1376806746977.jpg
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
-
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- christy2000
- Full Member
Δεν ξερω εαν αυτο ισχυει για ολους,αλλα για μενα νομιζω οτι ολα ειναι στο μυαλο.
Οταν αγορασα καινουργειο οπλο μου συστησαν αρκετα φυσιγγια,καποιες μερες ηταν ''καλα'' καποιες αλλες οχι, που στο τελος με εκαναν να μην νιωθω σιγουρος για αυτα αρα ουτε για τις βολες μου! Για να ξεπερασω τον ψυχολογικο παραγοντα και να ριχνω χωρις προκαταληψη απλα βαζω τα φυσιγγια μου μαζι και οταν γεμιζω το οπλο δεν ξερω τι βαζω,αλλα ουτε βλεπω με ποιες ευστοχω η με ποιες καλλικωνω.Τα φυσιγγια που ''αστοχουν'' τα βαζω στη τζεπη και αυτα που "ευστοχουν" μαζι με το θηραμα και η παρατηρηση που εκανα ειναι οτι ολα "ευστοχουν"αλλα και ολα "αστοχουν"
Για μενα ειναι ολα θεμα κυνηγου και ψυχολογιας!!!
Οταν αγορασα καινουργειο οπλο μου συστησαν αρκετα φυσιγγια,καποιες μερες ηταν ''καλα'' καποιες αλλες οχι, που στο τελος με εκαναν να μην νιωθω σιγουρος για αυτα αρα ουτε για τις βολες μου! Για να ξεπερασω τον ψυχολογικο παραγοντα και να ριχνω χωρις προκαταληψη απλα βαζω τα φυσιγγια μου μαζι και οταν γεμιζω το οπλο δεν ξερω τι βαζω,αλλα ουτε βλεπω με ποιες ευστοχω η με ποιες καλλικωνω.Τα φυσιγγια που ''αστοχουν'' τα βαζω στη τζεπη και αυτα που "ευστοχουν" μαζι με το θηραμα και η παρατηρηση που εκανα ειναι οτι ολα "ευστοχουν"αλλα και ολα "αστοχουν"

ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- KALLITZIA
- Full Member
+10000christy2000 έγραψε:Δεν ξερω εαν αυτο ισχυει για ολους,αλλα για μενα νομιζω οτι ολα ειναι στο μυαλο.
Οταν αγορασα καινουργειο οπλο μου συστησαν αρκετα φυσιγγια,καποιες μερες ηταν ''καλα'' καποιες αλλες οχι, που στο τελος με εκαναν να μην νιωθω σιγουρος για αυτα αρα ουτε για τις βολες μου! Για να ξεπερασω τον ψυχολογικο παραγοντα και να ριχνω χωρις προκαταληψη απλα βαζω τα φυσιγγια μου μαζι και οταν γεμιζω το οπλο δεν ξερω τι βαζω,αλλα ουτε βλεπω με ποιες ευστοχω η με ποιες καλλικωνω.Τα φυσιγγια που ''αστοχουν'' τα βαζω στη τζεπη και αυτα που "ευστοχουν" μαζι με το θηραμα και η παρατηρηση που εκανα ειναι οτι ολα "ευστοχουν"αλλα και ολα "αστοχουν"![]()
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
-
- Full Member
Για μενα το πρωτιστο ειναι η θεωρια ότι το κοντακι σκοτωνει και οι καννες πυροβολουν αλλα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να αποκλειουμε τον παραγοντα φυσιγγιο που κατα τη γνωμη μ παιζει τεραστιο ρολο στη βλητικη που τοσοι ανθρωποι ιδιογωμωτες ασχολουντε και πειραματιζοντε για ενα καλο αποτελεσμα . Σιγουρα η ψυχολογια παιζει το ρολο της στο αν καποιος κανει σωστες επωμησεις στο αν παιζει με αυτοπεποιθηση αλλα σε καμια περιπτωση δεν παιζει ρολο στο φυσιγγι γιατι αν δεν ειναι καταλληλο απλα δεν ειναι καταλληλο.
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GERMAN POINTER την 22 Αύγ 2013, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sotiris!129
εγω επαιξα γνωστο Αθλητικογραφο του Αντ1 πρωτη κυριακη της φασσας το 2009
εκοπικαν τα ποθκια μου 2 σκαγια ενα πανω που το φριδι και ενα κατω που το ματι !
ο καιμενος ειπε μονο ενα ΑΟΥ ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ΕΠΑΙΞΕΣ ΜΕ !!! ηταν ζε σκοτεινα βαρτου ριγανι ετρεμαν τα σιερκα μου ουλη μερα μετα εν εκαταφερνα να πατισω την σκανδαλη !

