Καλά και ασφαλή κυνήγια φίλοι μου! Προσέχετε τους εαυτούς σας και τους άλλους γύρω σας. Κανένας να μην βγει στο βουνό χωρίς νερό σε θέρμο και να το καταναλώνετε καθ' όλη την διάρκεια της μέρας! Καφέ με μέτρο παιδιά γιατί αφυδατώνει!
Ας ελπίσουμε αύριο η θερμοκρασία να πέσει 2-3 βαθμούς. Εδώ στην Λεμεσό κτύπησε 42 πριν λίγο!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
SilverPigeonS έγραψε:Καλά και ασφαλή κυνήγια φίλοι μου! Προσέχετε τους εαυτούς σας και τους άλλους γύρω σας. Κανένας να μην βγει στο βουνό χωρίς νερό σε θέρμο και να το καταναλώνετε καθ' όλη την διάρκεια της μέρας! Καφέ με μέτρο παιδιά γιατί αφυδατώνει!
Ας ελπίσουμε αύριο η θερμοκρασία να πέσει 2-3 βαθμούς. Εδώ στην Λεμεσό κτύπησε 42 πριν λίγο!
ασφαλη κυνηγια σε ολους
και καλα κυνηγια σε οσους θα εξωρμησουν σε αποσταση 4 χιλιομετρων απο μενα !
Εγώ επια επιασα το πόστο πολλής κόσμος μετρημένα τα πουλιά τα βουνά μαθημένα απ τα χιόνια ασφαλή κυνηγια σ όλους ο πιο τυχερός ν απολαύσει τις συγκινήσεις που θα του προσφέρει το άθλημα αυτό.....μιλούμε που Δευτέρας
και παιδκια μεν ξεχνιομαστε..οχι φωτιες στο δασος, οχι καρβουνα σε αθερες και ποστα..εχει εκδρομικους χωρους να αψουμεν την φουκου μας προστατεψετε το δασος μας!! καλα κυνηγια
Artemis G. έγραψε:χθες 2 καλοι μου φιλοι πηγαν για αναγνωριση φασσας σε περιοχη στην επαρχια παφου....
απο φασσες η κατασταση ηταν υπεροχη.... ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......οντως τα ποστα ηταν κρατημενα...... τα σχολια δικα σας....
ΟΙ ΑΠΠΑΡΟ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΝΕΝ ΝΗΣΤΙΚΑ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΤΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΜΟΝΟΝ ΑΗΔΙΑ ΜΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΣΙΟΡ? ΑΣ ΤΑ ΤΕΛΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΝΑ ΠΙΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΕΝ ΜΟΥ ΚΑΜΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ. ΑΜΑ ΔΩ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΡΚΕΦΚΩ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.