Φίλε Στέφανε ο κύριος λόγος που έχεις πολύ καλά αποτελέσματα με 5 - 4 είναι ένας και μοναδικός .Breda Pegaso έγραψε:Φιλε Laurona εγω μιλω βαση δικων μου εμπειριων και για τα κυνηγια που καμνω. Εχει 3 χρονια χρησιμοποιω 5-4 σε ολα τα κυνηγια με πολυ καλα αποτελεσματα.
Τωρα αν ημουν εξειδικευμενος φασσαρης το πολλυ πολλυ να βαλλα 4-3 και με καλα φυσιγγια θα ημουν καλυμμενος. Για 50-60 μετρα δεν το συζητω...προτιμω να πιασω τες σιουρες.
Επισης για να βαλει καποιος 2-1 πρεπει να ξερει που συρνει τα σκαγια! Γιατι θα ερκουνται πας τη κελλε του τα φασσοπουλια και θα τα πιανει ξοπετσα ή θα τα καλλικωνει και μετα θα φταινε τα φυσιγγια και η υγρασια και ο ανεμος. Γενικα μιλω δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα.
Η εκτίμηση απόστασης καταβολής θηράματος με λιοκανο όπλο ,που συνεπάγεται με σεβασμό προς το θήραμα που πυροβολείς .
Μου έτυχε πάρα πολλές φορές να περνά πούλι από μένα 50-60 μετρά και να μην το πυροβολώ και να με ρωτούν τα διπλανά πόστα μα γιατί δεν το έπαιξες ρε κουμπάρε ?
Και πάντα απαντώ= Γιατί έτσι γουστάρω .
Αλλά ο κύριος λόγος είναι άλλος, είναι γιατί μου το εμπέδωσε ο πατέρας μου με πατσαρκες μες τα ριζοφκια απο τα 12 μου οτι ειναι κυνηγετικό όπλο που βαστώ οχι g3