εκοπικαν τα ποθκια μου 2 σκαγια ενα πανω που το φριδι και ενα κατω που το ματι !
ο καιμενος ειπε μονο ενα ΑΟΥ ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ΕΠΑΙΞΕΣ ΜΕ !!! ηταν ζε σκοτεινα βαρτου ριγανι ετρεμαν τα σιερκα μου ουλη μερα μετα εν εκαταφερνα να πατισω την σκανδαλη !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- 'petros'
Τωρα εκαταλαβα γιατι ο πατερας σου δεν ερχετε μαζι σου και οχι γιατι δεν τον περνεις εσυsotiris!129 έγραψε:εγω επαιξα γνωστο Αθλητικογραφο του Αντ1 πρωτη κυριακη της φασσας το 2009![]()

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Athos 1978
- Full Member
Πράγματι τρώει μέχρι σκασμού 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
- sotiris!129
δεν μπορω να δω ανθρωπο στες περιοχες "μου" επομιζω τον , ξαναεπομιζω τον ...'petros' έγραψε:Τωρα εκαταλαβα γιατι ο πατερας σου δεν ερχετε μαζι σου και οχι γιατι δεν τον περνεις εσυsotiris!129 έγραψε:εγω επαιξα γνωστο Αθλητικογραφο του Αντ1 πρωτη κυριακη της φασσας το 2009![]()
ο καιμενος ειπε μονο ενα ΑΟΥ ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ΕΠΑΙΞΕΣ ΜΕ !!! ηταν ζε σκοτεινα βαρτου ριγανι ετρεμαν τα σιερκα μου ουλη μερα μετα εν εκαταφερνα να πατισω την σκανδαλη !![]()
![]()
![]()
ακομα και τον Rai μερικες φορες ... ειδικα οταν σκεφτομαι οτι κανει τον σταυρο του με το δεξι χερι !

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- cynergy
- Full Member
Λισσιαρουι θελεις τα ολα δικα σου!sotiris!129 έγραψε:δεν μπορω να δω ανθρωπο στες περιοχες "μου" επομιζω τον , ξαναεπομιζω τον ...'petros' έγραψε:Τωρα εκαταλαβα γιατι ο πατερας σου δεν ερχετε μαζι σου και οχι γιατι δεν τον περνεις εσυsotiris!129 έγραψε:εγω επαιξα γνωστο Αθλητικογραφο του Αντ1 πρωτη κυριακη της φασσας το 2009![]()
ο καιμενος ειπε μονο ενα ΑΟΥ ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ΕΠΑΙΞΕΣ ΜΕ !!! ηταν ζε σκοτεινα βαρτου ριγανι ετρεμαν τα σιερκα μου ουλη μερα μετα εν εκαταφερνα να πατισω την σκανδαλη !![]()
![]()
![]()
ακομα και τον Rai μερικες φορες ... ειδικα οταν σκεφτομαι οτι κανει τον σταυρο του με το δεξι χερι !

dont shoot fast...shoot good
-
- Full Member
εκαμνε το φουτζεκκι τζινη την ωρα?ειχε υγρασια?ξηρασια? ποσα γρ ηταν?ειχε καλη διατριτικοτητα?με τι τσιοκ τον επεξες?τι βολη ηταν ?βασιλικη?(royal)ποσα μετρα ηταν?sotiris!129 έγραψε:εγω επαιξα γνωστο Αθλητικογραφο του Αντ1 πρωτη κυριακη της φασσας το 2009![]()

ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!