ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Σημερα στην απογευματινη μου αναγνωρηση καθως ημουν μεσα σε ενα καλαμιονα για να μην με βλεπουν τα πουλια και οι ασχετοι που θα περνουσαν που ζιαμε, βλεπω ενα αυτοκινητο...
φακα 1 γυρο φακα 2 γυρο ερκεται περνα που μπροστα μου, εγω ακινητος περνα και παρκαρει στα 20-25 μετρα που μενα χωρις να με δει... αρκεψαν τα πουλια επερνουσαν που πανω που το αυτοκινητο του μετα που 20 λεπτα που ενοχλουσε τα πουλια ξεκινα την δυπλοκαμπινα του και ερκετε να παρκαρει πισω που τα καλαμια... ζιαμε ειδαν με αν και ημουν ακινητος μπας και δε με δουν :lol:
ο συνοδηγος που με ειδε πρωτος εσυντρομαχτικε και μετα αρκεψαν οι ερωτησεις...
εχει πουλια ρε παρεα?
ποσην ωρα εισαι δαμε?
εν να ερτεις δαμε?
εεεεε αν ερτεις κατι εν να παιξεις παντος ειδαμε τα και εμεις τα πουλια αλλα εμεις εν να παμε στες φασσες!
που εν να σταθεις αν ερτεις?
εν να ησαστε πολλοι?
:lol: :lol: :lol:
εμαχουμουν να του πω "ταραξε ρε κουμπαρε τον καρκαντα σου χωνουμε 2 ωρες και ηρτες και εκατσες την παλιοκαροτσα σου μπροστα που το περασμα γαμωτο " :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Nikos έγραψε:
kypros έγραψε:Παντως αν πιασεις ενα φορτηγο και δοκεις το γυρω σου θα το γεμωσεις καρεκλες του κηπου!

Και συνηηθως η εν λογω κυριοι ως την κυριακη εν τοσο κουρασμενοι απο τα ξενυχτια και το αγχος και η περιοχη τοσο πειραγμενη που μπορει να μεν τον καπνισουν τζιολας... Αμα σε δει θκιο πρωινα η φασσα που εισαι στο ποστο μετα καρτερα να περασει και το τριτο που θα κρατας το οπλο!

Ακριβώς 'οπως τα λες φίλε Κύπρο... έτσι ακριβώς είναι...!!!
εχει εξυπνους ακομα που μπορει να σταθεις κυριακη πρωι στο ποστο να παει να σταθει τζι ομπρος σου να του πεις ρε κουμπαρε εσταθηκες μπροστα μου η εν θα απαντησει η εννα σου πει ρεσσουν που παντου τζιαι να τον θωρεις που πεζει...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

sotiris!129 έγραψε:Σημερα στην απογευματινη μου αναγνωρηση καθως ημουν μεσα σε ενα καλαμιονα για να μην με βλεπουν τα πουλια και οι ασχετοι που θα περνουσαν που ζιαμε, βλεπω ενα αυτοκινητο...
φακα 1 γυρο φακα 2 γυρο ερκεται περνα που μπροστα μου, εγω ακινητος περνα και παρκαρει στα 20-25 μετρα που μενα χωρις να με δει... αρκεψαν τα πουλια επερνουσαν που πανω που το αυτοκινητο του μετα που 20 λεπτα που ενοχλουσε τα πουλια ξεκινα την δυπλοκαμπινα του και ερκετε να παρκαρει πισω που τα καλαμια... ζιαμε ειδαν με αν και ημουν ακινητος μπας και δε με δουν :lol:
ο συνοδηγος που με ειδε πρωτος εσυντρομαχτικε και μετα αρκεψαν οι ερωτησεις...
εχει πουλια ρε παρεα?
ποσην ωρα εισαι δαμε?
εν να ερτεις δαμε?
εεεεε αν ερτεις κατι εν να παιξεις παντος ειδαμε τα και εμεις τα πουλια αλλα εμεις εν να παμε στες φασσες!
που εν να σταθεις αν ερτεις?
εν να ησαστε πολλοι?
:lol: :lol: :lol:
εμαχουμουν να του πω "ταραξε ρε κουμπαρε τον καρκαντα σου χωνουμε 2 ωρες και ηρτες και εκατσες την παλιοκαροτσα σου μπροστα που το περασμα γαμωτο " :lol:
Ήντα ξέρω Σωτο μου επήε το πέρασμα .... Εννα πάσιν που τα σήμερα τα κοπέλια και εννα παεις τζιαι εννα τους έβρεις τζιαμέ να κρατούν τσίλιες.... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Nikos έγραψε:
Ήντα ξέρω Σωτο μου επήε το πέρασμα .... Εννα πάσιν που τα σήμερα τα κοπέλια και εννα παεις τζιαι εννα τους έβρεις τζιαμέ να κρατούν τσίλιες.... :lol: :lol:
ε Νικο νομιζεις μπρικια κολαμε?
εν επροσεξες οτι ο Rai εχει ωρα να γραψει? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

sotiris!129 έγραψε:
Nikos έγραψε:

hahaha ρε αθεόφοβοι έπιάσετε τα πόστα ήδη?? :lol: :lol: οι καλό που θα τα αφήνατε...!!
τωρά που το λαλείς εν και ο Αρτεμης χαμένος :lol: :lol: εν διπλοσκοπιά που πάτε? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Nikos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Nikos έγραψε:

hahaha ρε αθεόφοβοι έπιάσετε τα πόστα ήδη?? :lol: :lol: οι καλό που θα τα αφήνατε...!!
τωρά που το λαλείς εν και ο Αρτεμης χαμένος :lol: :lol: εν διπλοσκοπιά που πάτε? :lol: :lol:
οι εν εχω ιδεα που εν ζινος !!!
ασε που για τον Rai αστειεφκα και τωρα εβαλες με σε εγνοιες.... καμε χαζι να παμε την Κυριακη και να εβρουμε τον Αρτεμη πας τα ποστα μας αφυδατωμενο, κατακαμενο με μαυρους κυκλους κατω απ'τα ματια :lol: :lol: :lol:
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Για επειγοντα περιστατικα το σαββατο και την κυριακη καλεστε τον γιατρο. Θα ειναι εφημερευον/standby ( one nightstand) απoκλειστηκα για σας.
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

εχει δοκιμασει κανει την FOB 34gr 6N την πρασινη στην φασσα??
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

GRIGORIS έγραψε:εχει δοκιμασει κανει την FOB 34gr 6N την πρασινη στην φασσα??
ΑΠΙΘΑΝΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
ΓΙΑ ΠΑΦΟ ΜΙΛΟΥΜΕ
Beretta22
Full Member

Δημοσίευση από Beretta22 »

Αν δεν θέλω να ανανεώσω την άδεια κυνηγίου για φέτος, του χρόνου θα χρεωθώ και το χρόνο που δεν την ανανέωσα? (δηλαδή αντί 80 ενα πληρώσω 160)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”