ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Χαιρετώ την παρέα, καλά περάσαμε εχθές και επιστρέψαμε σπίτι υγιής , 4 πούλια για μένα .
Και τα 4 πούλια χτυπήθηκαν και έπεσαν ακαριαία με ΦΤΗΝΟ , και πάνω από όλα ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ
VICTORY CONCORDE 31 NO 5 απλά εξαιρετικό .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ.
2 ΟΠΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Anthimos έγραψε: Τελικα οι φασσες εν παιζουνται τζαμε που τις θωρεις στις αναγνωρισεις
:roll:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Πλακα μεγάλη εχτες…

βγαίνει μετα από πολλη αναμονή ένα πουλί που το τόπο που το περίμενα. Ακινητώ κοντεύει’ στριβεί’ σηκώνω το όπλο μπαμ ένα φυσίγγι και το πουλί γέρνει μονόπαντα και πέφτει. Πάει 20 μέτρα και διπλώνετε και ακριβώς εκείνη την ώρα ακούω μπαμ που άλλο
Πάω εκεί και λαλω του ρε φίλε έπαιξα μια φάσα και έπεσε κάπου εδώ είδες την? Εμ εεε ε όι ρε φίλε, εν εγώ που έπαιξα τη φάσα.
-Αφού έπεφτε ρε παίχτη μου δεν την είδες?
-Όι όι εν εγώ που την έπαιξα, ρώτα και τον άθρωπο δίπλα..
-Ρε παίχτη εν εγώ που την έπαιξα αλλά χαλαλι σου
Πετασσεται και ο δίπλα και λαλεί του, ρε φίλε έπεφτε το πουλί εν ο άνθρωπος που το έπαιξε.
-εεεε εμ εν εγώ που την έπαιξα, εν εγώ που την έπαιξα
Χαλαλι σου η φάσα μου ρε μεγάλε, κυνηγοσύνη γιοκ τζαι έφυγα

Δεν σχολιάζω που γίναμε τσαμαρελλα ουλλη μερα πας το βουνο.

Το κακο ειναι οτι ειχα ουλλη μερα τη καμερα πας τη κεφαλη και δεν εκαταφερα ενα πλάνο...
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:
Anthimos έγραψε: Τελικα οι φασσες εν παιζουνται τζαμε που τις θωρεις στις αναγνωρισεις
:roll:
Έλα Σωτήρη και μας βλέπουν από το εξωτερικό...
Βάλε το μονοκάμπινο γεμάτο φάσσες
Σε παρακαλώ μην μας το κάνεις αυτό
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

αφου εταξες κοτοπουλουθκια να μεν λαλεις πως σου χαλω χατιρι !
επειαμε και εμεις ηρταμε πισω μια χαρα, σχεδον δεν εμαλοσαμε με κανενα, επαιξαμε που λιες χαρτουτσιες επαιξαμε και λιες οk δεν ηταν το αναμενομενο αλλα εποσκολιστηκαμε !
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Εγω εχτες σαν θεατης που ημουν σε καποια φαση εγελασα πολλα... εν κανει που ημουν μονος μου οπως το κουκκουφο αλλα εγελουν πολλα....
Ειχεν ενα τυπο πανω σε μια μουττι ενομιζε εκραταν πενηνταρη ο γεριμος... οπου και να ηταν η φασσα εμπηεν της την.... εν κανει με καθε βολη εξιτιμαζε και ακουαν τον τα βουνα... οι την ρατσα της οι την γενια της κια τα γνωστα... σε καποια στιγμη που ησυχασε ο τοπος που τες ντουφεκιες περνα μια και πεζει την και αμεσως " γ@μW το σχι... της " και ακουεις μια φωνη που καπιο αγανακτησμενο " αφου εισαι τελια μαμονας "
Τζινο ηταν... εν ξαναηπεν τιποτε.... :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Artemis G. έγραψε:Εγω εχτες σαν θεατης που ημουν σε καποια φαση εγελασα πολλα... εν κανει που ημουν μονος μου οπως το κουκκουφο αλλα εγελουν πολλα....
Ειχεν ενα τυπο πανω σε μια μουττι ενομιζε εκραταν πενηνταρη ο γεριμος... οπου και να ηταν η φασσα εμπηεν της την.... εν κανει με καθε βολη εξιτιμαζε και ακουαν τον τα βουνα... οι την ρατσα της οι την γενια της κια τα γνωστα... σε καποια στιγμη που ησυχασε ο τοπος που τες ντουφεκιες περνα μια και πεζει την και αμεσως " γ@μW το σχι... της " και ακουεις μια φωνη που καπιο αγανακτησμενο " αφου εισαι τελια μαμονας "
Τζινο ηταν... εν ξαναηπεν τιποτε.... :lol:
τι μου εθυμισες τωρα :lol:
sotiris!129 έγραψε: κυνηγος περπατητου VS καρτεριτζηδες
Καθε αστοχια συνοδευεται απο καντιλια, βριζοντας ταυτοχρονα τα φυσιγγια και αυτον που τα εφτιαξε.Καθε ευστοχια συνοδευεται απο σαρκαστικα γελια και απο γνωστες δηλωσεις οπως παρτα πουτανα και διαφορα αλλα γνωστα….!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Καλό παραδηγμα ο Σωτηρακης , εφερε τα κενα φυσίγγια πείσω, 13 στο σύνολο. :) Πόσα φυσίγγια αναλογούν για κάθε φασα Σωτηρακι :roll: :roll: ...3 για καθε φάσα :?: , 2 για καθε φασα :?: η ενα για κάθε φασα :o Αναμενουμε.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

18.8.2013

23 poulia ego kai o daskalos mou.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”