ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
'petros'

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από 'petros' »

kypros έγραψε:
Sergios έγραψε:Κύπρο στα δημοσιευματα φυσίγγια φασσας και στο δικο σου για νικελ 32 και 36 ειπα σου οτι η 36 εν ψατζη! Εμένα εχτες αρεσε μου και η ηλιονα ζυπλας ..!! Δοκίμασε και την ζυπλας να με θυμασε :D στην πρώτη φασσα εμετρησα 80 μετρα απο το πόστο χωρίς υπερβολές και ψέματα
Σεργιε ως κανονα ειμαι λατρης των χαμηλων γομωσεων. απεχθάνομαι το λακτισμα.

Εχτες ομως για καποιον λογο εδουλευκαν τα πιο πολλα γραμμαρια
Φιλε Κυπρο μπραβο για τις επιτυχειες σου και παντα τετοια
Eπαιξα μια φασσα καθως περνουσε απο πανω μου και ειδα οτι και οι 2 βολες την κτυπησαν αλλα συνεχισε κανονικοτατα,εχασα οπτικη επαφη μεσα στα πευκα και μου φωναζει ο αδελφος μου οτι επεσε καμια εκατοστη μετρα πιο πανω.Οταν πηγα και την βρηκα την ξυφτερισα και ειδα οτι 3 σκαγια στο στηθος και 1 κατω πρως τα εντερα μπηκαν και βγηκαν απο την αλλη.Ενας φιλος που του ειπα την κουβεντα μου ειπε οτι ηταν πολλυ η διατρητικοτητα των σκαγιων και για αυτο εγινε οτι εγινε.Εγω παλι δεν το καταλαβω να την τρυπησουν 4 σκαγια και αυτη να συνεχισει για ακομα 100 μετρα
Το ιδιο διαπιστωσα και εγω με τα ψηλα γραμμαρια(35-37gr) οτι ειχαν καλυτερη αποδοση απο τα (30-32gr) οταν κατα τυχη εβαλα στην θαλαμη του οπλου μια nsi 38gr No.7 1/2 Supper caccia η φασσα στα 25μ περιπου ηταν σαν να τουμπαρε με τρενο
Στις επομενες βολες ολα τα φυσιγγια 34gr-36gr οτι εβρισκα μες την βαλιτσα απο το κυνηγι VICTORY ΚΑΙ OLYMPIA
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Φίλε Πέτρο για να παίζω τα φυσίγγια που παίζω θυσίασα πουλιά εξορμήσεις ενα σωρο λεφτά κόπο νεύρα ψάχνοντας να βρω τα φυσίγγια που θα είναι το λιγότερο ιδιότροπα στις περισσότερες ώρες που κυνηγουμε γι αυτο όταν κάποτε πω για ενα φυσιγγιο εν 100% χιλιοδοκιμασμενο είδατε για την βικτορυ 36γρ κι εσυ και ο Κύπρος αμαν θέλετε ιδέες λαλειτε μου χαρά μου:)
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Sergios έγραψε:Φίλε Πέτρο για να παίζω τα φυσίγγια που παίζω θυσίασα πουλιά εξορμήσεις ενα σωρο λεφτά κόπο νεύρα ψάχνοντας να βρω τα φυσίγγια που θα είναι το λιγότερο ιδιότροπα στις περισσότερες ώρες που κυνηγουμε γι αυτο όταν κάποτε πω για ενα φυσιγγιο εν 100% χιλιοδοκιμασμενο είδατε για την βικτορυ 36γρ κι εσυ και ο Κύπρος αμαν θέλετε ιδέες λαλειτε μου χαρά μου:)
Για αυτή μιλάς φίλε;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Sergios έγραψε:Φίλε Πέτρο για να παίζω τα φυσίγγια που παίζω θυσίασα πουλιά εξορμήσεις ενα σωρο λεφτά κόπο νεύρα ψάχνοντας να βρω τα φυσίγγια που θα είναι το λιγότερο ιδιότροπα στις περισσότερες ώρες που κυνηγουμε γι αυτο όταν κάποτε πω για ενα φυσιγγιο εν 100% χιλιοδοκιμασμενο είδατε για την βικτορυ 36γρ κι εσυ και ο Κύπρος αμαν θέλετε ιδέες λαλειτε μου χαρά μου:)
Sergie πες μου εισαι απο Λαρνακα , εισαι ο γιος του Γερολεμου? . Αν ναι εσυ εκαταλαβες ποιό είμαι?
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

RODOSTHENIS έγραψε:Ρε Μάριε μου εσι είσαι το ΒLasser εκατέβζεν τις μεσοούρανες αλλα τζίνος ήταν πίσω του εκαλίκονενες τες σίουρες!!!!
Εσύ τι έκαμες?????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Έλα φίλε μου ο Μάριος είμαι. :)
Η υπερβολική σιγουριά πολλές φορές μας πηδάεϊ! :D
Φίλε τι να σου πω εγώ, η μοίρα έπαιξεν με ασχημα και δεν μου επέτρεψε να κυνηγίσω.
Εκτύπησα σε παλιό τραυματησμό που είχα, εξάρθρωση ώμου και την κυριακή έθελα να κλαίω όπως το μωρο.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

SilverPigeonS έγραψε:
Για αυτή μιλάς φίλε;
φΙΛΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

SilverPigeonS έγραψε:
Για αυτή μιλάς φίλε;
μαααααλιστα αυτό εν το μυστικοοο
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

LEFKIOS έγραψε:
Sergie πες μου εισαι απο Λαρνακα , εισαι ο γιος του Γερολεμου? . Αν ναι εσυ εκαταλαβες ποιό είμαι?
ναι εγώ ειμαι Λευκιε μου τωρα που με ερωτησες εκαταλαβα ποιος είναι
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

PicsArt_1377017026792.jpg
Οταν εγω και ο συντροφος μου μεταμορφωνομαστε σε κτηνη :oops: :oops:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ρε μα "ειπετε" να παίξετε και ότι "επεταν" "εβαλετετο" κάτω πεζουνια "αρκοπεζουνα" φιλικουτουνια φάσσες τριονια άλλο τι έχει μέσα :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”