ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- APOLLON_1
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
οι ρε ξερω που εν ο πανικκος τωρα εν μπροστα που την τηλεροραση να δει τον απολλωνα ατε εγω παω μαππα εγω και θα τα πουμε αυριο
EPANIEL POWER
- sotiris!129
αχ αυτο το mobile internet
τι ποιο ωραιο να εισαι πανω στην μουτη του βουνο με καλη παρεα , φραπε το ποστο σε ακτηνα βολης μπας και ερτει κανενας να φαει σιπεθκια , να γραφεις και μεσα στο φορουμ βλεποντας το ηλιοβασιλεμα

τι ποιο ωραιο να εισαι πανω στην μουτη του βουνο με καλη παρεα , φραπε το ποστο σε ακτηνα βολης μπας και ερτει κανενας να φαει σιπεθκια , να γραφεις και μεσα στο φορουμ βλεποντας το ηλιοβασιλεμα

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member
Καλή αρχή να έχουμε αύριο συνάδελφοι.
5 η ώρα ξύπνημα 5:45 στο βουνό για κανα 3ωρο. Προτίμισα 3 διαλογής σημέιο με την ευχή ότι τα πουλιά θα αναζητήσουν ήσυχα σημεία μετά τις πρώτες ομοβροντίες αντιαεροπορικών βολών.
Καλές επιτυχίες σε όλους.
5 η ώρα ξύπνημα 5:45 στο βουνό για κανα 3ωρο. Προτίμισα 3 διαλογής σημέιο με την ευχή ότι τα πουλιά θα αναζητήσουν ήσυχα σημεία μετά τις πρώτες ομοβροντίες αντιαεροπορικών βολών.
Καλές επιτυχίες σε όλους.
- sotiris!129
εεεεεεε παρεα γραφε ελληνικα και εφκαλα τα μαθκια μου !Πανικος Setter έγραψε:PRIN LIGO MOU EVALAN GRAMH STO POSTO GIA NA MPORW NA EPIKINONISW . GRIGORI EKSIPIRETISH MPORW NA PW AFOU PRIN MIA VDOMADA EKANA TIN ETHSHLOIPON FILOI MOU KALH ENARKSH ME EPITIXIES KAI ASFALEIA PANW APOLA . APO THN MOUTTH TOU VOUNOU
ΤΕΛΟΣ !
- giorgos80
στο Πισσουρι??????Γιατρός έγραψε:42c κάτω από την συκιά που είμαι τώρα

Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- sotiris!129
παιδες οσοι εν να πατε τωρα στο ποστο πιαστε και φιδακια για τα κουνουπια!
πιαστε και κανενα εχτρα αν δειτε κανενα HRV βαρτε μου φονη να κατεβω να τα πιαω και εφαν με ! καμουν περασμα οι σκνιπες
πιαστε και κανενα εχτρα αν δειτε κανενα HRV βαρτε μου φονη να κατεβω να τα πιαω και εφαν με ! καμουν περασμα οι σκνιπες

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΥ ....ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ.....
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ... ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΠΟΣΗ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....
ΚΑΛΟ ΒΟΛΗ.....ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ......ΣΦΙΧΤΑ
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ... ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΠΟΣΗ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....
ΚΑΛΟ ΒΟΛΗ.....ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ......ΣΦΙΧΤΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Panmoy
- Full Member
Καλα να περασουμε με ασφαλεια πανω απ ολα.... Ατε τζαι λλιες φασσουες μες τη βουρκα εν θα μας βλαψουν B-) 

- Γιατρός
- Full Member
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Α ρε Γιώργο τι τραβώ ...giorgos80 έγραψε:στο Πισσουρι??????Γιατρός έγραψε:42c κάτω από την συκιά που είμαι τώρα![]()
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Κ γω με την σειρα μου ευχομαι καλη εναρξη σε ολους και ασφαλισμενα να επιστρεψουμε σπιτι..μολις ηρτα που το μετωπο οσοι θελετε καρεκλες κοπιαστε να σας δωσω δοξα τον θεο καρεκλες γεματα τα βουνα..θα διατηρηθει αυστηρα σειρα προτεραιοτητας..!!!
Πανικο ειχεν εναν επηαινε τζι δα κ εγραφε κελλας στο καπο εισουν εσυ;;;
Υποχρεωσεις τελος σεξ εψες καπουττ σημερα 2 μπυρουες για γλυκη υπνο κατω που την μουτη του βουνου του Πανικου
Κασκαβιολα!!!
Σχιεπεττος, χαρτουτσιες μιαν κασια, μπερκι με ενσωματωμενη παγωνιερα χωρις μπυρες, εξτρα κλατσες φανελλες , πετσετα, φορτισμενη καμερα, σωτηρη εμεις εν δεχομαστε κωλοχαρτο..εχει μωρομαντηλα..!!!
Ελπιζουμε να περασουμε καλα!φωτο κ βιντεο δευτερα το πιο πιθανων..
Απο την ταρατσα της πεθερας μου
Πανικο ειχεν εναν επηαινε τζι δα κ εγραφε κελλας στο καπο εισουν εσυ;;;
Υποχρεωσεις τελος σεξ εψες καπουττ σημερα 2 μπυρουες για γλυκη υπνο κατω που την μουτη του βουνου του Πανικου
Κασκαβιολα!!!
Σχιεπεττος, χαρτουτσιες μιαν κασια, μπερκι με ενσωματωμενη παγωνιερα χωρις μπυρες, εξτρα κλατσες φανελλες , πετσετα, φορτισμενη καμερα, σωτηρη εμεις εν δεχομαστε κωλοχαρτο..εχει μωρομαντηλα..!!!
Ελπιζουμε να περασουμε καλα!φωτο κ βιντεο δευτερα το πιο πιθανων..
Απο την ταρατσα της πεθερας μου