admin έγραψε:μπράβο σε όλους παιδιά και ευτυχώε η μέρα πέρασε χωρίς να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα. Σόλωνα welcome to the family τώρα να σου φέρω να δείς και το 20αρούι , κουκλί
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ...ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΠΩΣΙΑΚΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ!!!
ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ(FAIR-SLX-600 GOOSE-GAMO) ,ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ,ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ TOY..... ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΨΟΓΑ.
ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙ(REMINGTON EXPRESS)ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ Ν4 ΚΑΙ Ν6(5 ΠΟΥΛΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ Ν71/2, ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΒΟΛΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΑ 13 ΠΟΥΛΙΑ.
Η ΚΑΡΠΩΣΗ 18 ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ 2 ΧΑΜΕΝΑ....ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Ε ατε Σολων πε μας το συμπερασμα σου για το σκοτωμα του Fair σε σχεση με to Beretta και μεν φοασαι εν θα γινει θεμα!
Breda Pegaso έγραψε:Κυπρο νομιζω μπορει να εκανες και συ το πιο συχνο λαθος της φασσας... Το να κοφκεις πισω.
Δεν ειμαι απολυτος στο τι φταιει...αλλα πρεπει να σημαδευουμε τα πουλια τα οποια δεν επεσαν καλα και να τα καθαριζουμε και μετα μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.
Στεφο μου δεν νομιζω. Το προβλημα ηταν μονο το πρωι και οι φασσες ηταν καλα χτυπημενες αλλα δεν επεφταν επι τοπου.
Φυσικα να μαστε τελια ειλικρινης οτι δεν ηταν χαμηλα, ηταν τουλαχιστον 30 μετρα. Αλλα εχω απιτηση να τις κρατα το φυσιγγι.
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ...ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΠΩΣΙΑΚΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ!!!
ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ(FAIR-SLX-600 GOOSE-GAMO) ,ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ,ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ TOY..... ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΨΟΓΑ.
ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙ(REMINGTON EXPRESS)ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ Ν4 ΚΑΙ Ν6(5 ΠΟΥΛΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ Ν71/2, ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΒΟΛΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΑ 13 ΠΟΥΛΙΑ.
Ε ατε Σολων πε μας το συμπερασμα σου για το σκοτωμα του Fair σε σχεση με to Beretta και μεν φοασαι εν θα γινει θεμα!
ΣΤΕΦΑΝΕ,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ
ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ....ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΩΣΩ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΚΑΠΟΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
ΠΗΡΑ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΦΥΣΙΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ REMINGTON EXPRESS..ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....ΚΥΠΡΟ,ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Κύπρο στα δημοσιευματα φυσίγγια φασσας και στο δικο σου για νικελ 32 και 36 ειπα σου οτι η 36 εν ψατζη! Εμένα εχτες αρεσε μου και η ηλιονα ζυπλας ..!! Δοκίμασε και την ζυπλας να με θυμασε στην πρώτη φασσα εμετρησα 80 μετρα απο το πόστο χωρίς υπερβολές και ψέματα
ΣΤΕΦΑΝΕ,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ
ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ....ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΩΣΩ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΚΑΠΟΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
ΠΗΡΑ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΦΥΣΙΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ REMINGTON EXPRESS..ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....ΚΥΠΡΟ,ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ
Εν ακριβη τροφη τουτη!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Sergios έγραψε:Κύπρο στα δημοσιευματα φυσίγγια φασσας και στο δικο σου για νικελ 32 και 36 ειπα σου οτι η 36 εν ψατζη! Εμένα εχτες αρεσε μου και η ηλιονα ζυπλας ..!! Δοκίμασε και την ζυπλας να με θυμασε στην πρώτη φασσα εμετρησα 80 μετρα απο το πόστο χωρίς υπερβολές και ψέματα
Σεργιε ως κανονα ειμαι λατρης των χαμηλων γομωσεων. απεχθάνομαι το λακτισμα.
Εχτες ομως για καποιον λογο εδουλευκαν τα πιο πολλα γραμμαρια
Συγχαρητιρια σε ολους για της επιτυχιες σας και οσοι δεν ηταν τυχεροι εχειο θεος...
Μολις ηρθα Κυπρο και δυστηχως εχασα τη πρωτη εξορμηση ,καθως επισης δεν προλαβα ουτε την πρωτη στην ελλαδα οπου ειδα τα τρυγωνια της ζωης μου και αρκετες φασσες...
Επλιζω να μην εχουν πετσοκοψει τις φασσες στη περιοχη οπου θα εξορμουσα για να μπορω να τις κυνηγω για τις επομενες εξορμησεις
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια