Speechless! ! Μπράβο φίλε μου!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ...ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΠΩΣΙΑΚΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ!!!
ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ(FAIR-SLX-600 GOOSE-GAMO) ,ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ,ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ TOY..... ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΨΟΓΑ.
ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙ(REMINGTON EXPRESS)ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ Ν4 ΚΑΙ Ν6(5 ΠΟΥΛΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ Ν71/2, ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΒΟΛΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΑ 13 ΠΟΥΛΙΑ.
Η ΚΑΡΠΩΣΗ 18 ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ 2 ΧΑΜΕΝΑ....ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- SilverPigeonS
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- sotiris!129
bravo K.Σολωνα εισαι ο Θεος της φασσας
οσο για το οπλο μονο που την φατσα τελειο !!!
οσο για το οπλο μονο που την φατσα τελειο !!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Nikos
Συγχαρητηρια παιδιά για τις επιτυχίες σας..!!!
Ωραία μπουκέτα!!

Ωραία μπουκέτα!!

-
- Full Member
Μράβο σε ολα τα παιδια για την κάρπωση, φαινεται η επιτυχία ερχεται μόνο με πολύ καλή γνωση και υπομονη του πουλιου αυτου που καλείται σιδερενια..... .Απο οτι βλεπω το νεο σου οπλο Σολων έκαμε σου πολλα καλό σχερικο, καλή συνεχεια...Φίλε Κυπρο για προβλημα με φισίγγια που ειχες το πρωι αν θέλεις αναλυσε μου τις καιρικες συνθηκες που επικρατουσαν και τι φυσιγγια ερειχνες.
- sotiris!129
μια απο τα ιδια και εγω...marinos.a έγραψε:
Το κακο ειναι οτι ειχα ουλλη μερα τη καμερα πας τη κεφαλη και δεν εκαταφερα ενα πλάνο...
το προι τα τρυγωνια εβγεναν penalty και δεν μου αφειναν περιθωριο να ανοιξω την camera
το απογευμα στες φασσες που ειχα την ψευδαισθηση πως θα εφκαλα κανενα καλο πλανο μια απο τα ιδια με το προι !
με λια λογια ουλη μερα πανω στο οπλο δεν εκαταφερα ουτε μια φορα να την αναψω ηρτε σπιτι με 100% μπαταρια εκει που φοβομουν πως θα μου τελειωνε το μεσημερι

εμενα το ωραιο της μερας ηταν το προι
καθως ξημερωσε και οι πρωτες ντουφεκες ειχαν πεσει , ενα αυτοκινητο με ενα μεγαλο σε ηλικια αθρωπο καμια 60ρια και την γυναικα του λογικα της ιδιας ηλικιας να ερχεται και παρκαρει λιγο ποιο κατω απο το ποστο μου!
η γυναικα με την παραλαγη της και τες λαστιχοποδινες της μολις κατεβικε απο το αυτοκινητο ερχεται κατα πανω μου...
-Γεια σου μεγαλε τι κανεις ?
-καλημερα Κυρια μια χαρα εσυ?
-αρκετα ευγενικη η κυρια μπλα μπλα μπλα φεφκει
δεν περασε κανενα 15λεπτο ο Κυριος ειχε παιξει αν δεν καμω λαθος και 1-2 τρυγωνια και μια φαση ενα τρυγωνι παει κατα πανω του μπαμ μπαμ και το τρυγωνι γυριζει και ερχεται ραμα πανω μου
το εγκλωβιζω στο στοχαστρο μου και λιγο πρην πατισω την σκανδαλι ακουω την φωνη της Κυριας
- ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΦΙΛΕ !!! ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΦΙΛΕ !!!........ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ !!!
την ωρα που κοντεψα να το πιασω ακουω την Κυρια να λεει στον Κυριο
- α ρε αγαπη επρεπε να το παιξεις τουτο ηταν ευκολο !!!
μιλουμε η τριχα μου εγινε καγκελο !!!
bravo τους που μενα !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
μπράβο σε όλους παιδιά και ευτυχώε η μέρα πέρασε χωρίς να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα. Σόλωνα welcome to the family τώρα να σου φέρω να δείς και το 20αρούι , κουκλί 

Προσέχουμε...για να έχουμε
- kypros
Λεφκιε νομιζω ηταν ξηρος ο καιρος αν και δεν ειχα υγρομετρο. Φυσουσε ζεστο αερακι νομιζω νοτιος. Το υψομετεο ηταν πεδινοLEFKIOS έγραψε:Μράβο σε ολα τα παιδια για την κάρπωση, φαινεται η επιτυχία ερχεται μόνο με πολύ καλή γνωση και υπομονη του πουλιου αυτου που καλείται σιδερενια..... .Απο οτι βλεπω το νεο σου οπλο Σολων έκαμε σου πολλα καλό σχερικο, καλή συνεχεια...Φίλε Κυπρο για προβλημα με φισίγγια που ειχες το πρωι αν θέλεις αναλυσε μου τις καιρικες συνθηκες που επικρατουσαν και τι φυσιγγια ερειχνες.
Εριξα ευροπα νικελ 32 πρασινη, ευροπα κοκκινη 30 , lucky shot και ροκετ 29.
Δεν λεω οτι ηταν πεναλτυ οι συγκεκριμενες φασσες οπως του σωτηρη αλλα ενα φαουλ μολις εξω που την επανορθωτικη ηταν!! Ηταν καθαρα ανεπαρκη ανασχεση και μαλλον το τσιοκ μου 4 ηταν πολυ ανοικτο για τις αποστασεις.
Μια που επαιξα με νικελ 36 εκινη την ωρα ηταν πολλα καλη.
Μετα με τα ιδια φυσιγγια πηρα πουλια που εβρασε και η ωρα.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- Breda Pegaso
Κυπρο νομιζω μπορει να εκανες και συ το πιο συχνο λαθος της φασσας... Το να κοφκεις πισω.
Δεν ειμαι απολυτος στο τι φταιει...αλλα πρεπει να σημαδευουμε τα πουλια τα οποια δεν επεσαν καλα και να τα καθαριζουμε και μετα μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.
Δεν ειμαι απολυτος στο τι φταιει...αλλα πρεπει να σημαδευουμε τα πουλια τα οποια δεν επεσαν καλα και να τα καθαριζουμε και μετα μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso
Ε ατε Σολων πε μας το συμπερασμα σου για το σκοτωμα του Fair σε σχεση με to Beretta και μεν φοασαι εν θα γινει θεμα!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ...ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΠΩΣΙΑΚΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ!!!
ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ(FAIR-SLX-600 GOOSE-GAMO) ,ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ,ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ TOY..... ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΨΟΓΑ.
ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙ(REMINGTON EXPRESS)ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ Ν4 ΚΑΙ Ν6(5 ΠΟΥΛΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ Ν71/2, ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΒΟΛΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΑ 13 ΠΟΥΛΙΑ.
Η ΚΑΡΠΩΣΗ 18 ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ 2 ΧΑΜΕΝΑ....ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