ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Rai »

Πολύ καλά αποτελέσματα απο τους περισσότερους απο εμάς.Εγώ απο τις αναγνωρίσεις κατάλαβα ότι θα είναι η καλύτερη φασοχρονιά των τελευταίων χρόνων.
Ίσως να είναι λίγο γρήγορα για συμπεράσματα αλλά και ο λαγός είναι αρκετά ανεβασμένος.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που πήγαν καλά και υπομονή στους υπόλοιπους.Είναι τροχός και γυρίζει.....
Εγώ κατάφερα να πάρω 3 τρυγώνια το πρωί μέχρι τις 10.Το ξενύχτι και η αυπνία δέν μου επέτρεψε να οδηγήσω και να ακολουθήσω τον 129 και έτσι κατέληξα στο σπίτι και στο κρεβάτι μέχρι τις 4΄30.Μετά πίσω στον ίδιο τόπο του πρωινού με ακόμα 2 πουλιά στην τσάντα.Σύνολο δηλαδή 5 τρυγώνια και 2 χαμένα.
Τα πουλιά δυστηχώς ήταν αρκετά μειωμένα σε σχέση με τις 2-3 προηγούμενες μέρες αλλά πάλι το κέφι μας το κάναμε.Πάντως εκεί που έλεγα ότι ξεπέρασα την αγωνία για το άγχος της εξώρμησης ,δέν κατάφερα να κλείσω μάτι για άλλη μία φορά και η επομένη με την ανατολή του ήλιου σε βρίσκει να δακρύζεις και να μήν το χαίρεσαι....

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Απο πλευράς φυσιγγίων εγώ έμεινα ευχαριστημένος με την rotweill tiger 32 gr και τα 6 πουλιά του απογεύματος χτυπήθηκαν με αυτό το φυσίγγι. Το πρωί ο σύντροφος που κυνηματογραφούσα χρησιμοποιούσε Mirage 30 και RC 32 ότι πουλιά χτύπησε εντός βολής έπεσαν σέκα. Ψές εντομεταξύ καθάρισα και τις φάσσες , απίστετο πόσο φαϊ είχαν στα πουπούφκια τους μέχρι και ολόκληρα κουτσιά, ελιές, σιτάρι ποικιλία
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Μπραβό παιδιά πολύ καλά τα πείγατε όλοι σε γενικές γραμμές, μ΄νο εγώ πηρα το παρασυμό του καλικά!!!απίστευτα πράματα να πέζεις τις φασσες στα 60 μέτρα double τζε να διαλείονται τζε 7-8 πουλία στα 5-15 μετρα να τους βάλλεις 1 σκάι και τζίνο τυχέο!!! Σκωτοσα 15 και βρήλα τις 11. Ελπίζω να μεν με πείται απειστω αλλα πεθκία αμαν της σίουρες θκιχνης τες πως θα κρεμάσσεις και καμία!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

sotiris!129 έγραψε:
marinos.a έγραψε:
Το κακο ειναι οτι ειχα ουλλη μερα τη καμερα πας τη κεφαλη και δεν εκαταφερα ενα πλάνο...
μια απο τα ιδια και εγω...
το προι τα τρυγωνια εβγεναν penalty και δεν μου αφειναν περιθωριο να ανοιξω την camera
το απογευμα στες φασσες που ειχα την ψευδαισθηση πως θα εφκαλα κανενα καλο πλανο μια απο τα ιδια με το προι !
με λια λογια ουλη μερα πανω στο οπλο δεν εκαταφερα ουτε μια φορα να την αναψω ηρτε σπιτι με 100% μπαταρια εκει που φοβομουν πως θα μου τελειωνε το μεσημερι :lol:

εμενα το ωραιο της μερας ηταν το προι
καθως ξημερωσε και οι πρωτες ντουφεκες ειχαν πεσει , ενα αυτοκινητο με ενα μεγαλο σε ηλικια αθρωπο καμια 60ρια και την γυναικα του λογικα της ιδιας ηλικιας να ερχεται και παρκαρει λιγο ποιο κατω απο το ποστο μου!
η γυναικα με την παραλαγη της και τες λαστιχοποδινες της μολις κατεβικε απο το αυτοκινητο ερχεται κατα πανω μου...
-Γεια σου μεγαλε τι κανεις ?
-καλημερα Κυρια μια χαρα εσυ?
-αρκετα ευγενικη η κυρια μπλα μπλα μπλα φεφκει

δεν περασε κανενα 15λεπτο ο Κυριος ειχε παιξει αν δεν καμω λαθος και 1-2 τρυγωνια και μια φαση ενα τρυγωνι παει κατα πανω του μπαμ μπαμ και το τρυγωνι γυριζει και ερχεται ραμα πανω μου
το εγκλωβιζω στο στοχαστρο μου και λιγο πρην πατισω την σκανδαλι ακουω την φωνη της Κυριας
- ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΦΙΛΕ !!! ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΦΙΛΕ !!!........ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ !!!
την ωρα που κοντεψα να το πιασω ακουω την Κυρια να λεει στον Κυριο
- α ρε αγαπη επρεπε να το παιξεις τουτο ηταν ευκολο !!!

