ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από kypros »

Browning, the best there is!

Μπραβο σε ολους για τις επιτυχιες και τα ομορφα κυνηγια! :)

Η δικη μου αποψη παιθκια ηταν οτι ηταν η καλυτερη χρονια για τη φασσα της τελευταιας δεκαετιας.

Απο οτι εμαθα παρα πολλα ατομα εκαναν δυψηφιο νουμερο.

Φυσικα υπαρχαν και αρκετοι που δεν βρηκαν καθολου πουλια αλλα αρκετοι βρηκαν πολλα.

Ισως στην επαρχια λεμεσου να μετρησαν και οι πολλες φωτιες που καποιους τους ευνοησαν.

Οπως και να εχει , προσωπικα αν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος διοτι κτυπησα προσωπικα 16 πουλια στη βουρκα ( μιξ φασσες τρυγονια αρκοπεζουνα) και δεν μπορω να πω οτι εκαλικοσα πανω απο ενα δυο πουλια. Δυστιχως ομως πληγωσα αλλα 6,7 τα οποια εχασα καταματζελωμενα διοτι οτι χαρτουτσια και να εβαλα τη πρωτη ωρα δεν εκοφκε. Εδοκιμασα 7 διαφορετικες και εματζελοσα 5 φασσες 30, 35 μετρα αδικαιολογητο για το φυσιγγιο. Αν εβρησκα φυσιγγιο το πρωτο 45 λεπτο θα ειχα κλεισει τη μερα προσωπικα με καμια 25αρια πουλια στη βουρκα. Και οχι τιποτε αλλο αλλα λυπουμαι τις παρα πολλα αμα τις σκοτωνω και παν χαμενες. Αλλα ηταν βολες που επρεπε να τις ειχα καταβαλει ακαριαια. Ισως ηταν ο ζεστος βραστος αερας

Αναγκαστηκα πηγα τρεχτος στοαυτοκινηνιτο και εβαλα 2,1 τσιοκ και ελυθηκε το προβλημα διοτι εβαλα πολλα σκαγια πανω τους. Εβγαλα τη μερα με τα στενα τσιοκ αναγκαστηκα. Σε 2,3 πςριπτωσεις καλες για ντουπλε αναγκαστηκα κτυπουσα το πρωτο πουλι και με τις δυο για να το σιγουραρω διοτι δεν το εστινε

Οι ευροπα κοκκινες οντως δεν εκαμναν εχτες το πρωι. Μπυ αρεσαν οι κονκορτ 31 και οι μοβ 31 καθως και οι νικελ 36 καφε της βικτορυ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kypros την 19 Αύγ 2013, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

kypros έγραψε:Browning, the best there is!
Μπράβο σου ρε φίλε είσαι λεβέντης! Μας προλάλησε τα καλά μαντάτα ο Άνθιμος! Ποιο μοντέλο της browning έχεις φίλε; Τα τσοκ είναι τα εργιστασιακά; Από φυσίγγια τι δούλεψε;

Αυτά τα ρωτάω παιδιά γιατί ο Κύπρος πήρε αρκετά πουλιά και μπορεί να μας πει κάποια καλά συμπεράσματα που είναι καλό να τα συζητάμε. Με 2 πουλιά πχ. δεν μπορείς να πεις δεν κόβουν τα φυσίγγια ή ότι είναι ιδανικά πάντως καιρού!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΟΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΦΑΣΟΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Μπραβο σε ολους για τις επιτυχιες και τα ομορφα κυνηγια! :)

Η δικη μου αποψη παιθκια ηταν οτι ηταν η καλυτερη χρονια για τη φασσα της τελευταιας δεκαετιας.

Απο οτι εμαθα παρα πολλα ατομα εκαναν δυψηφιο νουμερο.

Φυσικα υπαρχαν και αρκετοι που δεν βρηκαν καθολου πουλια αλλα αρκετοι βρηκαν πολλα.

Ισως στην επαρχια λεμεσου να μετρησαν και οι πολλες φωτιες που καποιους τους ευνοησαν.

Οπως και να εχει , προσωπικα αν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος διοτι κτυπησα προσωπικα 16 πουλια στη βουρκα ( μιξ φασσες τρυγονια αρκοπεζουνα) και δεν μπορω να πω οτι εκαλικοσα πανω απο ενα δυο πουλια. Δυστιχως ομως πληγωσα αλλα 6,7 τα οποια εχασα καταματζελωμενα διοτι οτι χαρτουτσια και να εβαλα τη πρωτη ωρα δεν εκοφκε. Εδοκιμασα 7 διαφορετικες και εματζελοσα 5 φασσες 30, 35 μετρα αδικαιολογητο για το φυσιγγιο. Αν εβρησκα φυσιγγιο το πρωτο 45 λεπτο θα ειχα κλεισει τη μερα προσωπικα με καμια 25αρια πουλια στη βουρκα. Και οχι τιποτε αλλο αλλα λυπουμαι τις παρα πολλα αμα τις σκοτωνω και παν χαμενες. Αλλα ηταν βολες που επρεπε να τις ειχα καταβαλει ακαριαια. Ισως ηταν ο ζεστος βραστος αερας

Αναγκαστηκα πηγα τρεχτος στοαυτοκινηνιτο και εβαλα 2,1 τσιοκ και ελυθηκε το προβλημα διοτι εβαλα πολλα σκαγια πανω τους. Εβγαλα τη μερα με τα στενα τσιοκ αναγκαστηκα. Σε 2,3 πςριπτωσεις καλες για ντουπλε αναγκαστηκα κτυπουσα το πρωτο πουλι και με τις δυο για να το σιγουραρω διοτι δεν το εστινε

