στα φυσίγγια και τις βολές! :D 2 φυσίγγια,1 φάσσα και ένα κοράζινο όπου και για μένα ο ο κοράζινος ήταν η απόλαυση! Πρώτη φορά κτύπησα πουλί σε τέτοιο ύψος και με τόσο δυνατό σκότωμα. Ερχόταν σε ύψος που δύσκολα σηκώνεις όπλο και είπα να δοκιμάσω το φυσίγγιο που είχα στην δεύτερη. Beretta extreme 36gr. 6no. Σίγουρα θα ήταν πάνω από 50 μ. Για να καταλάβετε είδα και άκουσα την καθυστέρηση του κτυπήματος των σκαγιών λόγω του υπερβολικού ύψους. Βολή και σχεδόν μετά από δευτερόλεπτο το κτύπημα στο πουλί. Έβγαλε και μια φωνή "κραααα" ήταν η τελευταία του καημένου! Επειδή μου έκανε εντύπωση η βολή κατέβηκα το βουνό και τον βρήκα. 3 κτυπήματα διαμπερή στο κορμό, κομμένο πόδι και σπασμένες και οι δύο φτερούγες. Το choke ήταν 2 αλλά η επιτυχία της βολής ήταν στην ομαλή επόμιση, κατανόηση της ταχύτητας του πουλιου, σωστή προσκόπευση και όχι σταμάτημα της κίνησης μετά την βολή. Η βολή ήταν κέντρο και γιαυτό έπεσε το πουλί!

Όπως και να έχει δεν σημαίνει τώρα πως θα κτυπώ όπου βλέπω. Τα 35μ. είναι το όριο εμένα και του όπλου μου.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

axerkwtis έγραψε:Αμαν περνα του πλασματου...σημερα αν κ ειχε πιο πολλα πουλια δεν κοντευκουνταν..μια ευκαιρια που ειχαμε ξυφτερισαμε..ρεφαρε ο απολλων το καλο!
Γεια σου συμπεθερα!
αισμέ να παίζω εγώ τις φάσσες και εσύ παίξε τις "μιτσιες" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: είχε πολλά πουλια σήμερα είδα τουλάχιστον 120 πουλια και αλλα δυστυχώς δεν πέρασαν από τα πόστα μας και κύριος ήταν ψιλές δεν πειράζει ευτυχώς καταφέραμε και παίξαμε λίγες
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Φιλε απολλονιάτη το λίες αλλοι μεταφράζουν το που 10 και πάνω άλλοι που 20 και άλλοι που 2 :lol: :lol:
Εσύ σε τι κατηγορία ανοίκεις??
εγω σήμερα ενα καλλίτζι πάνω σε μια φασσα, ποτζίνες που λαλείς μα εν επεσε?? :lol: :lol:
και ενα τρυγωνι που χαζίρι να δώκει πάνω μου,εξίπασε με αλλά μπήκε στην τσάντα! :)
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

APOLLON_1 έγραψε:
axerkwtis έγραψε:Αμαν περνα του πλασματου...σημερα αν κ ειχε πιο πολλα πουλια δεν κοντευκουνταν..μια ευκαιρια που ειχαμε ξυφτερισαμε..ρεφαρε ο απολλων το καλο!
Γεια σου συμπεθερα!
αισμέ να παίζω εγώ τις φάσσες και εσύ παίξε τις "μιτσιες" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: είχε πολλά πουλια σήμερα είδα τουλάχιστον 120 πουλια και αλλα δυστυχώς δεν πέρασαν από τα πόστα μας και κύριος ήταν ψιλές δεν πειράζει ευτυχώς καταφέραμε και παίξαμε λίγες
ατε ρε πετρο εβαλες τον μιτσι μπροστα να του εβρεις το ετερο του ημιση και θολωσε ο νους του.εν ια αυτο τζε εν ειναι σε φορμα :lol: αλλη εξορμηση θα τον παρω μαζι μου να τον τυλιξω με τον ττορο να βρει τν φορμα του :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

3 πουλακια σημερα για μενα, αν και μπορουσαν να ηταν και τα διπλασια αλλα ηρθεν ο (ΤΟΠΑΚΑΣ) κατα της 8 με την τετρατροχη και το οπλο στην σελα οπως τον κλιντ ιτσγουτ και εκατσε ακριβως μπροστα μου μες την απαγορευμενη
και οταν του το επισημανα μου απαντησε με βαρετη και πολλα ανδρικη φωνη .. εν να μας πεις που να σταθουμε μες το χωρκο μας .
Αλλα εφκαλα τον σκασμο τζε αφησα τον ,οπως κανω με τον καθε αμπαλατο τα τελευταια 8 χρονια που εχω οικογενεια .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

emenan exalasan ta sxedia mou pou to proi me mian alergia tis mikris skilitsas sto kollaro scalibor.
Apotelesma amesi metafora sto ktiniatro.

Epistrefontas omos eprepe na fero ta milia mou.
Etsi vrika to pio kalo posto gia ekeini tin ora.
Stathika exo pou ton thalamo tou psigeiou.
Ekamnan perasma poulia kai trixota.
Ktipisa sto apse svise 1 kilo trixoto ,(xoirino) kai 4 poulakia :)

ta afina na peftoun apeutheias pano stin gradella.
Oi xartoutsies mou itan gemismenes me sos apo moustarda, eleiolado, lemoni kai alati, kai eixan skagia me ntomatoulla, piperaki kai kremidaki pou diperasan ola ta kairia simeia tou xoirinou.vrikan ola sto kalitero simeio, to flamatzeri :)

milo sas etsi kinigi, ekama to kalitero mpouketto :)

en sas valo fotografies giati enna spasete meta :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλέ μου φίλε Χρύσανθε την επόμενη φορά που θα έχει έτσι πέρασμα δέχομαι να κάτσω στο ποστο σου!! :D :D
Ευχομαι να είναι όλα καλα με την σκυλίτσα ...
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Γιατρός »

Η καλύτερη μέρα της σιδερένιας που θυμάμαι
3 πουλιά όλα με σκοπευτικές χαρτούτσιες και έχασα πάρα πολλά άλλα ευτυχώς
Μετά άναμμα καρβούνων και τα θρυλικά spare ribs
Θέα από το πόστο
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”