μιλουμε η τριχα μου εγινε καγκελο !!!
bravo τους που μενα !
Σωτήρη η κυρία είχε τα κιλάκια της? Μονοκάμπινο άσπρο?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

2011-09-18 17.10.36-1.jpg
andreas96
Full Member

Δημοσίευση από andreas96 »

touto pou tes pezis tze xifterizounte patheneteto?
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

LAGOS έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
marinos.a έγραψε:
Το κακο ειναι οτι ειχα ουλλη μερα τη καμερα πας τη κεφαλη και δεν εκαταφερα ενα πλάνο...
μια απο τα ιδια και εγω...
το προι τα τρυγωνια εβγεναν penalty και δεν μου αφειναν περιθωριο να ανοιξω την camera
το απογευμα στες φασσες που ειχα την ψευδαισθηση πως θα εφκαλα κανενα καλο πλανο μια απο τα ιδια με το προι !
με λια λογια ουλη μερα πανω στο οπλο δεν εκαταφερα ουτε μια φορα να την αναψω ηρτε σπιτι με 100% μπαταρια εκει που φοβομουν πως θα μου τελειωνε το μεσημερι :lol:

εμενα το ωραιο της μερας ηταν το προι
καθως ξημερωσε και οι πρωτες ντουφεκες ειχαν πεσει , ενα αυτοκινητο με ενα μεγαλο σε ηλικια αθρωπο καμια 60ρια και την γυναικα του λογικα της ιδιας ηλικιας να ερχεται και παρκαρει λιγο ποιο κατω απο το ποστο μου!
η γυναικα με την παραλαγη της και τες λαστιχοποδινες της μολις κατεβικε απο το αυτοκινητο ερχεται κατα πανω μου...
-Γεια σου μεγαλε τι κανεις ?
-καλημερα Κυρια μια χαρα εσυ?
-αρκετα ευγενικη η κυρια μπλα μπλα μπλα φεφκει

δεν περασε κανενα 15λεπτο ο Κυριος ειχε παιξει αν δεν καμω λαθος και 1-2 τρυγωνια και μια φαση ενα τρυγωνι παει κατα πανω του μπαμ μπαμ και το τρυγωνι γυριζει και ερχεται ραμα πανω μου
το εγκλωβιζω στο στοχαστρο μου και λιγο πρην πατισω την σκανδαλι ακουω την φωνη της Κυριας
- ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΦΙΛΕ !!! ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΦΙΛΕ !!!........ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ !!!
την ωρα που κοντεψα να το πιασω ακουω την Κυρια να λεει στον Κυριο
- α ρε αγαπη επρεπε να το παιξεις τουτο ηταν ευκολο !!!

μιλουμε η τριχα μου εγινε καγκελο !!!
bravo τους που μενα !
Σωτήρη η κυρία είχε τα κιλάκια της? Μονοκάμπινο άσπρο?
oxι ηταν μια χαρα για την ηλικια της και ειχαν ενα Ηonda CRV καινουριο
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

andreas96 έγραψε:touto pou tes pezis tze xifterizounte patheneteto?
Τζινος που εννα σου πει εν ξηφτεριζει εν καλλικωνει προφανώς για μένα ενεν καθόλου ειλικρινής όλοι έχουμε επιτυχίες όλοι έχουν αποτυχίες οοοολοι ανεξαιρέτως φίλε Αντρέα
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

RODOSTHENIS έγραψε:Μπραβό παιδιά πολύ καλά τα πείγατε όλοι σε γενικές γραμμές, μ΄νο εγώ πηρα το παρασυμό του καλικά!!!απίστευτα πράματα να πέζεις τις φασσες στα 60 μέτρα double τζε να διαλείονται τζε 7-8 πουλία στα 5-15 μετρα να τους βάλλεις 1 σκάι και τζίνο τυχέο!!! Σκωτοσα 15 και βρήλα τις 11. Ελπίζω να μεν με πείται απειστω αλλα πεθκία αμαν της σίουρες θκιχνης τες πως θα κρεμάσσεις και καμία!!!!
Φίλε Ρόδο από το Blazer νομίζω γνωριστίκαμε το Σάββατο απόγευμα εκεί στην παρέα μας. :)
Απότι βλέπω μια χαρά τα πήγες. Μπράβο φιλε.
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Ρε Μάριε μου εσι είσαι το ΒLasser εκατέβζεν τις μεσοούρανες αλλα τζίνος ήταν πίσω του εκαλίκονενες τες σίουρες!!!!
Εσύ τι έκαμες?????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”