Οι ευροπα κοκκινες οντως δεν εκαμναν εχτες το πρωι. Μπυ αρεσαν οι κονκορτ 31 και οι μοβ 31 καθως και οι νικελ 36 καφε της βικτορυ
Χεχε! Τηλεπάθεια ρε φίλε! Αυτά που σε ρωτούσα τα έγραφες την ίδια στιγμή! !
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

LEFKIOS έγραψε:Καλό παραδηγμα ο Σωτηρακης , εφερε τα κενα φυσίγγια πείσω, 13 στο σύνολο. :) Πόσα φυσίγγια αναλογούν για κάθε φασα Σωτηρακι :roll: :roll: ...3 για καθε φάσα :?: , 2 για καθε φασα :?: η ενα για κάθε φασα :o Αναμενουμε.
19 ηταν τα κενα, τα 6 τα πεταξα στην σακουλα με τα τενεκεδακια !
για τα πουλια που επεσαν ηταν αρκετα καλη αναλογια για κυνηγο ειδικα αν αναλογιστης πως 4χ2 φυσιγγια τα επαιξα μονο και μονο με την ελπιδα πως τα πουλια θα επεφταν ποιο κοντα και οχι στα αναθεμα οπως και εγινε τελικα με αποτελεσμα να τα χασω !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

SilverPigeonS έγραψε:
Μπράβο σου ρε φίλε είσαι λεβέντης! Μας προλάλησε τα καλά μαντάτα ο Άνθιμος! Ποιο μοντέλο τηςbrowning έχεις φίλε; Τα τσοκ είναι τα εργιστασιακά; Από φυσίγγια τι δούλεψε;
Αυτά τα ρωτάω παιδιά γιατί ο Κύπρος πήρε αρκετά πουλιά και μπορεί να μας πει κάποια καλά συμπεράσματα που είναι καλό να τα συζητάμε. Με 2 πουλιά πχ. δεν μπορείς να πεις δεν κόβουν τα φυσίγγια ή ότι είναι ιδανικά πάντως καιρού!
Φιλε το οπλο μου ειναι το χς σπορτινγ και τα τσιοκ ειναι τα δικα του, briley midas.
οπως εγραψα και πανω στο ποστ δυστυχως ειχα προβλημα το πρωι με τα φυσιγγια. Ενω ο καιρος φαινοταν ευκολος και νομιζα οτι τον διαβασα, αρχισα το κυνηγι και η πρωτη φασσα ολης της περιοχης βγηκε πανω μου. Την επαιξα στα 25 μετρα και αν δεν ηταν ενα μικρο δεντρο να κορατζιση θα την επερνε ο αερας με ενα φτερο στο γκρεμο.

Λεω ειναι τυχεο αλλα τελικα δεν ηταν. Ολες οι φασσες του πρωτου μισαορου πηγαν με το ιδιο σκηνικο. Γερες φατσιες και επιεναν και εξαπολουσαν στο γρεμο της απαγορευμενης. Και μαλιστα διαφορες χαρτουτσιες.

Και ειμαι αυστηρος με το ευατο μου ( κατα τον ανθυμο και το μαρινο υπερβολικα αυστηρος και απαιτιτηκος απο την σκοπευση μου) οποτε αν εφταια εγω δεν θα το εριχνα στο φυσιγγι.

Μετα ειχα μια νικελ 36 καφε και λεω αφου εκαμα με τα ουλλα δοκιμαστην και τουτη. Και ερκετουν μια ,επαλαρε να μπει απαγορευμενη, εφτυχως εσπασαν 345 κοκκαλα ταυτοχρονα. Λαλω ετην χαρτουτσια. Αλλα 3,4 εφερα απλα να τις συρω να την δοκιμασω!!
Οποτε εβαλα 2,1 τσιοκ και ελυθηκε τπ θεμα αν και ακομα και ετσι εχασα ακομα 2,3 πιασμενες καλα.

Μου αρεσε και στη ζεστη η ευροπα 32 νικελ η πρασινη καθως και αυτες που εγραψα πανω φιλε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kypros την 19 Αύγ 2013, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Συγχαρητήρια Κύπρο φοβερή επίδοση, μπάινεις φουριόζος για το ενδημικό.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

nature έγραψε:Συγχαρητήρια Κύπρο φοβερή επίδοση, μπάινεις φουριόζος για το ενδημικό.
Πρωτα Ο Θεος φιλε
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

kypros έγραψε:
nature έγραψε:Συγχαρητήρια Κύπρο φοβερή επίδοση, μπάινεις φουριόζος για το ενδημικό.
Πρωτα Ο Θεος φιλε
Ευτυχώς που αντιλήφθηκες το πρόβλημα και σου βγήκε η μέρα με καλή κάρποση!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ...ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!

ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΠΩΣΙΑΚΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ!!!

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ(FAIR-SLX-600 GOOSE-GAMO) ,ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ,ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ TOY..... ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΨΟΓΑ.

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙ(REMINGTON EXPRESS)ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ Ν4 ΚΑΙ Ν6(5 ΠΟΥΛΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ Ν71/2, ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΒΟΛΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΑ 13 ΠΟΥΛΙΑ.

Η ΚΑΡΠΩΣΗ 18 ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ 2 ΧΑΜΕΝΑ....ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”