ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giannis kriti
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από giannis kriti »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
giannis kriti έγραψε:Ανδρεα πησο ειναι ακομα τα καλα ;) ;) :D :D :D :D :D :D
:D ;)
δοκημη στα 30 μετρα λογο οτη δεν μπορουσα να χτηπησο παραπανο γιατη επεζαν τα πηστολια ο στοχος εχει πανο μονοβολα δεν ειχα αλο πηνακα φενετε καπος η τουφεκια 52γρ Ν07 δεν ειχα πιο χονδρα εχω παραγηλη :D :D :D :D
http://img801.imageshack.us/img801/4996/xlib.jpg ;) ;) ;) ;) ;)
zabala veri magnum
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

giannis kriti έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
giannis kriti έγραψε:Ανδρεα πησο ειναι ακομα τα καλα ;) ;) :D :D :D :D :D :D
:D ;)
δοκημη στα 30 μετρα λογο οτη δεν μπορουσα να χτηπησο παραπανο γιατη επεζαν τα πηστολια ο στοχος εχει πανο μονοβολα δεν ειχα αλο πηνακα φενετε καπος η τουφεκια 52γρ Ν07 δεν ειχα πιο χονδρα εχω παραγηλη :D :D :D :D
http://img801.imageshack.us/img801/4996/xlib.jpg ;) ;) ;) ;) ;)
Απλα μια ζωγραφιά :D :)
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:φίλε λευκιε δεν έχω φωτογραφία δύστυχος έχω άλλο σετ απ για κοντινές με τάππα
1,85 33 νο6 ταπα κυλιλη με 686 μεχρι τα 25 μετρα ειναι μια χαρα
Αντρέα, τον Κυλίλη, τον πιεζεις;
Τον δουλεύω και εγω λίγο και ειναι γνωστή η σκληρότητα του.

Θα σου πρότεινα επίσης, αντί για μεσοταππα Κυλίλη να βάλεις Diana, χωρίς να αυξήσεις την δοσολογία σου, θα έχεις πολύ καλύτερη κατανομή μέχρι τα 25 μετρα, και το ίδιο φυσιγγιο θα μπορεί να ρίξει και με demi, πέραν των 25!!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

andreas78 έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:φίλε λευκιε δεν έχω φωτογραφία δύστυχος έχω άλλο σετ απ για κοντινές με τάππα
1,85 33 νο6 ταπα κυλιλη με 686 μεχρι τα 25 μετρα ειναι μια χαρα
Αντρέα, τον Κυλίλη, τον πιεζεις;
Τον δουλεύω και εγω λίγο και ειναι γνωστή η σκληρότητα του.

Θα σου πρότεινα επίσης, αντί για μεσοταππα Κυλίλη να βάλεις Diana, χωρίς να αυξήσεις την δοσολογία σου, θα έχεις πολύ καλύτερη κατανομή μέχρι τα 25 μετρα, και το ίδιο φυσιγγιο θα μπορεί να ρίξει και με demi, πέραν των 25!!!!!
ναι παιζω τα πιστονια του φιλε, να το δοκημασω, ηθελα να ρωτησω μαλληνες ταππες που πουλουν στην κυπρο απο οτι μου είπαν στον OLYM.. έχει;
andreas78

Μαλλινες δεν ξέρω αν βρίσκεις στην Κύπρο, αλλα Diana εχει σίγουρα ο Victory, oι Diana δεν ειναι μαλλινες, ειναι κετσές απο χαρτί. Εγω εχω παραδοσιακές απο παλιά στοκ και έφερα και Purgotti απο Siarm.
Στην φωτό, πίσω ειναι οι Diana, μπροστά ειναι όλες μαλλινες εκτός αυτής στο τέρμα δεξιά που ειναι η παραδοσιακή Kleena wad της Eley(κετσές).
http://i1278.photobucket.com/albums/y50 ... ebbb08.jpg

Τα κυαθια του Κυλίλη, ποσο τα συμπιέζεις; Εγω όχι περισσότερο απο 0,5 χιλ., πέραν αυτου, δεν εχουν καλές κατανομές και κλωτσούν!!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

ευχαριστώ φίλε θα παραγγείλω τότε, το πιστόνι του Σάββα δεν το πατώ καθόλου άλλα χωρίς να κουδουνίζουν τα σκάγια σαν να μην έχει κλείσει ο κάλυκάς
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:ευχαριστώ φίλε θα παραγγείλω τότε, το πιστόνι του Σάββα δεν το πατώ καθόλου άλλα χωρίς να κουδουνίζουν τα σκάγια σαν να μην έχει κλείσει ο κάλυκάς
Παιδιά καλησπέρα.
Είμαι νέο μέλος και επιδειόκω να μυηθώ στο κόσμο της ιδιογόμωσης. Έχω στην κατοχή μου πυρίτιδες D20, AO, A1 kai CSB-1, CSB-2. Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το ποιές πυρίτιδες θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσω για φυσίγγια στο κυνήγι φάσσας τώρα το καλοκαίρι και αν έχετε κανένα σετ να προτείνεται.
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

καλωσόρισες φίλε!
Στίσε την D20 είναι η πιο ευκολοδούλευτη πυρίτιδα και συγχωρεί και λάθη, την ΑΟ άφησέ την για πιο μετα...
D20: 1.55 X32 cx2000 58,00 χιλ
1,50 χ 30 cx2000 58.00 χιλ
θα παίξεις 0,05 πάνω κάτω με την πυρίτιδα να δεις πιο σου κάνει ;)
andreas78

Καλοσώρισες και απο εμένα φίλε,
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Αντρέα, η D20 ειναι απο τις καλύτερες που υπάρχουν στην Κύπρο.
Τα σεταπ που σου έδωσε ο Αντρέας ειναι ενδεικτικά, εγω δουλεύω την D20SE, σε στρογγυλό ρελι με 1,45/28,5 και 1,45/31,6 με πολυ καλα αποτελεσματα επίσης.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ερωτηση

Υπαρχουν καποιες βασικες δοσολογιες π.χ. 1.60 Α1 Χ 32γρ.

Αναφερομαι σε κοντινες και μεσαιες βολες κυνηγετικες απο 15-25 μετρα.

Εχετε προσεξει οτι με λιγο πιο κατω μπαρουτι απ οτι δινουν οι κατασκευαστες εχετε καλυτερα αποτελεσματα οσον αφορα την καταβολη των θηραματων?? (ας πουμε 1.55 ) ???? Για κοντινες και μεσαιες βολες μπορει να θελει πιο αδυνατη ντουφεκια ας το πουμε?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”